Hallo zenicee imaa li budnih 🤦♀️ ja neke bolove imam i stalno sam na wc-u...ne znam da li je sta krenulo ilii nijee 🤷♀️ malo me strah uhvatio od poroda 😭
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Ej. Ne sekiraj se. Smiri se i diši. Normalno je čišćenje. Ja sam se čistila i u petak na subotu a svejedno rodila u četvrtak. Trudovi kad krenu bit će ti bol od leđa prema naprijed i stisnut stomak.. Nema potrebe žurit u bolnicu ako nije pukao vodenjak. To sad može trajat
Biljo meni je sluz u nedjelju počela ispadat. I to je trajalo do četvrtka kad mi je pukao vodenjak. Bit će sve ok. Probaj se i ti smirit i odmorit
Cure, meni je sinoc prije spavanja veci dio sluzi izasao, pretpostavljam i sama da je sluzni cep a ne iscjedak. Jedino me brinula boja jer nije niti najmanje bilo umjesane krvi vec cudna zuta nijansa. Ujutro se dogodilo isto ali manja kolicina. Citav dan se ne dogada apsolutno nista..
Od prije 1 i pol sat se beba ne prestaje micati a vec dva tijedna je miran. Al doslovno miran i osjetim ga samo dva ili tri puta dnevno kad se promigolji na minuticu. Sada se mice konstantno i to mi je malo precudno s obzirom da njegovo mrdanje mene malo boli, dole mi stvara pritisak i nelagodno je. Cula sam da se bebe umire pred porod pa sad ne znam dal radim paniku ili ne za bezveze..
Mislim da nije neko pravilo 🙂 koliko pratim ovdje neke bebice se umire skroz a neke luduju do samog poroda i na porodu 😀 ne brini
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Hey mamice… Oprostite sto tek pisem… Mazimo se ja i Rita evo cijelu noc…. Toliko sisa ovajj kolostrum da ne mogu vjerovat… Medena je…. U 8.47 h 2890gr sa 49 cm…. Je sitnija al je slatka skroz. . Nakon oni moji poruka… Sam tko god je dosao u sobu izrazila nezadovoljstvo zasto jos traje…. Otvorena… Beba se okrenila… Vodenjak su maknuli vec prije itd… Ono vise hocemo il cu poludit.. Od epi nema ustajanja… Donekle malo spavali skupili snage i ajmo dosle su njij tri pojacale indukciju… Krneuli trudovi al epi je pomagala da mogu prodisat….. Tiskala sam jedno 5 x na najjace…. Malo mr za sjekla…. I Rita je bila brzo vani… Jedino sto su stomak pritiskali bas brutalno…al hvala Bogu na njoj ne vidim nesto da je ostetilo…. …. Boli sad kad je sve ohladilo… I nisam spavala uopce… Jer cesto jede mazi se itd… Plus imam kateter jer nisam piskila cijeli dan… Bas me to umara….. Al pogled na nju lijeci sve….. Pusa svima i hvala na divnoj podrski….
Leonnah brz oporavak vam zelim i cestitam or 💞
Rita37, cestitam ti od srca! Dobrodošla mala Rita. Brzo oporavak i tebi i malenoj. 💖🤱👶😍
Dobro došla baby Rita💝💝 mami brz oporavak i puno maženja!
Sanjalice drzim fige da je to to🤗🙏
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Jutro cure. Prije svega cestitke svima koje ste postale mame u ovih par dana, nadam se da se puno mazite sa bebicama i vi koje ste imale teske porode da cete se oporaviti i zaboraviti to sve sto prije. 💞
Mene opet nece biti neko vrijeme, nazalost smo imali jednu tragediju u obitelji, jucer su nam javili da je maleni necak umro, cure moje isplakali smo se i muz i ja kao kisne godine, bas uzasan osjecaj. 😢
Saljem vam svima punoo pusa i zagrljaja i cuti cemo se u petak da vam javim kako je u TA sve proslo. Drzite mi se sve. 💞
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Rita37, čestitam ti na maloj bebi Riti, i želim vam brz oporavak i odlazak kući 🥳🎉💞
Bumac, predivne su ti slike i preslatki dečki 😍
Ivona1505, moja sućut, jako mi je žao.. Drži se!
Jutro cure. Prije svega cestitke svima koje ste postale mame u ovih par dana, nadam se da se puno mazite sa bebicama i vi koje ste imale teske porode da cete se oporaviti i zaboraviti to sve sto prije. 💞
Mene opet nece biti neko vrijeme, nazalost smo imali jednu tragediju u obitelji, jucer su nam javili da je maleni necak umro, cure moje isplakali smo se i muz i ja kao kisne godine, bas uzasan osjecaj. 😢
Saljem vam svima punoo pusa i zagrljaja i cuti cemo se u petak da vam javim kako je u TA sve proslo. Drzite mi se sve. 💞
Moje saučešće 🥺😢Držite se svi...
Ja sam danas išla po doznake za bolovanje i za rodiljni koji počinje sutra! Dajte mi recite za taj rodiljni, osim doznake što još trebam poslati? Ako imate neki link molim vas zalijepite pa da mi muž isprinta to na poslu da pošaljem sutra..
Dala mi je uputnicu za bolnicu i rekla da od sad mogu na sve preglede ići tamo, i da mi oni tamo u bolnici rade bris.. Jel I nekoj od vas bilo tako?
Jako mi je žao, držite se! ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji