Sretno cure danas 🍀 ja sam tek predvečer pa se javim kad uspijem 😊🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala svima ❤❤
Mogu potvrditi sanjarku. Ja sam išla na indukciju i prošlo je super 🥰
Rodila sam u Petrovoj, a od stvari nista ne bih izdvojila što već niste spomenule.. ni za bebu ni nista. Samo sebi dovoljno vode 🤗
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
I ja dodajem za indukciju. Prva koma 12 sati. Druga savršena u 3 sata. Može i dobro proc 🥰
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Lovely, u Petrovoj trebaju pelene i vlazne za bebe il oni imaju? Cisto da ne pretrpam, dio svakako ponesem. U sobama je toplo pretpostavljam, ne trebaju mi dugi rukavi?
I jos jedno pitanje, robicu za izlazak ja nosim il muz kad dolazi po nas?
Rita i Lovely cestitke na vasim Ritama! Dobro nam dosle, mamama brz oporavak!
Mateja Teo je pravi slatkis 😍
Ivona moja sucut, drzi se 🕊
Moram priznat da je i mene poceo loviti strah, ne toliko od samog poroda nego od onoga sto slijedi poslije...biti majka.. kako cu ja to, hocu li znati... Uf 😥
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Samo da se nadovežem za kile, meni svi govore “pazi se sad dok se udebljaš, sad bude to krenulo…” a ja u 34.tjednu i još ništa posebno, a govore mi to od 20. tjedna 🤣 imam apetit ali imam osjećaj da mi kile stoje na mjestu ovisno o tome kolko se najedem trenutno sam i dalje +8
Možda to ima veze s tim što sam dosta visoka i mršava krenula u trudnoću, ali nadam se da neće eskalirati to sad kroz koji tjedan🤣
13.11. 🥰👶🏼💙
Samo sam se došla "pohvaliti" da sam upravo pojela 12 komada oreo keksa, i da me nije stid od muža, pojela bi cilo pakiranje 😏😑
A za ručak sam jela zdravo, pileća prsa iz pećnice i raštiku pod ulje. Zadnja dva dana mi je apetit baš buknuo, svašta mogu strpati u sebe…
Hahaha i meni je apetit pojacan. Konstantno sam gladna. Taman sam napravila tortilje i pojela tri komada bez da sam trepnula. 🐷😂
Ja se tjesim da sam danas prehodala 10000 koraka i obojala taj zid u sobi od male pa sam kao potrošila to. Ha ha ha 😂😬
Ahahah...pre dobre ste...ja isto zadnjih par tj...slatko i kruhasto, keksi...samo mi se to jede, urnebes. Napravim si meso i salatu, al koda nisam nis pojela 🙃🙃 bit ce da se pripremamo za 'the day'😜
Hrana - takoder dobila 3 kile u 2 tjedna, samo pohano i przeno. Da se razumijemo, jedem uz to i salate i povrce reda radi ali pohano je u srcu
Sve se to istopi kad krene setanje, dojenje, nespavanje... ne brinite oko toga.
Samo sam se došla "pohvaliti" da sam upravo pojela 12 komada oreo keksa, i da me nije stid od muža, pojela bi cilo pakiranje 😏😑
A za ručak sam jela zdravo, pileća prsa iz pećnice i raštiku pod ulje. Zadnja dva dana mi je apetit baš buknuo, svašta mogu strpati u sebe…
Hahaha i meni je apetit pojacan. Konstantno sam gladna. Taman sam napravila tortilje i pojela tri komada bez da sam trepnula. 🐷😂
Ja se tjesim da sam danas prehodala 10000 koraka i obojala taj zid u sobi od male pa sam kao potrošila to. Ha ha ha 😂😬
Ahahah...pre dobre ste...ja isto zadnjih par tj...slatko i kruhasto, keksi...samo mi se to jede, urnebes. Napravim si meso i salatu, al koda nisam nis pojela 🙃🙃 bit ce da se pripremamo za 'the day'😜
Lovely, čestitam to na maloj Riti, želim ti brz oporavak i odlazak kući 💞🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji