Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivona1505
    30. Rujan 2021. 10:35

Johnny

buhtlica34

Jutro curke, kak ste mi?
    Ja nisam najbolje.. Već drugu noć me ubija karpalni tunel, toliko da se probudim oko 4, odradim vježbe za to sranje od karpalnog I onda se vratim spavati. Ja nisam mogla vjerovati da to može toliko boliti, jučer sam skoro plakala. Uopće nisam osjetila šaku desne ruke, prsti skroz utrnuti, ma užas teški.. A danas me uz to i lijeva strana leđa ubija, jer ja sam glupa ovca koja se baaaaš preforsirala. Prekjučer sam ukrašavala zid Miline sobe, i sastavljala krevetić I komodu za presvlačenje, a jučer sam sama sastavljala ormar za predsoblje, svekrva mi ga samo pomogla uspraviti da ne dizem sama. Uglavnom danas umirem I ležim, nemrem se pomaknuti. Znam da sam glupa što to sve radim, ali ja sam tako naviknula sve uvijek sama (i inače mi je gušt to sastavljanje), uopće nisam svjesna da sam u 8.mjesecu trudnoće i da trebam stati na loptu malo..
    Od lijepih vijesti, konačno mi je nakon mjesec i pol dana čekanja došao vrtuljak i slova za krevet, loj sam narucila na mylittleclouds, pa evo slika:https://ibb.co/sqXMnxC

Točno takva sam i ja, volim sve sastavljati i teško mi je pitati za pomoć jer sam navikla sve sama. Onda svi stalno viču na mene nek se odmorim a ja drugi dan ili još gore tu noć umirem od bolova. Slaganje, ukrašavanje, sastavljanje, peglanje, nošenje, dizanje… jednostavno mi je problem nekoga vući za rukav “daj mi donesi, daj mi podigni, daj mi pomozi” a osjetim nekad da ne mogu pa se bezveze forsiram. Jednostavno sam nestrpljiva i ne da mi se čekati druge 😬 srećom pa se ti bolovi smire nakon 2 dana intenzivnijeg odmora ali onda opet ispočetka 🤣 očito nikad neću naviknut, možda taman dok se pomirim s tim da ne mogu rodim 🤣

Mene kak su poceli sibati laznjaci za sve muz vice sjedi ja cu, lezi ja cu, jedino mu ves i rucak ne mislim prepustiti nikako, ves zato sto bude Boze me sacuvaj kad on ide rasiriti, a rucak zato sto sam kuharica po struci i toliko me smiruje i opusta kuhanje iako mi bude tesko. 😂
    To sam mu rekla da ce se nakuhati dosta on ta dva tjedna nakon poroda sto ce biti s nama. 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

• Johnny
    30. Rujan 2021. 10:37

I da, meni je fascinantno kak sve to varira od ginekologa do ginekologa i od bolnice do bolnice. Mene od prvog pregleda sa 6 tjedana pa sve do zadnjeg koji je bio s 32 tjedna gleda vaginalno i ultrazvučno. Stvarno ne razumijem ginekologa koji s 30+ tjedana a kamoli 37+ ne napravi vaginalni pregled 🙈 pogotovo ako su u pitanju bolovi koji mu se izričito napomenu. Navodno da za Varaždin svi govore da je situacija u rodilištu poprilično dobra iako ovisi na koga nabasaš. Ako netko ima više info, pišite mi da se znam pripremiti

13.11. 🥰👶🏼💙

• Johnny
    30. Rujan 2021. 10:40

Ivona1505 također, veš i ručak su moji 🤣 iako za ručak još možda popustim ali peglanje ne dam i gotovo. Možda ako se nađem u tvojoj situaciji i s tim popustim ali za sad ne 🤣🤣

13.11. 🥰👶🏼💙

Kiky 🥰
    30. Rujan 2021. 10:51

mala_ive

Kiky 🥰

Evo da vam se javim. Bila sam u bolnici na pregledu, odradjen ctg uredan, pregled ja zatvorena i dalje. Izmjerila je sve, oko 3700g da ima i onda mi udarac na kraju kao nesto nije u redu sa testisima. Meni sok,kao da pricekam samo u cekaoni da vidi za dr misljenje i nisam ni izasla vec me zove unutra kao da su malo testisi uvecani ali da to nije nista strasno. Da se to zove hidrokela, vodena kila i da je to cesto kod deckica kada se rode i da ce to jos utvrdit kad se rodi i da se ne brinem nista oko toga. Uglavnom kad sam dosla doma sam se isplakala dobro jer mi je bio sok prvo kad je rekla da nesto nije u redu. U petak opet imam pregled i tako do 41tjedna ako se u medjuvremenu nista ne pokrene, onda inducirani.

Moj Niko je imao hidrokelu kad se rodio i povukla se kako je bilo i ocekivano. Nemoj brinuti. To je toliko cesto, ne znam cemu takva reakcija doktorice.

Hvala ti sad si me malo utjesila. Ona mi je to jucer rekla kao da je neznam sto. Bas sam se sokirala, nisam mogla sebi doc cijeli dan..

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Ivona1505
    30. Rujan 2021. 11:00

Traveller ona je isto na sv. Duhu rodila maloga, ko zna mozda ste se i upoznale, ali bas joj se divim i njoj i decku. Iako ona je na normabelima vec par dana i bas se vidi po njoj da kao da ne zna gdje je, ali decko joj se drzi jako dobro i automatski dize i nju, kazem ti cak su se uspjeli i nasmijati malo, a vjerujem da im je uzasno tesko. Cak ce i iz stana iseliti, sto je po meni jako dobro za njih, posto su tamo zamisljali svoj zivot sa sinom i promjena okoline ce im goditi itekako. Ali divim se njihovoj snazi, ja bi se slomila samo tako.
    A divim se i tebi, nisam pohvatala sto si sve prosla, ali svaka cast sto si izgurala sve tamo u bolnici. 💞

-----------

Johnny ja mu ni sad ne mogu popustiti, znam koliko ce se napatiti oko kucanskih poslova kad nam dode sin, stedim ja njega oko nekih stvari, stedi on mene. 😂

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Biilja
    30. Rujan 2021. 11:11

Lisa27 i mene muce iste stvari, hocu li prepoznati prave trudove ili ne, hocu li znati kada se pokrene ili ne ali sve je individualno jer je moja ujna 6. Bebicu rodila na dan kad nista nije znala, isla je u TA na redovnu kontrolu u 38tj i on je samo rekao da je otvorena jako i da ostaje u bolnici. Niti bolova niti trudova. A toliko ih je rodila prije 😂🙈😬
    Love2021 i meni i sretna sam sto sam otisla jer bi bila budna i ubijala se od razmisljanja sta se dogada i zasto me sve to boli.
    Zara7 danas se osjecam dosta bolje, boli me samo kada se krecem (odlazak na wc i okretanje u krevetu) pa danas biram odmaranje. Nema stalnih uzasnih bolova vec samo prilikom pokreta me probada.
    Johnny Ni ja ne vjerujem i osjecala sam se uzasno, kao da sam nevidljiva ili prozirna. Govorim ti da me sve boli a uz to me niste mjesecima pregledali vaginalno. Stojim pred tobom u 39+5 i pigam se od bolova, a ti nemas srca da bar pregledas da vidis uzrok sta mi se dogada. Znaci stajala sam nisam niti sjela kad sam usla na pregled jer nisam mogla. Al nije ga bilo briga. Sinoc odem na hitnu i iznenadila se doktorica da me nije pregledao taj dan dva dana prije termina a kamo li mjesecima.
    Traveller hvala ti, drzim se dosta dobro danas, u iscekivanju sam i nadam se da ce sve ovo na kraju lijepo zavrsiti. 🤞🏻🤍 

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

Lisa27 👶🧸🎀
    30. Rujan 2021. 11:18

Curke kakvi su pokreti vaših beba u 40.om tjednu? Moja je nekako dosta mirnija, tu i tamo se malo promigolji i to je to uglavnom...ima duže faze odmora, to je tako zadnja dva dana otprilike, čitam da je to normalno pred kraj al voljela bi cuti malo i vaša iskustva ❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lela🍀
    30. Rujan 2021. 11:22

Mene isto strah da necu prepoznat trudove jer ih na prvom porodu nisam imala sve do izgona bebe samo mi je vodenjak pukao kad sam se pomjerila s kreveta a prije toga niti jedan trud nistaa takodjer ni posljee odma nije bilo nista samo voda curilaaa kad sam dosla u bolnicu vec je beba krenila van a ja otvorena skroz samo sam te trudove za izgon i tiskanje imalaa pa me sad jako strah da necu uspijet prepoznat ili da necu na vrijeme stic do bolnicee jer prvi put je bilo tolko.brzo da nisam bila ni svjesna svega a sad je jos druga bebaa a kazu da to ide jos brze jako me strah zbog togaa jel imala koja iskustva slicna da znam sta ocekivat

🤰🍀 👶 🌸

Biilja
    30. Rujan 2021. 11:24

Dosta je mirniji, samo se par puta kroz dan rastegne ili promigolji. Makar nekidan kad sam isto bila u bolovima on je divljao od nekih 22/23 do 3 ujutro. I nakon toga opet sve po starom i jucer i danas. Miran je dosta 😊

Lisa27 👶🧸🎀

Curke kakvi su pokreti vaših beba u 40.om tjednu? Moja je nekako dosta mirnija, tu i tamo se malo promigolji i to je to uglavnom…ima duže faze odmora, to je tako zadnja dva dana otprilike, čitam da je to normalno pred kraj al voljela bi cuti malo i vaša iskustva ❤

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

Lisa27 👶🧸🎀
    30. Rujan 2021. 11:34

Lela🍀

Mene isto strah da necu prepoznat trudove jer ih na prvom porodu nisam imala sve do izgona bebe samo mi je vodenjak pukao kad sam se pomjerila s kreveta a prije toga niti jedan trud nistaa takodjer ni posljee odma nije bilo nista samo voda curilaaa kad sam dosla u bolnicu vec je beba krenila van a ja otvorena skroz samo sam te trudove za izgon i tiskanje imalaa pa me sad jako strah da necu uspijet prepoznat ili da necu na vrijeme stic do bolnicee jer prvi put je bilo tolko.brzo da nisam bila ni svjesna svega a sad je jos druga bebaa a kazu da to ide jos brze jako me strah zbog togaa jel imala koja iskustva slicna da znam sta ocekivat

E bas to, tako su meni i sestra i mama pa sam sva zbunjena...svi govore znat ces kad bude to to ali evo ima slucajeva kad ne znas da je to to haha

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.