Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MARELA
    28. Rujan 2021. 14:58

Sanjarka88 🤍

MARELA

Evo ja dosla s pregleda iz Vinogradske, danas smo 38+5 po korigiranim terminu. I nemrem doci k sebi ali dosla sam na red iste sekunde kako sam usla u TA😳, jedino sam onda jos ctg cekala 45 min😅.
    Uglavnom, nalaz isti ko i prije tj dana, 4cm otvorena, trudova nis, ctg odlican, uzv nisu radili, tak da nemam pojma kilazu, prije 3 tj je bio 2700g.
    Pitali me dal hocu indukciju iduci tj, rekla sam ajmo jos iduci pregled redovno ak docekam, pa cemo onda vidjet😜…jos maaalo samo da se naspavamo svi…ak bu islo😆
    Poslije sam bila tak gladna da sam se pocastila s burekom i sladoledom iz Lidla i sad sam bez brige do navecer😆

Cure, jel rodila koja od vas sa jesenskih u Vinogradskoj il budem ja probijala led kroz tjedan,dva?😄

Ma koja indukcija….. Uzivaj dok mozes 😂💙

Jelda? Pa rekla sam ja...kad obavimo, nema nazad🤣🤣🤣

• MARELA
    28. Rujan 2021. 15:02

little baby

MARELA

Evo ja dosla s pregleda iz Vinogradske, danas smo 38+5 po korigiranim terminu. I nemrem doci k sebi ali dosla sam na red iste sekunde kako sam usla u TA😳, jedino sam onda jos ctg cekala 45 min😅.
    Uglavnom, nalaz isti ko i prije tj dana, 4cm otvorena, trudova nis, ctg odlican, uzv nisu radili, tak da nemam pojma kilazu, prije 3 tj je bio 2700g.
    Pitali me dal hocu indukciju iduci tj, rekla sam ajmo jos iduci pregled redovno ak docekam, pa cemo onda vidjet😜…jos maaalo samo da se naspavamo svi…ak bu islo😆
    Poslije sam bila tak gladna da sam se pocastila s burekom i sladoledom iz Lidla i sad sam bez brige do navecer😆

Cure, jel rodila koja od vas sa jesenskih u Vinogradskoj il budem ja probijala led kroz tjedan,dva?😄

Tko ti je bio od doktora u trudnickoj? Ja rodila dva puta ali prije 6 godina i prije 3.5😂 ne znam jel ima koja friska ovdje s info,i mene zanima kako je sada s obzirom na koronu

Trebao je biti dr.Grgic, ali je jucer bio dezuran, pa ga je mijenjao dr. Mario Čukelj - sve pohvale, nebi se zalila da mi bude na porodu😄. Ovo je vec drugi utorak da Grgiva nema, iako je po rasporedu, tak da vise nisam sigurna jel to ikako moguce i pratit, svaki put je netko drugi🙃

mala_ive
    28. Rujan 2021. 15:18

bumac95

Vidim da nisam jedina. I ja sam zadnji mjesec 4 kile dobila. Bezveze skroz 😂😂😂
    Do tad sve po malo, bas sam zadovoljna bila. I onda +4 🤦🏼‍♀️😂
    Inače, od 12 kila sto sam dobila doma sam nakon poroda došla sa 6 plusa. Jucer sam na 5 bila. Čisto okvirno ako koju zanima 😅

Super. Tako cu i ja biti negdje nadam se, +12/13. Identično je bilo u prvoj trudnoci i sjecam se soka kad sam tjedan dana nakon poroda, ili dva tjedna, ne sjecam se tocno, stala na vagu i ona je pokazala samo +3 ili +4. Ode fakat brzo. Samo da sad prestanem jest :D 

Mateja2602
    28. Rujan 2021. 15:23

Bilja 🕊

Mateja2602molim te reci gdje si nabavila organizatore jer meni samo to fali🙈🙈🙈

Bilja uzela sam ih u Ikei, vidim da je Lisa27 već natipkala. 😉 Super su, i stvarno je sve puno preglednije. Imaš ih u bijeloj i sivoj boji. Stavim ti link.
    https://www.ikea.com/hr/hr/p/skubb-kutija-6-kom-bijela-00428549/
    Hvala vam curke na lijepim komentarima! 🥰💋😘 
    Lady.D joj vjerujem ti da si ljuta, ali ako te tješi nije komode bilo na stanju ni kad sam ju ja htjela kupiti. Samo se najednom pojavila pa sam ju uspjela staviti u košaricu i kupiti. Vjerujem da će i tebi tako biti. Držim ✊🏻. Da, i meni se sviđa takav oblik slaganja robice, mislim da sam to na Pinterestu vidjela pa mi se činilo baš praktično. 😉 Jako je sve pregledno i točno znaš gdje je šta. Čekamo onda i tebe da svoje posložiš (kad komodu kupiš) pa nam stavi slikicu. 🤗 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

sanja0508
    28. Rujan 2021. 15:30

Mateja2602

Pozdrav ženice drage 🙋🏼‍♀️🌸
    Kako ste danas ?
    Vidim pišete o hrani i o apetitu, pa eto i mene da se nadovežem. Užasno mi se otvorio apetit, sve me sram jer mogu pojesti kao neko manje selo. 😅😂 I šta je najgore stalno sam gladna, nikako da budem sita. Ugl. isto bi mogla živjeti na kruhu/pecivima i slično. Samo mi se to jede. Čak sam razmišljala i o Mekiću ali, mislim da moram malo stati. 🤦🏼‍♀️
    Sanjarka88 i Zara i ja sam imala problema sa grloboljom jedno 2 tjedna sigurno, pila sam puno čaja sa medom i kako je došlo tako je i prošlo. 🤗 Nadam se da će vam biti bolje. 😉 Brzo nam ozdravite.
    Ivona1505 tek sad sam uhvatila, baš mi je žao. Držite se svi. Moje saučešće. 🙏🏻😔
    Sanja0508 čestitam ti na položenim propisima!! 🎉🥳 Vas dvoje rasturate kao veliki. Bome ste zbilja dobar tim. Bravo! 💪🏻😉
    Ja sam malo uređivala sobicu od malene, pa vam stavljam slikice. 😉 I skužim da mi opet fali 100 stvari i da opet nisam kupila sve. Ne znam dal sam ja jedina. Recite mi da nas ima još ? 🙆🏼‍♀️😂
    https://ibb.co/kJmKVh3
    https://ibb.co/hYRkK2L
    I vidim da pišete o porodu, ni ja nekako još nebi..a opet s druge strane sama sebi sam toliko teška da jedva čekam. I opet želim je što prije upoznati. 😂 Stalno sam u borbama sa samom sobom..i mene je isto strah, ne znam dal ću znati biti mama, dal ću se snaći sa tim malim bićem…joooj luda kuća. 🤦🏼‍♀️

Predivna sobicaaaa 💖👶
    Ja sam danas trazila organizatore, ali nisam nasla. Jedino naruciti u IKEI. Krasno si sve uredila.
    Cure, ima koja iskustvo sa rajskim plinom? Ili znate nekoga pa da cujemo kako on djeluje. Ja sam bila protiv njega mislila da je to neka glupost zbog naziva🤣🤣, ali evo 2 prijateljice mi rađale i dali im ga kazu super. Sta vi mislite?

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

mala_ive
    28. Rujan 2021. 15:32

Meni su u Vinogradskoj na zadnjem porodu prije 2god i svima koje znam bili specijalizanti na porodu. Doktore zovu samo ako im nesto nije jasno (tipa meni je dio posteljice falio pa nisu bili sigurni pa su zvali dr). Ovaj put se nadam da mi na porodu nece biti specijalizanti, ukratko. 

Ako ima netko tko je fresko rodio tamo, super bi bilo da napise, i mene zanima :-)

freya_444
    28. Rujan 2021. 15:40

Lovely, čestitam 💗💗🎉🎊

Lucija 16.12.2021.💗

Zara7
    28. Rujan 2021. 16:03

Sanjarka hvala tii 🤗 nema korone, samo pozitivno razmišljamo 💪💪
    Mateja2602 wauuu prekrasni kutak i prekrasna robica 🥰💜 ja sam po istom principu i u istu komodu i u iste organizatore sve složila 😁😁

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• buhtlica34
    28. Rujan 2021. 16:41

E danas sam I ja sastavljala krevetić I komodu za presvlačenje, I radila ove zlatne točkice u sobi od moje Mile 💞
    Nije to još gotovo, čekam još neke đinđe za ukrasiti sobu, ali evo preview za vas cure https://ibb.co/Fzwyh8S
    Umorila sam se ko konj 🤪 ali sve za moju bebicu 🙈

• LeaM
    28. Rujan 2021. 17:01

sanja050

Cure, ima koja iskustvo sa rajskim plinom? Ili znate nekoga pa da cujemo kako on djeluje. Ja sam bila protiv njega mislila da je to neka glupost zbog naziva🤣🤣, ali evo 2 prijateljice mi rađale i dali im ga kazu super. Sta vi mislite?

Ja nemam iskustva, ali bilo je riječi o tome na tečaju. Uglavnom, rajski plin i dolantin ne umanjuju bolove nego te samo omame. Rajski plin navodno djeluje doslovno samo dok ga udišeš. Nuspojave su povraćanje i vrtoglavica. Slobodno me ispravite, kažem, to je sa tečaja. Ja osobno ne bi niti jedno niti drugo, ali epiduralnu bi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.