Cure, ima koja iskustvo sa rajskim plinom? Ili znate nekoga pa da cujemo kako on djeluje. Ja sam bila protiv njega mislila da je to neka glupost zbog naziva🤣🤣, ali evo 2 prijateljice mi rađale i dali im ga kazu super. Sta vi mislite?
Ja nemam iskustva, ali bilo je riječi o tome na tečaju. Uglavnom, rajski plin i dolantin ne umanjuju bolove nego te samo omame. Rajski plin navodno djeluje doslovno samo dok ga udišeš. Nuspojave su povraćanje i vrtoglavica. Slobodno me ispravite, kažem, to je sa tečaja. Ja osobno ne bi niti jedno niti drugo, ali epiduralnu bi.
Ja se isto toga sjecam sa tecaja. I mislila sam ne bi, ali na kraju kazu mi ove moje da im bilo ok. I da nisu povracale. Sto se mene tice ja bi sve 🤣🤣🤣
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Drage cure, nisam čitala par dana i u zaostatku sam skoro 40 stranica 😅 baš ima novosti. Sad ću si skuhati čaj od maline pa čitam sve redom.
Popratila sam sad napreskokce da imamo novih bebica ❤️
Isto tako, ima nas par terminuša koje smo na samom finišu, a nema nikakvih naznaka poroda, i sama sam takva 🤪 Znači doslovno nisam otvorena nijedan prst, doktorica je probala "ući" kroz cerviks ali je odustala jer me jako boljelo. Kaže da tijelo još nije spremno 😥 Ja i dalje vrijedno skačem po lopti, radim čučnjeve, penjem se po stepenicama, jedem ananas, ma nema što ne radim... Ponekad osjetim laganu menstrualnu bol i poveselim se, ali to brzo prestane. Nadam se da će se stvari prirodno pokrenuti i to uskoro...
Koliko vec imamo bebica 🤗
Cestitam svima!
Evo ja odradila drugi pregled u TA, prvi ctg. Sad imam svaki utorak pregled, znaci iduci je 5.10.
Carski ce biti 25.10. tako da imam jos vremena :D
👦 11/2017 👶 9/2020
Bila u TA u Petrovoj, nisam cekala dugo. Bolovi su pripremni, nema trudova, otvorena 3 prsta. U pon me zaprimaju i u utorak carski
Pitanje za cure koje su rodile u Petrovoj, moze tata uci s autom do ulaza ili do kud? Kako?
Eee ja nisam jos rodila al sam bila hospitalizirana :) muz te moze dovesti skroz do ulaza u bolnicu (pricam o glavnoj), znaci od rampe pa skroz gore. No ne moze se dugo zadrzavati.
Znaci iskipat nas u trudovima ispred i ide trazit parking okolo :)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Cure, kad su vama krenuli menstrualni bolovi? Znalo me povremeno do sad uhvatiti al na jako kratko. Danas dok sam se sagnula me baš prerezalo u donjem dijelu trbuha i od onda me boli malo neugodno.
13.11. 🥰👶🏼💙
Bebushka kako ste vas dvi? 🤗💜
mi smo zapravo skroz dobro, nećemo se žalit, još me malo zateže šav i boli trtica. Beba mi je čak dobro spavala po noći, al danas spava skoro cijelo popodne tako da me sad hvata nervoza šta ako odluči bit budna po noći. Znam da je glupo nervirat se unaprijed, ali eto, ne mogu si pomoć.
Prvi dan kad smo došle doma bilo je nekako skroz čudno, cure nisu znale kako da se ponašaju, ova najmlađa je imala još par večeri problema s uspavljivanjem, al čini mi se da smo se vratili u neku rutinu, tako da sam skroz zadovoljna.
Inače cure, totalno vas kužim šta se straha tiče, zato sam se priključila tu pred kraj, jako mi je trebalo da budem blizu ljudima koji proživljavaju isto, tako da hvala svima na podršci
Mene je zapravo kod poroda najviše strah dvije stvari: 1. da ću upast u sustav i neću imat hrabrosti izborit se za sebe 2. da ću izgubit kontrolu u trudovima (svaka čast traveller) jer mi se to redovito dogodi, posložim si u glavi da ja to mogu, al ta bol me svaki put demantira samo ovaj put me nekako nije bilo briga, nisam se baš ni pokušavala suzdržat, baš sam vikala i radila dramu tako da mi se primalja tih zadnjih pola sata nije mrdala iz boxa dok nije beba bila vani (čovjek stvarno s iskustvom nauči neke stvari
)
Večer trudnice i mame 😊 da vas pitam kakve ste vi sa željezom u trudnoći? Meni je danas prepisala dr heferol tablete za željezo jer ga fali, pa ću ih morati piti. Možete li mi reći kakve namirnice ste konzumirale da povećate količinu željeza ? 🙂
Također vadila sam krv i dala jučer urin, međutim danas kad je pogledala nalaze rekla je da napravim i urinokulturu, ali nije rekla ništa zašto pa se nadam da je sve u redu 🙈🙈
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Naš pregled danas prosao u redu.
Tlak 👍 urin 👍 kg +7
Baby L. Procjenjen na 2800g. I dalje otvorena 1 prst.
Uzeo mi bris za streptokok.
Kontrola za 2tj.
Čitam vas sutra 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Naš pregled danas prosao u redu.
Tlak 👍 urin 👍 kg +7
Baby L. Procjenjen na 2800g. I dalje otvorena 1 prst.
Uzeo mi bris za streptokok.
Kontrola za 2tj.
Čitam vas sutra 🤗
Super za dobar pregled🤗
Meni sutra termin, ujutro sam na pregledu u bolnici pa cemo vidjeti za dalje. Javit cu vam se cure!
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji