Strah me za poluditi, prije 9 mjeseci nisam ni mislila o tome samo sam bila presretna “PA JA CU RODIT!”. Nakon par mjeseci je bilo “ne brinem se, tko je sve rodio i ja cu..”, sad si mislim “Isuse rodit cu, ne mogu ja ovo, nisam spremna!!!”
Svaki dan ocekujem i iscekujem nesto sto i ne znam prepoznati 😂 svaki dan je “ok to je to, rodit cu danas, veceras..” panika vlada, pokusavam djelovati smireno ali umirem u sebi i jedva cekam da sve zavrsi i da upoznam svoju bebicu. 🤍🙏🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻Zara, Kiky, Sanjalica, Japanka , Bilja ovaj tjedan je na vama red 😁😁😁 ajmo bebiceeee 🤭🎉🎉🎉🎉🎉💙
Sve redom dečki hehe 🥰
Koja cura ce uletit prije reda? 🤭 Ena i Rita mozda hehe 🥰
Joj ja i sad vec od jucer govorim sama sebi pa ja cu RODIT kroz tjedan dana haha i onda se malo zamislim kao haha pa kako cu rodit ne osjetim nikakve kontrakcije, nista bas od tih znacajnijih simptoma...samo lagano otcanje šaka i stopala, bolovi u preponama kod dužeg hodanja i takoo... da li je kojoj od vas tako bilo pa da je iznenadno rodila? 😀
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Strah me za poluditi, prije 9 mjeseci nisam ni mislila o tome samo sam bila presretna “PA JA CU RODIT!”. Nakon par mjeseci je bilo “ne brinem se, tko je sve rodio i ja cu..”, sad si mislim “Isuse rodit cu, ne mogu ja ovo, nisam spremna!!!”
Svaki dan ocekujem i iscekujem nesto sto i ne znam prepoznati 😂 svaki dan je “ok to je to, rodit cu danas, veceras..” panika vlada, pokusavam djelovati smireno ali umirem u sebi i jedva cekam da sve zavrsi i da upoznam svoju bebicu. 🤍🙏🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻Zara, Kiky, Sanjalica, Japanka , Bilja ovaj tjedan je na vama red 😁😁😁 ajmo bebiceeee 🤭🎉🎉🎉🎉🎉💙
Sve redom dečki hehe 🥰
Koja cura ce uletit prije reda? 🤭 Ena i Rita mozda hehe 🥰
Hahaha, Bilja…i moja razmisljanja nekako idu tim tokom. I znam da cu vec pocetkom 11. mjeseca (termin 20.11. 🙈) lagano poceti dramiti: "OMG!!! Sta sada, kak ce on van? Hocu ja to izdrzati? Hoce sve biti u redu?" Al mislim da je kod svih slicna doza straha, pogotovo kod nas prvorotkinja i da su ta prebiranja po glavi normalno stanje. Treba se opustiti i razmisljati pozitivno. 😊😉 (neka me netko podsjeti da sam ovo pisala drugim curama, kad ja pocnem dizati paniku 😂).
Lisa27 ista stvar, imam ponekad menstrualne bolove, tesko hodam i bolovi u preponama. Nikakve kontrakcije niti ista slicno da mogu shvatiti da se nesto blizi jer ovi simptomi gore navedeni traju vec neki duzi period od sredine treceg tromjesecja 🙄 znaci trebam roditi u petak a nemam apsolutno nikakve naznake..
Lady.D Razmisljam ja i pozitivno ali samo u smislu “jao napokon cu ga vidjeti, mirisati, grliti, jedva ga cekam..” a kad se sjetim da ga trebam roditi, kad shvacam da se i njemu i meni moze svasta izdogadati, osjecam se uzasno tjeskobno i pod pritiskom kako ce izgledati porod, hocu prepoznati sve na vrijeme, sta ako se osramotim ko zna cime tamo u radaoni..😂😂😂 hrpa pitanja i pretpostavki vrluda mojom preopterecenom i ludom glavom..🤷🏻♀️
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Cestitke svima na bebicama, i zelim vam svima brz oporavak prosle ste najgori diooo sad samo uzivanje s vasim bebicama🥰 te me zanima da li je koja cura bila otvorena jedan prst vec u 34 nedelji… naime danas mi je receno da sam otvorena vec 1 prst i da mirujem da nemoram u bolnici ostat..
Pa ja sam kao prvorotka otvorena bila 2 prsta sa cervixom ne duzim od 2.22 od 18 tjedna i dosla sam do termina... otvorenost ti ne znači nista bez trudova, pucanja vodenjaka....
Pojačaj mg i miruj ako se bojis, ali a mislim da se ne bi trebala otvarati dalje nešto prebrzo 🤷♀️, ako nemaš neki odredjen razlog za to. Infekciju ili slično.
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Ja bi najradije da netko umjesto mene ovaj zadnji dio obavi 😂
Potpisujem 🤣
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
I ja 😂 Ne znam sta sam mislila i zasto sam mislila da je to tako superlako roditi bebu. Sad kad ovo izgovorim naglas “RODITI BEBU” jasno mi je da nije lako 🤷🏻♀️😂
Ja bi najradije da netko umjesto mene ovaj zadnji dio obavi 😂
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Ja sam danas išla po doznake za bolovanje i za rodiljni koji počinje sutra! Dajte mi recite za taj rodiljni, osim doznake što još trebam poslati? Ako imate neki link molim vas zalijepite pa da mi muž isprinta to na poslu da pošaljem sutra..
Dala mi je uputnicu za bolnicu i rekla da od sad mogu na sve preglede ići tamo, i da mi oni tamo u bolnici rade bris.. Jel I nekoj od vas bilo tako?Buhtlica34, ja otvaram porodiljni 06.10. (komplikacije nisam otvarala) i slala sam mail na HZZO sto im treba, pa su mi odgovorili ovako:
https://ibb.co/mvCJLnN
Ja cu u sljedecu srijedu pokupiti doznake i sve skupa skenirano poslati na mail, da ne moram ici osobno.
Dobila sam na mail neku izjavu koju trebam popuniti, ne znam je li za svaki grad razlicito, ovo je za Zg…pa ti mogu poslati na mail ako hoces.
Ja pripadam pod samobor jer sam u Sv nedelji, slala sam im do sada isto sve malom pa ću i ovo. Jel to ova izjava (nju sam našla na internetu) :
https://ibb.co/jZnRjLd
Cestitke svima na bebicama, i zelim vam svima brz oporavak prosle ste najgori diooo sad samo uzivanje s vasim bebicama🥰 te me zanima da li je koja cura bila otvorena jedan prst vec u 34 nedelji… naime danas mi je receno da sam otvorena vec 1 prst i da mirujem da nemoram u bolnici ostat..
Ja sam otvorena 1 prst od 33tj i samo mi je receno da smanjim tempo i bez teskih fizickih poslova. Proslu trudnocu,bila otvorena prst do ovoja i glavice s 26tjedana ali tada sam morala strogo mirovat do kraja
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Da vas malo pozdravim, mi smo još u bolnici. Teo na pedijatriji pokupio E. Coli i mora bar jos 2 dana primat antibiotik, sisa ko veliki 😅 napreduje. Nadamo se u srijedu da budemo išli kući, jer vec smo 5 dana ovdje. Evo slikica, saljemo vam pozdrave da sve uskoro dočekate svoj smotuljak sreće
https://ibb.co/DGcQNj6
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji