Samo sam se došla "pohvaliti" da sam upravo pojela 12 komada oreo keksa, i da me nije stid od muža, pojela bi cilo pakiranje 😏😑
A za ručak sam jela zdravo, pileća prsa iz pećnice i raštiku pod ulje. Zadnja dva dana mi je apetit baš buknuo, svašta mogu strpati u sebe...
Samo sam se došla "pohvaliti" da sam upravo pojela 12 komada oreo keksa, i da me nije stid od muža, pojela bi cilo pakiranje 😏😑
A za ručak sam jela zdravo, pileća prsa iz pećnice i raštiku pod ulje. Zadnja dva dana mi je apetit baš buknuo, svašta mogu strpati u sebe…
Hahaha i meni je apetit pojacan. Konstantno sam gladna. Taman sam napravila tortilje i pojela tri komada bez da sam trepnula. 🐷😂
Kod mene nema pomaka, zatvorena sam jos. U srijedu na termin idem u bolnicu na pregled pa cemo vidjeti. Rekao je da je moguce i da me zadrze ili da me naruce opet za dan,dva. Ako se ne budem otvarala morat cu na inducirani. Sutra cijeli dan setam stepenicama gore dole pa se mozda nesto pokrene nadajmo se :)
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Monalisa jesi možda isprobala onu Hametum krenu za hemeroide? Meni su iskočili jučer ko orah 😢
Ili ako ima neko savjet koju kremu uzet?
Mateja presladak je bebolinač❤️
Bumac slike su ti prekrasne, jako su medeni 😍
Nazalost nisam probala nikakvu kremu jer je bio vikend i zivim na selu gdi ljekarna ne radi, a prva ljekarna mi je 20km udaljena, trazila sam alternativu i par starijih ih sela mi rekli nek probam sa domacom svinjskom masti, malo na gazu i na bolno mjesto i stvarno vise nisu bolni niti svrbe i mogu normalno sjediti, jos se osjete malo, ali vjerujem da ce se i to povuci jos kroz dan dva, evo kod mene je upalilo makar mi se sama pomisao gadila u pocetku ono svinjska mast al onda kad sam si razmislila da nemam kaj izgubit pa reko idem probat 🤷♀️😅
Prvi put čujem ovo za svinjsku mast, al mislim da ću i ja isprobat 🤣
A za ručak sam jela zdravo, pileća prsa iz pećnice i raštiku pod ulje. Zadnja dva dana mi je apetit baš buknuo, svašta mogu strpati u sebe…
Hahaha i meni je apetit pojacan. Konstantno sam gladna. Taman sam napravila tortilje i pojela tri komada bez da sam trepnula. 🐷😂
Ja se tjesim da sam danas prehodala 10000 koraka i obojala taj zid u sobi od male pa sam kao potrošila to. Ha ha ha 😂😬
Kod mene nema pomaka, zatvorena sam jos. U srijedu na termin idem u bolnicu na pregled pa cemo vidjeti. Rekao je da je moguce i da me zadrze ili da me naruce opet za dan,dva. Ako se ne budem otvarala morat cu na inducirani. Sutra cijeli dan setam stepenicama gore dole pa se mozda nesto pokrene nadajmo se :)
Terminusooo i ja takoo...stepeniceee i cucnjevii hahaha...ja sam samo 1cm otvorena i nistaaa vise se ne desava 🤷♀️ nadam se da ce uskorooo
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Terminusooo i ja takoo…stepeniceee i cucnjevii hahaha…ja sam samo 1cm otvorena i nistaaa vise se ne desava 🤷♀️ nadam se da ce uskorooo
Jaoooo nas dvije cemo jos presisat termin 10 dana 😂 Nasim smotuljcima se ne ide van nikako
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Monalisa jesi možda isprobala onu Hametum krenu za hemeroide? Meni su iskočili jučer ko orah 😢
Ili ako ima neko savjet koju kremu uzet?
Mateja presladak je bebolinač❤️
Bumac slike su ti prekrasne, jako su medeni 😍
Nazalost nisam probala nikakvu kremu jer je bio vikend i zivim na selu gdi ljekarna ne radi, a prva ljekarna mi je 20km udaljena, trazila sam alternativu i par starijih ih sela mi rekli nek probam sa domacom svinjskom masti, malo na gazu i na bolno mjesto i stvarno vise nisu bolni niti svrbe i mogu normalno sjediti, jos se osjete malo, ali vjerujem da ce se i to povuci jos kroz dan dva, evo kod mene je upalilo makar mi se sama pomisao gadila u pocetku ono svinjska mast al onda kad sam si razmislila da nemam kaj izgubit pa reko idem probat 🤷♀️😅
Prvi put čujem ovo za svinjsku mast, al mislim da ću i ja isprobat 🤣
Najjeftinija "krema" i stvarno pomaze 😅
To sa svinjskom masti sam i ja cula da pomaze. Za sad mi nije trebalo ali ako bude cu sigurno s tim :)
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Ajoj tako je isto i meni receno...ne kuzim zasto se ne otvaramo 😀 jesi probala ananas? Meni stoji na stolu ali nikako da ga se uhvatim
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji