Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Love2021
    29. Rujan 2021. 14:15

Bilja 🕊

Da, rekla sam mu odmah jer je rekao da sjednem cim sam usla i rekla sam mu da nemogu nit sjedit niti nista od bolova i objasnila sam mu sve, ostala stajati reko sad idem i tak na vaginalni pregled pa cu produziti do kreveta/stola i da izbjegnem sjedanje i ustajanje jer me jako boli, ja objasnjavam on tipka tamo nesto nije se niti okrenuo vec samo rekao da idemo pogledati plodnu vodu.. krecem na onaj stol ili krevet kako vec za preglede i kazem mu da jedva hodam i da mi je tesko lec na to jer me jako boli i pokazala sam di. Al on mene nije ljudi moji dozivio kao da sam prozirna. pregledo me i hvala dovidenja..😒😒😒

Sanjarka88 🤍

Hello okruglice 😊 mirno trenutno na temi, bude opet vikend plodonosan? 😁
    Ja skitala cijelo jutro. Sad cu malo odmoriti pa odoh dalje sredivat robu po ormarima…
    Moram danas do svog socijalnog ginića po doznake zadnje i za porodiljni da mogu otvoriti. Sutra to odnijeti na HZZO. I tako
    Slabo sam skroz spavala. Grlo me bas bolilo. Preko dana mi je skroz podnosljivo al noć 🙄
    Mateja2602 ajme divote od sobice. A tek kako je robica slozena. Ne mogu se nagledati 😍
    Ja sam strpljivo čekala kadicu u Ikee al očito nista od toga. Tako da cu naručiti ovih dana ono sto mi je u kosarici a među stvarima su i organizatori. Pa mozda i kod mene bude izgledalo ljepše….iako, imam toliko robice da nije ni čudo da izgleda naguzvano i neuredno 😩
    Zara daj i ti nabaci sliku robice kako si slagala 😊 zanima me jedan dečko ormar po ovom principu slaganja 😁
    SamoMalo uzbudena? Ako sam dobro zapamtila ti i Orhideja imate isti dan carski 🥰
    Buhtlice zlatne točke na zidu pun pogodak 😍
    Lyra svida mi se dogovoreni datum za rođendan hehe 😊
    Bilja a jesi mu rekla za te bolove? Ipak nije normalno da te sve skupa tako boli…. mašala 4kg 👍
    Kiky i kod tebe veliki dečko već 💙 ne znam o tim kilama nista no ako je dr. Rekao da nije razlog za brigu onda se pokusaj ne brinuti 😊🤗

Koji kreten od doktora, baš sam se uzrujala kad sam čitala. U koju bolnicu ideš? Možda da se odvezes na hitnu ako te ne prestane boliti i onda te moraju pregledati i vaginalno i uzv i sve. 

• MARELA
    29. Rujan 2021. 14:21

Traveller

I da, možda nije jasan dio oko gubitka krvi i kad se to desilo. Doktorica mi je pred izlazak rekla da je moj carski počeo dobro, ali da sam u jednom momentu počela masivno krvariti, navodno ne znaju zbog čega. Najbolje od svega su što su mužu rekli, kad su mu donijeli dijete da ju vidi, da može idi doma jer ja spavam. Ni riječi mu nisu rekli o mojoj situaciji. Ali bilo pa prošlo, želim samo što prije zaboravit i njih i sve oko toga. Sretni smo šta imamo predivnu mrvu pored sebe i šta je sve završilo dobro. 💖

Ajoj majko mila...🥴 samo to imam za reci. Kad se nadjes doma nakon svega ovog i svima su zivotne funkcije u redu, onda fakat znas da si sretan covjek.
    Odmarajte i polako ovo ostavi u proslosti, idu ljepsi dani za vas troje😘.
    Smijesno mi je samo bilo kak si se posvađala sa svima tamo nakon svega🤣 ja sam bila tak jadna nakon prvog poroda da su valjda mogli od mene raditi kaj god hoce. No, mladost ludost, tesko da cu bezobrazluk ponovo dopustiti pa makar mi bilo zadnje🤨

SamoMalo
    29. Rujan 2021. 14:31

Gdje to ne pregledaju vaginalno? Meni svaki put u TA kratko pregleda da vidi otvorenost. Ali nikad ne rade uzv, nisam ga ni vidjela zapravo tamo (petrova). Kao da svaka zivi u svojoj drzavi 
    Uzbudenje na vrhuncu, planiram vikend u potpunosti posvetit starijem, nema ni kuhanja ni spremanja 

Biilja
    29. Rujan 2021. 14:53

Love2021 i ja sam uzrujana i tuzna i ljuta i u bolovima.. i kako me iscrpila ta bol legla sam i uspjela cak malo i zaspati. I dalje boli, Idem na Sveti Duh pa ako ne popusti na njihovu hitnu..
    SamoMalo ja sam bas svaki dan u pokretu, od kuhanja do ciscenja umjesto da sam odmorila kako su mi svi i rekli.. Sveti Duh, Zagreb..🤷🏻‍♀️

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

Lisa27 👶🧸🎀
    29. Rujan 2021. 15:05

Kiky 🥰

Lisaja imam samo rijeci pohvale. Ne ceka se dugo, u koliko sam narucena tad sam dosla i na red. Odmah su me stavili na ctg i nakon jedno pola sata u drugu prostoriju na pregled vaginalno i ultrazvuk. Dokkotorica koja me pregledavala je bila bas draga i sve je objasnila lipo i jos je rekla ako imam kakve zelje za porod pa ce zabiljeziti. Ja sam rekla da samo zelim cim bezbolnije pa su se zezale samo droga i to je to 😂 Uglavnom za sat vremena sam bila gotova

Odlično, ako ni ja ne rodim do termina u ponedjeljak sam tamo 🙂

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

CarpeDiem.
    29. Rujan 2021. 15:52

Traveller

MARELA

Traveller

I da, možda nije jasan dio oko gubitka krvi i kad se to desilo. Doktorica mi je pred izlazak rekla da je moj carski počeo dobro, ali da sam u jednom momentu počela masivno krvariti, navodno ne znaju zbog čega. Najbolje od svega su što su mužu rekli, kad su mu donijeli dijete da ju vidi, da može idi doma jer ja spavam. Ni riječi mu nisu rekli o mojoj situaciji. Ali bilo pa prošlo, želim samo što prije zaboravit i njih i sve oko toga. Sretni smo šta imamo predivnu mrvu pored sebe i šta je sve završilo dobro. 💖

Ajoj majko mila…🥴 samo to imam za reci. Kad se nadjes doma nakon svega ovog i svima su zivotne funkcije u redu, onda fakat znas da si sretan covjek.
    Odmarajte i polako ovo ostavi u proslosti, idu ljepsi dani za vas troje😘.
    Smijesno mi je samo bilo kak si se posvađala sa svima tamo nakon svega🤣 ja sam bila tak jadna nakon prvog poroda da su valjda mogli od mene raditi kaj god hoce. No, mladost ludost, tesko da cu bezobrazluk ponovo dopustiti pa makar mi bilo zadnje🤨

O vjeruj da jesam, čak je Doktorica koja mi je radila carski razgovarala s glavnim doktorom na pedijatriji da me prestanu maltretirat jer sam rekla da ću radi njih izaći na vlastitu odgovornosti i nastaviti liječenje u drugoj bolnici. E onda sam dobila bolju sobu. I klonile su me se sve s pedijatrije. S tim da su me većinom ostavile na miru već kad sam razgovarala s glavnom sestrom koja ih je stvarno sve postrojila. Onda su dolazile po dijete i vraćale s hranjena bez suvišnih komentara. Rekla sam im da im ne padne na pamet da mi više itko takne sisu. 😂 Žalosno da te rospije naprave najviše stresa na kraju u periodu kad je ženi najviše potrebna podrška.

Jel kod nas praksa u rodilištima inače da bebe odnose na hranjenje, a recimo ne donesu dohranu da ti sama dohranis dijete? I beba inače ne bude stalno sa vama pa ju odnose po potrebi ili je zapravo obrnuto?
    .....
    Jednostavno si morala tako, a žao mi je što nisi bila čak malo i "gora od toga". Očito je da jedino tako funkcioniraju što je svakako strašno. 

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

SamoMalo
    29. Rujan 2021. 16:18

Oni odnesu bebe na hranjenje, ne koriste bocice nego alternativne metode (ne sjecam se vise koja, mislim sprica). Ja to ne bih ni znala iskreno, a mislim da nema ni uvjeta u sobama.
    Vecinom su bebe s tobom, odnose ih samo na zahtjev. Hranjenje adaptiranim je isto na zahtjev, u slucaju da je sve ok s porodom i bebom

• Tienna
    29. Rujan 2021. 17:02

Drage trudnice/mamice nove evo da javim novosti, ali najprije čestitke svima kojima u međuvremenu nisam stigla čestitati na bebicama ovih zadnjih dana ❤
    Draga Traveller, uzas jedan kako si se izmucila, a za horor sa dojenjem i pedijatrijom nakon svega što si prošla stvarno nemam komentara! Drago mi je da si se izborila za sebe i da sada uživaš kuci sa svojim najdražima ❤
    --------
    Meni su nakon dugog čekanja stigli rezultati testa senzibilizacije koji je pozitivan, ali radi se o nekim protutijelima koja nisu opasna za bebu, odnosno nije došlo do rH senzibilizacije srećom. Bila sam uzasno u međuvremenu dok sam čekala te nalaze pa se nisam javljala, ali srećom lažna uzbuna na kraju...
    Bila sam na pregledu u TA jučer i imam ponovno pregled za tjedan dana 5.10. Sve je ok, nema što posebno pisat o tome. Pregled je bio vaginalno i uzv, ne znam kad kreću sa ctg-om.
    Bilja, jesi ti rekla da te nisu vaginalno pregledali mjesecima? Ne kuzim, mene svaki put pregledaju u Vinogradskoj... odlazi na hitnu ako te tako boli pa ćeš bar znat što je problem, stvarno ne kužim ponašanje tog doktora prema tebi 😠

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• Tienna
    29. Rujan 2021. 17:03

I hvala svima na riječima podrške kada sam javila za test, jako ste drage sve 😘😘

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

Lisa27 👶🧸🎀
    29. Rujan 2021. 22:19

Tienna

Drage trudnice/mamice nove evo da javim novosti, ali najprije čestitke svima kojima u međuvremenu nisam stigla čestitati na bebicama ovih zadnjih dana ❤
    Draga Traveller, uzas jedan kako si se izmucila, a za horor sa dojenjem i pedijatrijom nakon svega što si prošla stvarno nemam komentara! Drago mi je da si se izborila za sebe i da sada uživaš kuci sa svojim najdražima ❤
    ——–
    Meni su nakon dugog čekanja stigli rezultati testa senzibilizacije koji je pozitivan, ali radi se o nekim protutijelima koja nisu opasna za bebu, odnosno nije došlo do rH senzibilizacije srećom. Bila sam uzasno u međuvremenu dok sam čekala te nalaze pa se nisam javljala, ali srećom lažna uzbuna na kraju…
    Bila sam na pregledu u TA jučer i imam ponovno pregled za tjedan dana 5.10. Sve je ok, nema što posebno pisat o tome. Pregled je bio vaginalno i uzv, ne znam kad kreću sa ctg-om.
    Bilja, jesi ti rekla da te nisu vaginalno pregledali mjesecima? Ne kuzim, mene svaki put pregledaju u Vinogradskoj… odlazi na hitnu ako te tako boli pa ćeš bar znat što je problem, stvarno ne kužim ponašanje tog doktora prema tebi 😠

Uhh odlično da je bila lažna uzbuna 🥰🥰🥰 bitno da je sve okej ❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.