Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    27. Rujan 2021. 22:20

Kiky 🥰

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Kiky 🥰

Kod mene nema pomaka, zatvorena sam jos. U srijedu na termin idem u bolnicu na pregled pa cemo vidjeti. Rekao je da je moguce i da me zadrze ili da me naruce opet za dan,dva. Ako se ne budem otvarala morat cu na inducirani. Sutra cijeli dan setam stepenicama gore dole pa se mozda nesto pokrene nadajmo se :)

Terminusooo i ja takoo…stepeniceee i cucnjevii hahaha…ja sam samo 1cm otvorena i nistaaa vise se ne desava 🤷‍♀️ nadam se da ce uskorooo

Jaoooo nas dvije cemo jos presisat termin 10 dana 😂 Nasim smotuljcima se ne ide van nikako

Hahaahha kako je krenulo tako ce da bude 🤣 aaa Lisa ja jedem i ananas ii hurme (datulje) ii grozdje ii nistaaa 🤣🤣 
    Pa nadam se etoo da ce do termina biti nestooo 🤣🤣

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Kiky 🥰
    27. Rujan 2021. 22:31

Lisa27 👶🧸🎀

Kiky 🥰

Kod mene nema pomaka, zatvorena sam jos. U srijedu na termin idem u bolnicu na pregled pa cemo vidjeti. Rekao je da je moguce i da me zadrze ili da me naruce opet za dan,dva. Ako se ne budem otvarala morat cu na inducirani. Sutra cijeli dan setam stepenicama gore dole pa se mozda nesto pokrene nadajmo se :)

Ajoj tako je isto i meni receno…ne kuzim zasto se ne otvaramo 😀 jesi probala ananas? Meni stoji na stolu ali nikako da ga se uhvatim

Pa ni ja isto nemam pojma zasto ni jedan cm. Ja sam se nadala da ce reci da sam otvorena koji cm a ono nula bodova.
    A koliko setnje i svega..nisam ananas probala. Kazem ti sutra idem po stepenicama, rekla mi je frendica idemo na Trsatske 😂😂 Tamo bi i vodenjak pukao da idem😂 al cu doma par puta imam ih prema vrtu, nema stajanja.. Nebi volila da mi induciraju porod, volila bi da to krene samo od sebe ali evo dva dana pred termin nista.
    Sanjalica sto i grozdje otvara? Jedem ga ko luda 😂 i datulje isto svakodnevno. Ananas jedino nisam. 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    27. Rujan 2021. 23:10

Kiky 🥰

Lisa27 👶🧸🎀

Kiky 🥰

Ajoj tako je isto i meni receno…ne kuzim zasto se ne otvaramo 😀 jesi probala ananas? Meni stoji na stolu ali nikako da ga se uhvatim

Pa ni ja isto nemam pojma zasto ni jedan cm. Ja sam se nadala da ce reci da sam otvorena koji cm a ono nula bodova.
    A koliko setnje i svega..nisam ananas probala. Kazem ti sutra idem po stepenicama, rekla mi je frendica idemo na Trsatske 😂😂 Tamo bi i vodenjak pukao da idem😂 al cu doma par puta imam ih prema vrtu, nema stajanja.. Nebi volila da mi induciraju porod, volila bi da to krene samo od sebe ali evo dva dana pred termin nista.
    Sanjalica sto i grozdje otvara? Jedem ga ko luda 😂 i datulje isto svakodnevno. Ananas jedino nisam.

Pa kaooo etooo otvara hahaha...mah nas nista nece otvoriti od toga...ja radim po kuci i gledam sto vise da kroz rad i cucnjeva uradim ali dzaba 🤣🤦‍♀️ pa vidjet cemo eto do cetvrtka sta i kako hahaha

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

mala_ive
    27. Rujan 2021. 23:24

Vecer :) ja sam danas imala pregled, sve je u redu, jedino sam 3, skoro 4kg dobila od zadnje kontrole - strava kako mi je apetit poludio od 33.tjedna!!!!! Pazite se vi koje jos imate vremena stat na zlicu 

I dalje sam zatvorena iznutra, izvana za vrsak uloziva sto je normalno za viserotkinje. Malo je tlak bio visok na pregledu, mislim zbog brige i maske, pa mi je rekla da pratim 3x dnevno za svaki slucaj da ne bude nekih problema sad pred kraj. To je to. Samo smo CTG i rucni pregled odradili, UZV iduci put :)
    Sljedeca kontrola iduci ponedjeljak.

plavabosanka
    28. Rujan 2021. 00:50

Žene hvala vam svima na podršci i lijepim riječima i željama ne znam jesam to već napisala il ne tek sam jučer (prošla je ponoć 🤣 zato kažem) došla malo k sebi ove dane sam se osjećala ko drogirana, a nije ni čudo jer su mi davali tramadol sirup. I uz to tablete protiv bolova. Sad se poroda skoro ni ne sjećam a tad sam bila polu svjesna isto. U jednom trenu mislim da sam skroz gubila svijest ne znam... Glavno da je bebica dobro 💗 i da je živ i zdrav ostalo ćemo već nekako srediti💗
    Hormoni me peru gadno, stalno plačem i ide mi se kući baš mi se ne ostaje više u bolnici 😒 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

SamoMalo
    28. Rujan 2021. 04:18

Mene nocas ubijaju menstrualni bolovi, evo ne mogu spavati. A do sad nisu. Trebam na carski i sutra imam pregled i dogovor. Nadam se da se ne bude nista pokrenulo do tad. Iako imam osjecaj da je. Nadam se da nije. 

Biilja
    28. Rujan 2021. 04:43

Ja takoder budna vec nekih sat i pol, dignula se na wc i vidjela mokre gacice i ajde sad znaj sta je. Citavo vrijeme budna i strepim hoce li bit ista ili nista. Nije se ponovilo, nemam bolova..🤷🏻‍♀️

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

lovely
    28. Rujan 2021. 06:08

Cure, javljam da je sinoć u 00:05 stigla i moja Rita... 
    Isli smo na indukciju, jer ctg nije bio uredan zbog manjka plodne vode i doktori se nosu željeli kockati više s tim. Ugl u 14, prva doza gela (ja prethodno otvorena 3 prsta)...boljelo je pa sam dobila Dolantin koji je najveća sreća ikad. Epi sam odbila ... u 20 h 4 prsta...dobijem i drip, u 10:30 tražim još Dolantina, dobijem i kažem da imam uzasan nagon za kakanje. Pregled - otvorena skroz.. 3 truda i beba vani. Jako sam se koncentrirala na disanje i samo sam to ponavljala u glavi, kao slušaj ih nemoj vikati bit će ti lakše i zaista je tako bilo!! 
    Nisu me rezali, a za prvorotku sam super prošla-4 šava. 3 unutra, 1 vani.
    Stvarno sam zadovoljna kako je sve prošlo 💝 ako imate pitanja, slobodno 🤗

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

• Johnny
    28. Rujan 2021. 06:10

Lela🍀

Cestitke svima na bebicama, i zelim vam svima brz oporavak prosle ste najgori diooo sad samo uzivanje s vasim bebicama🥰 te me zanima da li je koja cura bila otvorena jedan prst vec u 34 nedelji… naime danas mi je receno da sam otvorena vec 1 prst i da mirujem da nemoram u bolnici ostat..

Ej, ja sam već od 28.tjedna otvorena za jagodicu prsta i također mi je rečeno da moram mirovati ali nisam se bas držala previše toga (jer nisam mogla, uz sve pripreme) ali sam usporila malo i više ležala. Osim toga, beba mi je jako nisko već u zdjelici i na pregledu u 32.tjednu je rekla da sam i dalje otvorena koliko sam i bila i da i dalje mirujem 🤣 zapravo ništa strašno ali pošto mi je to prva trudnoća ne bi smjela biti otvorena, u svakoj sljedećoj je to kao normalno. Eto, tak je meni to moja ginekologica objasnila ali za sad je sve okej, nadam se da bude i tebi i meni. 

13.11. 🥰👶🏼💙

plavabosanka
    28. Rujan 2021. 06:25

Leonoah

Hej cure, ja sam rodila. Dečkić je stigao jutros oko 11 sati, iskreno nemam pojma kad je stigao jer sam imala užasno težak porod koji se zakomplicirao i bebica je jedva ostala živa😢 nisam sigurna je li vam želim uopće opisivat porod da ne prestrašim cure koje to tek čeka, iako je 100% da nema šanse da se poklopi sve što je meni bilo na porodu. Ja ležim, puno krvarim, u jakim sam bolovima i na promatranju jer sam izgubila puno krvi. Bebu sam vidjela na 2 min, a šok koji sam doživjela kad su ga samo odveli nakon poroda bez da ne zaplakao i bez da sam ga vidjela ne želim nikome.
    Evo ako želite da vam opišem porod rado ću. Ja sam samo sretna da smo oboje živi i jedva ga čekam vidjeti.

Terminušo pa mi isti dan trebale rodit i isti dan i rodile🙉 čestitam na dečkiču💗💗 bravo za hrabru mamicu i čim brži oporavak ti želim 🤞🏻🍀 žao mi jr što di imala ružan porod 😔😔

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.