Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara7
    28. Rujan 2021. 11:14

Sanjarka možda imaš ti i pravo, trebale bi obrnutu psihologiju i uživat sad lagano dok još možemo 😁 eto strategije! 
    Ajoj al ne mora bit korona, tj najvj i nije, ja kašljem i imam problema s grlom već nekih 10ak dana već 😥 za poludit! Al tako i svi oko mene, takvo je vrime očito 🤧🤕 sretno na pregledu🍀🍀
    Ivona moja iskrena sućut, baš mi je žao 😔😔 vrati se kad budeš spremna, čekamo te😘
    Mateja presladak je malac, baš cukar 😍😍

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Love2021
    28. Rujan 2021. 11:31

Lovely čestitam i baš mi je drago da je sve super prošlo. I ja ću u Petrovu i nadam se isto dobrom porodu. Vidim da pišeš o disanju. To si pratila babice koje ti govore kako disati ili? Moram si neki video pogledati kako se diše kroz trudove, sve zaboravila...
    HM ima online 15posto popusta ako kome treba info.. 

sanja0508
    28. Rujan 2021. 12:05

Hej cure, ja danas obavila i propise za autoškolu. Eto sada su rjeseni ispiti, obavila sam sta sam si zacrtala sada mogu u miru roditi hahahaha
    Voznju cu krenuti u 1 ili 2 mjesecu, za sada mi ovo dovoljno 🤣
    Malac i ja smo dobar tim ❤💙
    Danas cu presloziti njegovu komodu sa robom. Jer je dosla jos hrpetina roba za njega i samo cu odmarati ostatak dana. Necu ni kuhati....bas me briga 🤣

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

mala_ive
    28. Rujan 2021. 12:53

Lisa27 👶🧸🎀

mala_ive

Vecer :) ja sam danas imala pregled, sve je u redu, jedino sam 3, skoro 4kg dobila od zadnje kontrole - strava kako mi je apetit poludio od 33.tjedna!!!!! Pazite se vi koje jos imate vremena stat na zlicu

I dalje sam zatvorena iznutra, izvana za vrsak uloziva sto je normalno za viserotkinje. Malo je tlak bio visok na pregledu, mislim zbog brige i maske, pa mi je rekla da pratim 3x dnevno za svaki slucaj da ne bude nekih problema sad pred kraj. To je to. Samo smo CTG i rucni pregled odradili, UZV iduci put :)
    Sljedeca kontrola iduci ponedjeljak.

Joj nemoj mi ni spominjat, ja sam zadnjih mjesec dana dobila 4 kg i ide sve na gore 😀 ne mogu se kontrolirat

Hahaha eto nas onda u klubu 

• MARELA
    28. Rujan 2021. 13:00

Evo ja dosla s pregleda iz Vinogradske, danas smo 38+5 po korigiranim terminu. I nemrem doci k sebi ali dosla sam na red iste sekunde kako sam usla u TA😳, jedino sam onda jos ctg cekala 45 min😅.
    Uglavnom, nalaz isti ko i prije tj dana, 4cm otvorena, trudova nis, ctg odlican, uzv nisu radili, tak da nemam pojma kilazu, prije 3 tj je bio 2700g.
    Pitali me dal hocu indukciju iduci tj, rekla sam ajmo jos iduci pregled redovno ak docekam, pa cemo onda vidjet😜...jos maaalo samo da se naspavamo svi...ak bu islo😆
    Poslije sam bila tak gladna da sam se pocastila s burekom i sladoledom iz Lidla i sad sam bez brige do navecer😆

Cure, jel rodila koja od vas sa jesenskih u Vinogradskoj il budem ja probijala led kroz tjedan,dva?😄

Sanjarka88
    28. Rujan 2021. 13:03

Zara7

Sanjarka možda imaš ti i pravo, trebale bi obrnutu psihologiju i uživat sad lagano dok još možemo 😁 eto strategije!
    Ajoj al ne mora bit korona, tj najvj i nije, ja kašljem i imam problema s grlom već nekih 10ak dana već 😥 za poludit! Al tako i svi oko mene, takvo je vrime očito 🤧🤕 sretno na pregledu🍀🍀
    Ivona moja iskrena sućut, baš mi je žao 😔😔 vrati se kad budeš spremna, čekamo te😘
    Mateja presladak je malac, baš cukar 😍😍

Ma i ja se nadam da je samo neka viroza u điru ili ovo bolesno vrijeme...svi su bolesni da. Ma nebi sad te komplikacije u zadnju ako je korona. 
    Vidim da nisi ni ti u puno boljem stanju. Nadam se do poroda da budes u punoj formi 🤞♥️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    28. Rujan 2021. 13:18

sanja0508

Hej cure, ja danas obavila i propise za autoškolu. Eto sada su rjeseni ispiti, obavila sam sta sam si zacrtala sada mogu u miru roditi hahahaha
    Voznju cu krenuti u 1 ili 2 mjesecu, za sada mi ovo dovoljno 🤣
    Malac i ja smo dobar tim ❤💙
    Danas cu presloziti njegovu komodu sa robom. Jer je dosla jos hrpetina roba za njega i samo cu odmarati ostatak dana. Necu ni kuhati….bas me briga 🤣

Cestitam 👏👏👏

• Bebushka
    28. Rujan 2021. 13:19

Lovely čestitke, daj mi reci koliko dugo te držao dolantin, meni se čini da je učinak prošao već nakon sat vremena ili on ne djeluje na one zadnje najjače trudove? 🤔
    Ja isto mislim da indukcija nije uopće losa stvar, dodjete tamo bistre glave i s hrpom vremena za ispregovarat epiduralnu ili drugo nešto protiv bolova, ja sam im sad zadnje rekla možete drip pod uvjetom da mi date nešto za bolove, inače ćemo cekat, tako da olakšajte si maksimalno, dvije cure koje su bile sa mnom u sobi su doslovno do kraja rodile pod epiduralnom, ništa osjetile nisu, kad već radjamo na ledjima ima fino da nas ne boli 😡

Sanjarka88
    28. Rujan 2021. 13:19

MARELA

Evo ja dosla s pregleda iz Vinogradske, danas smo 38+5 po korigiranim terminu. I nemrem doci k sebi ali dosla sam na red iste sekunde kako sam usla u TA😳, jedino sam onda jos ctg cekala 45 min😅.
    Uglavnom, nalaz isti ko i prije tj dana, 4cm otvorena, trudova nis, ctg odlican, uzv nisu radili, tak da nemam pojma kilazu, prije 3 tj je bio 2700g.
    Pitali me dal hocu indukciju iduci tj, rekla sam ajmo jos iduci pregled redovno ak docekam, pa cemo onda vidjet😜…jos maaalo samo da se naspavamo svi…ak bu islo😆
    Poslije sam bila tak gladna da sam se pocastila s burekom i sladoledom iz Lidla i sad sam bez brige do navecer😆

Cure, jel rodila koja od vas sa jesenskih u Vinogradskoj il budem ja probijala led kroz tjedan,dva?😄

Ma koja indukcija..... Uzivaj dok mozes 😂💙

Sanjarka88
    28. Rujan 2021. 13:20

Bebushka kako ste vas dvi? 🤗💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.