Bolnica mi je 45/50min od kuce 😥
Cure koje imate kontrakcije ili mislite da ih imate, kad planirate u bolnicu? Ja sam sva u stresu, da cekam da pukne vodenjak ili da odem u bolnicu? Ako ne odem dok ne pukne vodenjak strah me da nesto ne bude bebici, a ako odem a nisu trudovi ispast cu budala jer opet dolazim nakon pregleda🙁🙄 da cekam onda da pukne vodenjak ili sta da cekam?🙏🏻🙁
Nemam trudove ali ako ti je bolnica blizu čekaj da ti trudovi budu na svskih 5 min i traju bar po 60s, to sam citala da se preporucuje…a vodenjak ti ni nemora puknuti 🙂
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
zadnjih sat vremena svako malo imam potrebu ici na veliku i malu nuzdu. Na veliku sam sigurno isla 4/5 puta 🤐 . Ako je po onom sto sam citala izgleda da su pravi trudovi?!
Možeš nazvat rodilište pa pitat njihovo mišljenje, u svakom slučaju ako i dodjes malo prerano bar možeš u miru s njima porazgovarat o svojim željama za porod (ako želiš epiduralnu stignu sve obavit šta treba). Na kraju krajeva, možeš de odvest do rodilišta pa sljedeći korak cekat u autu 🤭
U svakom slučaju probaj slusat svoje tijelo, dok si koš doma Iskoristi toplu vodu, kretanje, meni su u trudovima pomagali cucnjevi i trčanje na mjestu 🤷🏻♀️
Ne brini da ćeš zakasnit, vecinom bebe ne ispadaju van bas tako lako
Japanka i Sanjalica čestitam cure🥳🥳👣👣❤
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Hvalaaa Carpe i Lisa, javim razvoj situacije!
Carpe pitam jer mi je bilo uzasno tesko lezat na ctg-u jer mi se stalno dizala kiselina i nagon za povraćanjem, ne zelim da me to koči kod prodisavanja trudova, to mi je bio najveći problem, a ne trudovi 😬🙈
Jesi na boku na ctg ili? Gadno, i meni tako isto ako legnem na ledja pa izbjegavam i smeta mi.
url=https://lilypie.com]
Bilja s obzirom da te boli i da imaš neke nagone te veliku nuždu, a bolnica ti je dosta udaljena, ja bih otisla u svakom slučaju u bolnicu.
Nije važno da li je to nakon pregleda, ne treba da te bude sram. Kazes da ti je prva beba i da te je strah jer ne znaš šta da ocekujes, a bolnica ti je daleko. Imaš bolove i gotovo. Ako je krenulo super, ako nije možeš traziti da te zadrze ili se vratit kući pa opet ovako otici.
Bebi vjerojatno ništa ne bi bilo osim da se porodis u autu ili kući ako bas prebrzo krene. 🙈
Imaš i opciju da zoveš hitnu ako pukne vodenjak oni bi trebali doći brže bar (ovde je tako regulirano zakonom u slucaju pucanja vodenjaka zove se hitna).
Sretno javi nam se. Šaljem ti zagrljaj ♥️
Sanjalica čestitkeeeeee 🥰🥰 jedva čekamo čitati detalje 🤗💙
Hvala Lisa i Mateja 🤗 problem mi je što mi treba nešto prakticnije za u bolnicu od sode bikarbone i miksanja s vodom pa zato pitam za tablete il nešto slicno, uzela sam Reflustat!
______
Bila na tom drugom ctg-u popodne, bebin ctg je bolji, al moj očitava prave pravilne trudove (do vrha idu), svi me pitali jel me boli, a ja da sam doma u aktivnosti ih ne bi ni osjetila, a ovako kao blage crijevne grčeve tako da je tek očito zagrijavanje. Otvorena i dalje samo 1 prst, pustili me doma pa ćemo vidit razvoj situacije. Mislim da će mi od tog silnog prčkanja noćas puknit vodenjak 😏
Krenule terminuše 😁🙈
Zara sretno! 🤞🤞🤞
Cure tu vas je dosta, pa dajte pomozite:) da li je ijedna od vas zatrudnila 11. ili 12. dan ciklusa, ili ste bas gađale plodni dan ugl 14. ?
Mi smo 12,13 i 14dan probali sad nez kad smo točno uspjeli 🙉
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Japanka, Sanjalica5 čestitke nek su bebe žive i zdrave a vama brzi oporavak 💗💗🍀
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Bolnica mi je 45/50min od kuce 😥Cure koje imate kontrakcije ili mislite da ih imate, kad planirate u bolnicu? Ja sam sva u stresu, da cekam da pukne vodenjak ili da odem u bolnicu? Ako ne odem dok ne pukne vodenjak strah me da nesto ne bude bebici, a ako odem a nisu trudovi ispast cu budala jer opet dolazim nakon pregleda🙁🙄 da cekam onda da pukne vodenjak ili sta da cekam?🙏🏻🙁
Nemam trudove ali ako ti je bolnica blizu čekaj da ti trudovi budu na svskih 5 min i traju bar po 60s, to sam citala da se preporucuje…a vodenjak ti ni nemora puknuti 🙂
Onda najbolje otici u bolnicu pa sta bude bude 🙂 tj nadam se da si vec tamo, javi situaciju ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Japanska i Sanjalica5 čestitam cure ❤️ Kad smognete snage pišite nam kako je prošlo.
Bilja jesi doma ili u bolnici? 🤗
Ima li da je još netko u trudovima ili neke naznake da bi to moglo skoro? 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji