Evo da vam se javim. Bila sam u bolnici na pregledu, odradjen ctg uredan, pregled ja zatvorena i dalje. Izmjerila je sve, oko 3700g da ima i onda mi udarac na kraju kao nesto nije u redu sa testisima. Meni sok,kao da pricekam samo u cekaoni da vidi za dr misljenje i nisam ni izasla vec me zove unutra kao da su malo testisi uvecani ali da to nije nista strasno. Da se to zove hidrokela, vodena kila i da je to cesto kod deckica kada se rode i da ce to jos utvrdit kad se rodi i da se ne brinem nista oko toga. Uglavnom kad sam dosla doma sam se isplakala dobro jer mi je bio sok prvo kad je rekla da nesto nije u redu. U petak opet imam pregled i tako do 41tjedna ako se u medjuvremenu nista ne pokrene, onda inducirani.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Evo da vam se javim. Bila sam u bolnici na pregledu, odradjen ctg uredan, pregled ja zatvorena i dalje. Izmjerila je sve, oko 3700g da ima i onda mi udarac na kraju kao nesto nije u redu sa testisima. Meni sok,kao da pricekam samo u cekaoni da vidi za dr misljenje i nisam ni izasla vec me zove unutra kao da su malo testisi uvecani ali da to nije nista strasno. Da se to zove hidrokela, vodena kila i da je to cesto kod deckica kada se rode i da ce to jos utvrdit kad se rodi i da se ne brinem nista oko toga. Uglavnom kad sam dosla doma sam se isplakala dobro jer mi je bio sok prvo kad je rekla da nesto nije u redu. U petak opet imam pregled i tako do 41tjedna ako se u medjuvremenu nista ne pokrene, onda inducirani.
Ma ne brini sve je to okej, dosta sam puta cula za te kile i mislim da se to sve brzo riješi ❤ bas je veliki deckooo
Koliko je dugo trajao pregled i da li se ceka ili bude tocno kada si narucen?
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Upravo i ja dosla sa pregleda, CTG uredan, bebica je super, procjenjen je na 4000g. Nisu me gledali vaginalno niti jednom pa ne znam jesam li otvorena. Prosli tjedan doktor kaze kako trebam doci na pregled dva dana prije termina da me detaljno pregledaju i vaginalno i ultrazvucno. Danas dolazim po dogovoru i kaze isti doktor “prerano je, umjesto da gubimo vrijeme da gledamo cerviks i otvaranje pogledati cemo za to vrijeme plodnu vodu” ja reko ok, kao da sam se sama narucila pa je prerano, a on me naruci i to dva dana prije poroda je njemu prerano. Dva puta prode po trbuhu i kaze “pa.. voda i nije neka raskos ali ok ima je dovoljno..” 😳 Iako sam spominjala da mi odlazi sluzni cep i dosla sam u uzasnim bolovima. Danas sam ustala u 4 ujutro jer nisam mogla sjedit, lezat, hodat niti bit na wc skoljki od nekog pritiska i boli ispod trbuha koji ne posustaje. Nije bol pravilna ni nepravilna vec boli bez prestanka.. Narucio me je na pregled 2.10. (Subota) i 4.10. (Ponedjeljak) Ako ne rodim. Hah, uzasno se osjecam.
Iskreno malo sam iznenadena jer me rekao detaljno pregledati, s tim da nije bilo mjesta u cekaoni i nakon ctga sam stajala sve dok me nije prozvao u tako jakim bolovima da bi pregled trajao 5min da mi kaze da nece gubiti vrijeme i da je prerano za pregled vaginalni. 2 dana prije termina! I naruci me dan nakon termina, zar se to ne racuna da je prekasno onda, s obzirom da je dva dana prije prerano? Ipak se nezna kad mozemo roditi 🤷🏻♀️ Umirala sam dok sam obavila trakicu za urin jer se nisam mogla micati od bolova kamo li namjestati za tu casicu. Uzasan dan. Trebam odmora, nisam dobro..
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Ima li jos neka dobra cura da ukratko napise nesto o svom porodu na Sv.Duhu? 🤞🏻🤍
Upravo i ja dosla sa pregleda, CTG uredan, bebica je super, procjenjen je na 4000g. Nisu me gledali vaginalno niti jednom pa ne znam jesam li otvorena. Prosli tjedan doktor kaze kako trebam doci na pregled dva dana prije termina da me detaljno pregledaju i vaginalno i ultrazvucno. Danas dolazim po dogovoru i kaze isti doktor “prerano je, umjesto da gubimo vrijeme da gledamo cerviks i otvaranje pogledati cemo za to vrijeme plodnu vodu” ja reko ok, kao da sam se sama narucila pa je prerano, a on me naruci i to dva dana prije poroda je njemu prerano. Dva puta prode po trbuhu i kaze “pa.. voda i nije neka raskos ali ok ima je dovoljno..” 😳 Iako sam spominjala da mi odlazi sluzni cep i dosla sam u uzasnim bolovima. Danas sam ustala u 4 ujutro jer nisam mogla sjedit, lezat, hodat niti bit na wc skoljki od nekog pritiska i boli ispod trbuha koji ne posustaje. Nije bol pravilna ni nepravilna vec boli bez prestanka.. Narucio me je na pregled 2.10. (Subota) i 4.10. (Ponedjeljak)Ako ne rodim. Hah, uzasno se osjecam.
Iskreno malo sam iznenadena jer me rekao detaljno pregledati, s tim da nije bilo mjesta u cekaoni i nakon ctga sam stajala sve dok me nije prozvao u tako jakim bolovima da bi pregled trajao 5min da mi kaze da nece gubiti vrijeme i da je prerano za pregled vaginalni. 2 dana prije termina! I naruci me dan nakon termina, zar se to ne racuna da je prekasno onda, s obzirom da je dva dana prije prerano? Ipak se nezna kad mozemo roditi 🤷🏻♀️ Umirala sam dok sam obavila trakicu za urin jer se nisam mogla micati od bolova kamo li namjestati za tu casicu. Uzasan dan. Trebam odmora, nisam dobro..
Ajme ja ne vjerujem kakav je to doktor, dva dana pred termin te nije pregledao vaginalno i još si došla s bolovima. Drži se, ako treba odi na hitnu na pregled reci da te jako boli ❤❤❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Da, sta da ti kazem. Zalosna sam stvarno i skoro sam plakala tamo..Planiram ici na hitnu ako ne bude bolje jer osjecam kao da cu se raspasti, drugu rijec nemam. Ako sjedim mislim da me rezu i da ce sve ispasti iz mene.. hodam jedva, lezim jedva.. Jedini vaginalni pregled je bio na hitnoj kad sam prokrvarila u drugom tromjesecju trudnoce zbog stresa i od tada vise ni pregledana niti krvarila.. ne razumijem nase doktore da me nijednom nisu vaginalno pogledali u zadnjem tromjesecju barem ili bar sada pred sam porod. 😞
Upravo i ja dosla sa pregleda, CTG uredan, bebica je super, procjenjen je na 4000g. Nisu me gledali vaginalno niti jednom pa ne znam jesam li otvorena. Prosli tjedan doktor kaze kako trebam doci na pregled dva dana prije termina da me detaljno pregledaju i vaginalno i ultrazvucno. Danas dolazim po dogovoru i kaze isti doktor “prerano je, umjesto da gubimo vrijeme da gledamo cerviks i otvaranje pogledati cemo za to vrijeme plodnu vodu” ja reko ok, kao da sam se sama narucila pa je prerano, a on me naruci i to dva dana prije poroda je njemu prerano. Dva puta prode po trbuhu i kaze “pa.. voda i nije neka raskos ali ok ima je dovoljno..” 😳 Iako sam spominjala da mi odlazi sluzni cep i dosla sam u uzasnim bolovima. Danas sam ustala u 4 ujutro jer nisam mogla sjedit, lezat, hodat niti bit na wc skoljki od nekog pritiska i boli ispod trbuha koji ne posustaje. Nije bol pravilna ni nepravilna vec boli bez prestanka.. Narucio me je na pregled 2.10. (Subota) i 4.10. (Ponedjeljak)Ako ne rodim. Hah, uzasno se osjecam.
Ajme ja ne vjerujem kakav je to doktor, dva dana pred termin te nije pregledao vaginalno i još si došla s bolovima. Drži se, ako treba odi na hitnu na pregled reci da te jako boli ❤❤❤
Hello okruglice 😊 mirno trenutno na temi, bude opet vikend plodonosan? 😁
Ja skitala cijelo jutro. Sad cu malo odmoriti pa odoh dalje sredivat robu po ormarima...
Moram danas do svog socijalnog ginića po doznake zadnje i za porodiljni da mogu otvoriti. Sutra to odnijeti na HZZO. I tako
Slabo sam skroz spavala. Grlo me bas bolilo. Preko dana mi je skroz podnosljivo al noć 🙄
Mateja2602 ajme divote od sobice. A tek kako je robica slozena. Ne mogu se nagledati 😍
Ja sam strpljivo čekala kadicu u Ikee al očito nista od toga. Tako da cu naručiti ovih dana ono sto mi je u kosarici a među stvarima su i organizatori. Pa mozda i kod mene bude izgledalo ljepše....iako, imam toliko robice da nije ni čudo da izgleda naguzvano i neuredno 😩
Zara daj i ti nabaci sliku robice kako si slagala 😊 zanima me jedan dečko ormar po ovom principu slaganja 😁
SamoMalo uzbudena? Ako sam dobro zapamtila ti i Orhideja imate isti dan carski 🥰
Buhtlice zlatne točke na zidu pun pogodak 😍
Lyra svida mi se dogovoreni datum za rođendan hehe 😊
Bilja a jesi mu rekla za te bolove? Ipak nije normalno da te sve skupa tako boli.... mašala 4kg 👍
Kiky i kod tebe veliki dečko već 💙 ne znam o tim kilama nista no ako je dr. Rekao da nije razlog za brigu onda se pokusaj ne brinuti 😊🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
RUJAN:
Marija3998 29.09.
Monalisa 29.09.
Cordisoo 30.09.
Love2021 30.09.
LISTOPAD:
Ivona1505 01.10.
Lollypop 01.10.
Bubica_0706 01.10.
Sanjalica 01.10.
Kiky 01.10.
Zara 01.10.
Bilja 02.10.
Buhtlica34 04.10.
Mateja2602 04.10.
Nyssa 04.10.
Ani92 04.10.
Lisa27 04.10.
Sanja0508 04.10.
Mala_Ive 04.10.
Bilja 04.10.
CarpeDiem 05.10.
Mia38 05.10.
Lyra 05.10.
Crni Labud 06.10.
Keto35 06.10.
LadyD 07.10.
Littlebaby 08.10.
Johnny 08.10.
Sanjarka88 12.10.
Lorre 12.10.
Tommyfame 13.10.
Tonkica111 13.10.
LilM 14.10.
Freya_444 19.10.
Marija i Monalisa čekamo izvještaje s pregleda 🍀🥰
Tienna kako je tvoj jučer prosao? 😊
Traveller baš mi je zao zbog tvog iskustva.
Nevjerojatno je da ne komuniciraju sa pacijentom, ne objasne sta ti se desilo. Ok, oni nisu krivi što se beba nije spustila, ali su i tek kako krivi što to nisu prepoznali, sto nisu bili ažurniji pa bi mozda i shvatili o čemu se radi, mozda bi prošla bez svega ovoga, ili sa carskim ali po puno boljem scenariju. Užasno. Zanima me baš da li će ti netko naknadno objasniti sta se desavalo...
Važno je da ste vas dvije sada dobro i sretne, ali svakako ne želim nikome tu neizvjesnost i to sto si ti prošla. I bravo za malu Niku kada je tako dobra beba♥️🙏
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji