Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Biilja
    29. Rujan 2021. 12:43

Da, rekla sam mu odmah jer je rekao da sjednem cim sam usla i rekla sam mu da nemogu nit sjedit niti nista od bolova i objasnila sam mu sve, ostala stajati reko sad idem i tak na vaginalni pregled pa cu produziti do kreveta/stola i da izbjegnem sjedanje i ustajanje jer me jako boli, ja objasnjavam on tipka tamo nesto nije se niti okrenuo vec samo rekao da idemo pogledati plodnu vodu.. krecem na onaj stol ili krevet kako vec za preglede i kazem mu da jedva hodam i da mi je tesko lec na to jer me jako boli i pokazala sam di. Al on mene nije ljudi moji dozivio kao da sam prozirna. pregledo me i hvala dovidenja..😒😒😒

Sanjarka88 🤍

Hello okruglice 😊 mirno trenutno na temi, bude opet vikend plodonosan? 😁
    Ja skitala cijelo jutro. Sad cu malo odmoriti pa odoh dalje sredivat robu po ormarima…
    Moram danas do svog socijalnog ginića po doznake zadnje i za porodiljni da mogu otvoriti. Sutra to odnijeti na HZZO. I tako
    Slabo sam skroz spavala. Grlo me bas bolilo. Preko dana mi je skroz podnosljivo al noć 🙄
    Mateja2602 ajme divote od sobice. A tek kako je robica slozena. Ne mogu se nagledati 😍
    Ja sam strpljivo čekala kadicu u Ikee al očito nista od toga. Tako da cu naručiti ovih dana ono sto mi je u kosarici a među stvarima su i organizatori. Pa mozda i kod mene bude izgledalo ljepše….iako, imam toliko robice da nije ni čudo da izgleda naguzvano i neuredno 😩
    Zara daj i ti nabaci sliku robice kako si slagala 😊 zanima me jedan dečko ormar po ovom principu slaganja 😁
    SamoMalo uzbudena? Ako sam dobro zapamtila ti i Orhideja imate isti dan carski 🥰
    Buhtlice zlatne točke na zidu pun pogodak 😍
    Lyra svida mi se dogovoreni datum za rođendan hehe 😊
    Bilja a jesi mu rekla za te bolove? Ipak nije normalno da te sve skupa tako boli…. mašala 4kg 👍
    Kiky i kod tebe veliki dečko već 💙 ne znam o tim kilama nista no ako je dr. Rekao da nije razlog za brigu onda se pokusaj ne brinuti 😊🤗

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

marija3998
    29. Rujan 2021. 13:00

Moj pregled je prošao kao i obično, CTG uzasan pa su ga ponavljali jer ja imam uspavanu ljepoticu u trbuhu 🤣🤣
    Nisu radili ultrazvuk samo ovako vaginalni pregledala kažu beba je skroz na izlazu, cerviks je po njenoj procjeni 1/3 neznam šta to znači kaže da je izlaz omekšan ali nisam otvorena, inače idu pregledi svaka 2 tjedna, ona me naručila da dođem 08.10 makar kaže može to svaki čas 🤷‍♀️

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

• LeaM
    29. Rujan 2021. 13:26

Kiky 🥰

Evo da vam se javim. Bila sam u bolnici na pregledu, odradjen ctg uredan, pregled ja zatvorena i dalje. Izmjerila je sve, oko 3700g da ima i onda mi udarac na kraju kao nesto nije u redu sa testisima. Meni sok,kao da pricekam samo u cekaoni da vidi za dr misljenje i nisam ni izasla vec me zove unutra kao da su malo testisi uvecani ali da to nije nista strasno. Da se to zove hidrokela, vodena kila i da je to cesto kod deckica kada se rode i da ce to jos utvrdit kad se rodi i da se ne brinem nista oko toga. Uglavnom kad sam dosla doma sam se isplakala dobro jer mi je bio sok prvo kad je rekla da nesto nije u redu. U petak opet imam pregled i tako do 41tjedna ako se u medjuvremenu nista ne pokrene, onda inducirani.

Kiky, nama su o tim kilama govorili na tečaju i pokazivali slike. Čini mi se da je to to. To je normalno. Curicama kad se rode budu natečene stidne usne, dečkima testisi. Povuče se brzo i ništa strašno. 

daniella2207
    29. Rujan 2021. 13:27

Pozz cure koje ste rodile ili kojima ovo nije prvo dijete,mene su jutros zvali da moramo ponoviti probir nalaz je dosao granican,radi se o onom vadenju krvi iz pete na rijetke poremecaje😔dali je tko morao ponavljati to?

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    29. Rujan 2021. 13:34

Čini mi se da Haru pisala da mora ponoviti radi nedovoljnog uzorka,ali meni nisu rekli to nego da je nalaz na granici😔😔

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• monalisa
    29. Rujan 2021. 13:37

Pozdrav trudnice i mamice, kod nas napokon neke dobre vijesti nakon pregleda, od navodnog zastoja u rastu sad mjere odgovaraju skoro u dan i ima 2536g bude sitnija od seke i brace, ali sve u svemu taman bude kilazom do poroda, od stresiranja da ima manjak plodne vode sad je i to oke, kao ima nest manje od uobicajenog,ali nist zabrinjavajuce cak ima nesto vise nego na zadnjem pregledu, protoci savrseni, uzeli bris za streptokok, ja zatvorena, ali mi je rekao da je beba zabijena na cerviks pa moze krenuti svaki cas zapravo 🙈 ugl napokon mogu odahnuti i mirno cekat porod, dobila uputnicu za dnevnu bolnicu i rodiliste i moram iduci tj zvati da se narucim u dnevnu, sve u svemu napokon je oke 😊

Kiky 🥰
    29. Rujan 2021. 13:38

LeaM

Kiky 🥰

Evo da vam se javim. Bila sam u bolnici na pregledu, odradjen ctg uredan, pregled ja zatvorena i dalje. Izmjerila je sve, oko 3700g da ima i onda mi udarac na kraju kao nesto nije u redu sa testisima. Meni sok,kao da pricekam samo u cekaoni da vidi za dr misljenje i nisam ni izasla vec me zove unutra kao da su malo testisi uvecani ali da to nije nista strasno. Da se to zove hidrokela, vodena kila i da je to cesto kod deckica kada se rode i da ce to jos utvrdit kad se rodi i da se ne brinem nista oko toga. Uglavnom kad sam dosla doma sam se isplakala dobro jer mi je bio sok prvo kad je rekla da nesto nije u redu. U petak opet imam pregled i tako do 41tjedna ako se u medjuvremenu nista ne pokrene, onda inducirani.

Kiky, nama su o tim kilama govorili na tečaju i pokazivali slike. Čini mi se da je to to. To je normalno. Curicama kad se rode budu natečene stidne usne, dečkima testisi. Povuče se brzo i ništa strašno.

Da to je to. A ja nisam nista slusala o tome pa sam se malo iznenadila. Ali sad je ok smirila sam se :)

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    29. Rujan 2021. 13:47

Lisaja imam samo rijeci pohvale. Ne ceka se dugo, u koliko sam narucena tad sam dosla i na red. Odmah su me stavili na ctg i nakon jedno pola sata u drugu prostoriju na pregled vaginalno i ultrazvuk. Dokkotorica koja me pregledavala je bila bas draga i sve je objasnila lipo i jos je rekla ako imam kakve zelje za porod pa ce zabiljeziti. Ja sam rekla da samo zelim cim bezbolnije pa su se zezale samo droga i to je to 😂 Uglavnom za sat vremena sam bila gotova

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Love2021
    29. Rujan 2021. 14:05

Kiky 🥰

Nama su na treudničkom tečaju rekli da dečkići znaju imati hidrokelu ali da ne brinemo jer to splasne samo od sebe.. Ne brini 

Love2021
    29. Rujan 2021. 14:10

Bilja 🕊

Upravo i ja dosla sa pregleda, CTG uredan, bebica je super, procjenjen je na 4000g. Nisu me gledali vaginalno niti jednom pa ne znam jesam li otvorena. Prosli tjedan doktor kaze kako trebam doci na pregled dva dana prije termina da me detaljno pregledaju i vaginalno i ultrazvucno. Danas dolazim po dogovoru i kaze isti doktor “prerano je, umjesto da gubimo vrijeme da gledamo cerviks i otvaranje pogledati cemo za to vrijeme plodnu vodu” ja reko ok, kao da sam se sama narucila pa je prerano, a on me naruci i to dva dana prije poroda je njemu prerano. Dva puta prode po trbuhu i kaze “pa.. voda i nije neka raskos ali ok ima je dovoljno..” 😳 Iako sam spominjala da mi odlazi sluzni cep i dosla sam u uzasnim bolovima. Danas sam ustala u 4 ujutro jer nisam mogla sjedit, lezat, hodat niti bit na wc skoljki od nekog pritiska i boli ispod trbuha koji ne posustaje. Nije bol pravilna ni nepravilna vec boli bez prestanka.. Narucio me je na pregled 2.10. (Subota) i 4.10. (Ponedjeljak)Ako ne rodim. Hah, uzasno se osjecam.
    Iskreno malo sam iznenadena jer me rekao detaljno pregledati, s tim da nije bilo mjesta u cekaoni i nakon ctga sam stajala sve dok me nije prozvao u tako jakim bolovima da bi pregled trajao 5min da mi kaze da nece gubiti vrijeme i da je prerano za pregled vaginalni. 2 dana prije termina! I naruci me dan nakon termina, zar se to ne racuna da je prekasno onda, s obzirom da je dva dana prije prerano? Ipak se nezna kad mozemo roditi 🤷🏻‍♀️ Umirala sam dok sam obavila trakicu za urin jer se nisam mogla micati od bolova kamo li namjestati za tu casicu. Uzasan dan. Trebam odmora, nisam dobro..

A jadna, ti doktori isto ko da su s Marsa pali. I mene boli cijelo jutro i sad točno kako si opisala. Jaka konstantna bol ispod trbuha. Vozila se u autu i došlo mi je da stanem nasred ceste i legnem pored 😑 Idem sad leći i ne mrdam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.