Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    27. Rujan 2021. 13:49

Bilja razumijem da te sram. I mene je bilo. Umirem od tih trudova i vičem im: ja ću se pokakaaaaat. Onako očajna 😂😂😂😂
    Al nije ni da ti sad pustiš kilu i pol toga. A i da pustiš, zaboravit će te doktori do drugog poroda 😂😂😂😂😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    27. Rujan 2021. 14:02

Bilja sve se mi sada ovoh zadnjih dana bojimo...ja sam toliko bila smirena i hrabra da su mi moji govorili da sam luda....alii samoo do jucee...juce u bolnicii mislim da me 10 puta oblio znoojj u 2 sata sto sam provelaa tamoo...jos sam po strucii med.sestra i radim u struci i ne bojim sse nicega....aliii pomisaoo da RADAJAAAM za 3 dana 🤷‍♀️🤷‍♀️ nije to za mene hahaa..

Sto se sramocenja tice ja sam u Njemackoj tako da ako budem sta i pricala niko nece da razumi osim muza🤣🤣 a ostale stvarii jbg🤷‍♀️

Pregled prosao bezveze...samo ctg koii je uredan ii ne pokazuje ni mrvu kontrakcija 😤
    Iduci pregled 01.10. Ako se ne porodim do tada...ali ja idem u cetvrtak na termin i ostajem u bolnici pa cemo da vidimoo...

Sretnoo naaam svimaa i sto bez bolnije da prodjemoo ❤❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• buhtlica34
    27. Rujan 2021. 14:06

Lady. D gracias, ma to je sve isto, poslat ću ja ovo pa ako bude trebalo mijenjati nek mi pošalju tu izjavu. Muž mi već ovo isprintao 😂
    Mateja2602, na doznaki za rodiljni dopust ti treba biti zaokruženi H1, pa nazovi sestru da to ispravi. Tako je kod mene- komplikacije su mi G0, a ove su H1, i onda sljedećih 6 mjese i si mirna, a nakon 6 mjeseci treba po nove doznake otići.
    Mateja31, presladak je mali Teo, nadam se da ćete uskoro kući svojoj 🥰

Ane_ši
    27. Rujan 2021. 14:22

Sanjarka88 🤍

🌈S jesenskim valom stigla je Ljubav🌈
    .
    LANA 07.08. 💜 -Missy88
    KATARINA 11.08. 💜- Dannna
    AMELIA 20.08. 💜- Mišić
    CURICA 21.08. 💜- Mila12
    KLARA 23.08. 💜Jeksi4
    ADRIAN 26.08. 💙Endzrue
    IRIS 27.08. 💜Lješnjak
    TOMA 29.08. 💙Jambica
    NIKOLA 30.08. 💙MadameI
    .
    FABIJAN 01.09. 💙Haru
    DRAGUN 01.09. 💙Mokosh
    KARLO 03.09. 💙Jana25
    DEČKO 07.09. 💙Malamaka
    LUKA 12.09. 💙Ivkica
    LIVIA 13.09. 💜Natalija91
    NOEL 13.09. 💙Muffin
    NIKO 16.09. 💙Bumac95
    ABIGAIL 17.09. 💜Bebushka
    EVA 19.09. 💜Sunce7
    KORINA 19.09. 💜Daniella2207
    NIKA 22.09. 💜Traveller
    TEO 23.09. 💙Mateja31
    IVAN 23.09. 💙Ane_Ši
    ROKO 23.09. 💙aAnchy
    CURICA 23.09. 💜Tracy
    DEČKO 24.09. 💙Leonoah
    MATIAS 24.09. 💙Plavabosanka
    RITA 26.09. 💜 Rita37

Drage moje cestitke na bebicama Mateja31 aAnchy Tracy Leonoah Plavabosanka Rita37 💋💋💋💋❤❤❤ ljubite i mazite svoje bebice. 

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

CarpeDiem.
    27. Rujan 2021. 14:23

Rita čestitam, dobrodošlica i tvoj maloj mrvici, stalno sam gledala jesi se javila jucer💖🎊
    Mateja31 predivan je mali Teo.💙
    ___
    Ivona iskrena sućut. Žao mi je🕯🕊🙏

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Biilja
    27. Rujan 2021. 14:28

MARELA nadam se da ce biti tako, da necu o tome misliti 🤞🏻
    bumac95 hahhhaha ajme mogu misliti kako si se osjecala. Ali dobro da, nece me se sjecati do drugog djeteta jer cu Izabrati drugu bolnicu od srama 😂😂😂
    Sanjalica5 da, sto je blize to je gore. A takva sam hrabrica sama sebi bila, kao “ne bojim se, pa ko je sve rodio, nije me strah skroz sam opustena i smirena i znam da ja to mogu, pa prosla sam trudnicki tecaj znam kako treba disat..” kad ono sranje. Ne znam ja nista, nit sam ikad rodila, nit sam spremna, nisam smirena i ja to ne mogu 😂😂😂😂

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

Love2021
    27. Rujan 2021. 14:34

Monalisa jesi možda isprobala onu Hametum krenu za hemeroide? Meni su iskočili jučer ko orah 😢
    Ili ako ima neko savjet koju kremu uzet?
    Mateja presladak je bebolinač❤️
    Bumac slike su ti prekrasne, jako su medeni 😍

Ane_ši
    27. Rujan 2021. 14:35

Evo curke nisam vas pratila par dana. Pa da vam samo kazem da sam super nakon carskog evo cekamo tatu da dode po nas i idemo napokon nakon 20 dana bolnice kuci. Ivan je super beba samo ciki i spava. Malo se borimo dok ne nademo polozaj za ciku ali cim je nademo on privati i ciki kao lud. Idemo kuci sa samo 100g manje nego nakon prvog dana kad su ga vagali. Znaci od poroda je izgubio samo 200g sto je odlicno jer se rodio sa 2970. Cak je jutros vratio 40g tako da je pedijatar bio prezadovoljan. Ja potpisala za ici kuci dan ranije jer iskreno lezala kuci ili u bolnici isto je jer se super osjecamo. Mlika imam previse i cike vec bole stalno masiram a kuci mi izdajalica pa cemo kuci to polako rjesavati. Ja od kako sam rodila kao da sam na normabelima. Bez stresa bez panike smirena. Sve polako i stalozeno. Po pola sata se znamo muciti dok ne uhvati ciku a nekad iz prve uhvati 🤷‍♀️. Ali polako smireno i bez panike. Kad dodem kuci pratim vas i dalje

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

• monalisa
    27. Rujan 2021. 15:21

Love2021

Monalisa jesi možda isprobala onu Hametum krenu za hemeroide? Meni su iskočili jučer ko orah 😢

Nazalost nisam probala nikakvu kremu jer je bio vikend i zivim na selu gdi ljekarna ne radi, a prva ljekarna mi je 20km udaljena, trazila sam alternativu i par starijih ih sela mi rekli nek probam sa domacom svinjskom masti, malo na gazu i na bolno mjesto i stvarno vise nisu bolni niti svrbe i mogu normalno sjediti, jos se osjete malo, ali vjerujem da ce se i to povuci jos kroz dan dva, evo kod mene je upalilo makar mi se sama pomisao gadila u pocetku ono svinjska mast al onda kad sam si razmislila da nemam kaj izgubit pa reko idem probat 🤷‍♀️😅

Love2021
    27. Rujan 2021. 15:52

monalisa

Love2021

Nazalost nisam probala nikakvu kremu jer je bio vikend i zivim na selu gdi ljekarna ne radi, a prva ljekarna mi je 20km udaljena, trazila sam alternativu i par starijih ih sela mi rekli nek probam sa domacom svinjskom masti, malo na gazu i na bolno mjesto i stvarno vise nisu bolni niti svrbe i mogu normalno sjediti, jos se osjete malo, ali vjerujem da ce se i to povuci jos kroz dan dva, evo kod mene je upalilo makar mi se sama pomisao gadila u pocetku ono svinjska mast al onda kad sam si razmislila da nemam kaj izgubit pa reko idem probat 🤷‍♀️😅

Znam da pomaže svinjska mast, mogla bi baš probati. Dobro si me sjetila. Moram do placa ili negdje ju nabaviti. 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.