Lisa i Kiky Što se tiče stvari za rađaoni ništa što sam spakirala mi nije trebalo osim nalaza, japanki, vrećice za prljavi veš, vode, krekera i termalne vode koja mi je došla kao spas. Uloške i mrežaste gaćice daju njihove, spavaćica isto tako njihova, nisu me ni tuširali ni klistirali tako da mi ručnik i gel za tuširanje nisu trebali. I da poslije poroda smo ostali do 9 s tatom i mazili se i grlili 🥰
A sad za 5.kat ćemo još vidjeti
Čestitam ❤ stigao je veliki deckoo ❤
Hvala na korisnim informacijamaaa…a sad da cujemo recept 😁 si radila nesto posebno sto je moglo potaknuti pucanje vodenjaka i kako je izgledalo pucanje ?
E da, a procijenili su ga na 3100, toliko o procjenama i ultrazvuku 🤭
Apsolutno ništa nisam radila, u srijedu sam imala neke blage menstrualne grčeve koje sam uspješno ignorirala i išla kupiti tenisice i ananas koji nisam ni stigla pojesti 🤭 A vodenjak mi je pukao u snu, prvo sam mislila da mi je mjehur popustio jer nije bilo nešto previše mokro, ali u wc-u je bilo sve jasno, puklo je kao 🍾 i krenuo baš nezaustavljivo istjecati…AAnchi Kak je suprug rijesio PCR test? Jel isao prije ili?
Evo tek sam sad vidjela upit. Za Rijeku za pratnju ne treba negativan test, odnosno ne postoje nikakvi uvjeti za pratnju 😃 Mi danas došli kući pa se pomalo privikavamo 🥰 čitam večeras zaostatke, vidim da imam nekih 20ak str.
Uuu blago tebiii moja terminuša, a ja još ni u planu za u rodilište 😄
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
LeonoahSto jos napisat a da ostale cure nisu, slazem se sa svime i zao mi je da si morala proci tako tezak porod ali kad pogledas taj mali smotuljak srece onda je vrijedilo sve boli.
Ni jedna od nas nezna sto je ceka,kod mene je isto lagano prisutan neki strah od poroda jer neznam kako ce to sve proci ali kad vidim koliko su zene jake, skidam kapu svakoj od vas i znam da mozemo sve!
BumacPredivni decki!!!! 💙
Kod mene se jos nista ne dogadja previse, pritisak je prisutan, jedva hodam moram priznat. I osjecam se umorno i nekako kao bolesno, kao da me neka viroza lovi a nemam ni temp ni nista, jedino sinusi malo zezaju.
Sutra mi je popodne pregled pa cemo vidjeti sto kaze ginekolog. Javit cu vam se poslje pregleda.
Joj isto tako i kod mene...danas mi se piša svakih pola sada doslovno...prepone ubijaju, hodam ko pingvin, a trtica ubija ono kad sjedim pa se treba dignut 😅
Ja imam za prijaviti jutros od 2h do 4h menstrualne bolove i 4 puta bila na wc-u...
i Samo da javim da sam bila u bolnici zbog grcenja gornjeg dijela stomaka ii jakih bolova ispod rebara vec 5 dana...
Sve je u najboljem reduu...otvorena 1cm i receno mi da cekam svaki tren moze da krene...beba je skroz niskoo ii bol je od njegovih nogicaaa koje proteze😍🥰
Pitali su me da li zelim ostati u bolnici rekla sam ako ne moram da bih isla doma....tako sam doma i cekaaam heheh...
Sutra imam i redovan pregled kod ginekologa pa cemo da vidimoo...u svakom slucaju jedva cekam da rodim 🙏😍🥰❤
Sretnoo svim curama🥰🥰
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Ja imam za prijaviti jutros od 2h do 4h menstrualne bolove i 4 puta bila na wc-u…
i Samo da javim da sam bila u bolnici zbog grcenja gornjeg dijela stomaka ii jakih bolova ispod rebara vec 5 dana…
Sve je u najboljem reduu…otvorena 1cm i receno mi da cekam svaki tren moze da krene…beba je skroz niskoo ii bol je od njegovih nogicaaa koje proteze😍🥰
Pitali su me da li zelim ostati u bolnici rekla sam ako ne moram da bih isla doma….tako sam doma i cekaaam heheh…
Sutra imam i redovan pregled kod ginekologa pa cemo da vidimoo…u svakom slucaju jedva cekam da rodim 🙏😍🥰❤
Sretnoo svim curama🥰🥰
Super 🙂 brzo će to krenuti 🥰
Leonoah ŽENO! MAJKO! LAVICE HRABRA užasno mi je žao da si to sve prošla. Rasplakala me cijela priča. Ne razumijem zašto nisu išli na carski već kad se nije spustio. Čuvajte se i mazite se. Vidi se da si jaka žena ❤️
Cure, meni je sinoc prije spavanja veci dio sluzi izasao, pretpostavljam i sama da je sluzni cep a ne iscjedak. Jedino me brinula boja jer nije niti najmanje bilo umjesane krvi vec cudna zuta nijansa. Ujutro se dogodilo isto ali manja kolicina. Citav dan se ne dogada apsolutno nista..
Od prije 1 i pol sat se beba ne prestaje micati a vec dva tijedna je miran. Al doslovno miran i osjetim ga samo dva ili tri puta dnevno kad se promigolji na minuticu. Sada se mice konstantno i to mi je malo precudno s obzirom da njegovo mrdanje mene malo boli, dole mi stvara pritisak i nelagodno je. Cula sam da se bebe umire pred porod pa sad ne znam dal radim paniku ili ne za bezveze..
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Hey mamice... Oprostite sto tek pisem... Mazimo se ja i Rita evo cijelu noc.... Toliko sisa ovajj kolostrum da ne mogu vjerovat... Medena je.... U 8.47 h 2890gr sa 49 cm.... Je sitnija al je slatka skroz. . Nakon oni moji poruka... Sam tko god je dosao u sobu izrazila nezadovoljstvo zasto jos traje.... Otvorena... Beba se okrenila... Vodenjak su maknuli vec prije itd... Ono vise hocemo il cu poludit.. Od epi nema ustajanja... Donekle malo spavali skupili snage i ajmo dosle su njij tri pojacale indukciju... Krneuli trudovi al epi je pomagala da mogu prodisat..... Tiskala sam jedno 5 x na najjace.... Malo mr za sjekla.... I Rita je bila brzo vani... Jedino sto su stomak pritiskali bas brutalno...al hvala Bogu na njoj ne vidim nesto da je ostetilo.... .... Boli sad kad je sve ohladilo... I nisam spavala uopce... Jer cesto jede mazi se itd... Plus imam kateter jer nisam piskila cijeli dan... Bas me to umara..... Al pogled na nju lijeci sve..... Pusa svima i hvala na divnoj podrski....
Leonnah brz oporavak vam zelim i cestitam or 💞
Hey mamice… Oprostite sto tek pisem… Mazimo se ja i Rita evo cijelu noc…. Toliko sisa ovajj kolostrum da ne mogu vjerovat… Medena je…. U 8.47 h 2890gr sa 49 cm…. Je sitnija al je slatka skroz. . Nakon oni moji poruka… Sam tko god je dosao u sobu izrazila nezadovoljstvo zasto jos traje…. Otvorena… Beba se okrenila… Vodenjak su maknuli vec prije itd… Ono vise hocemo il cu poludit.. Od epi nema ustajanja… Donekle malo spavali skupili snage i ajmo dosle su njij tri pojacale indukciju… Krneuli trudovi al epi je pomagala da mogu prodisat….. Tiskala sam jedno 5 x na najjace…. Malo mr za sjekla…. I Rita je bila brzo vani… Jedino sto su stomak pritiskali bas brutalno…al hvala Bogu na njoj ne vidim nesto da je ostetilo…. …. Boli sad kad je sve ohladilo… I nisam spavala uopce… Jer cesto jede mazi se itd… Plus imam kateter jer nisam piskila cijeli dan… Bas me to umara….. Al pogled na nju lijeci sve….. Pusa svima i hvala na divnoj podrski….
Čestitam 🥳❤️
'21. 💙
'24. 💛
Hey mamice… Oprostite sto tek pisem… Mazimo se ja i Rita evo cijelu noc…. Toliko sisa ovajj kolostrum da ne mogu vjerovat… Medena je…. U 8.47 h 2890gr sa 49 cm…. Je sitnija al je slatka skroz. . Nakon oni moji poruka… Sam tko god je dosao u sobu izrazila nezadovoljstvo zasto jos traje…. Otvorena… Beba se okrenila… Vodenjak su maknuli vec prije itd… Ono vise hocemo il cu poludit.. Od epi nema ustajanja… Donekle malo spavali skupili snage i ajmo dosle su njij tri pojacale indukciju… Krneuli trudovi al epi je pomagala da mogu prodisat….. Tiskala sam jedno 5 x na najjace…. Malo mr za sjekla…. I Rita je bila brzo vani… Jedino sto su stomak pritiskali bas brutalno…al hvala Bogu na njoj ne vidim nesto da je ostetilo…. …. Boli sad kad je sve ohladilo… I nisam spavala uopce… Jer cesto jede mazi se itd… Plus imam kateter jer nisam piskila cijeli dan… Bas me to umara….. Al pogled na nju lijeci sve….. Pusa svima i hvala na divnoj podrski….
Čestitam ti na preslatkoj mrvici 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji