Ja sam danas išla po doznake za bolovanje i za rodiljni koji počinje sutra! Dajte mi recite za taj rodiljni, osim doznake što još trebam poslati? Ako imate neki link molim vas zalijepite pa da mi muž isprinta to na poslu da pošaljem sutra..
Dala mi je uputnicu za bolnicu i rekla da od sad mogu na sve preglede ići tamo, i da mi oni tamo u bolnici rade bris.. Jel I nekoj od vas bilo tako?
To ti ovisi od grada do grada...kod nas u Rijeci idemo do kraja na preglede kod svog gin, a u bolnicu tek na dan termina
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Rita cestitam od stca! 😍💞 uzivaj sada sa svojom Ritom! 🤗
Ivona moja sucut… 🥺 drzi se! 🙏🏻
Hey mamice… Oprostite sto tek pisem… Mazimo se ja i Rita evo cijelu noc…. Toliko sisa ovajj kolostrum da ne mogu vjerovat… Medena je…. U 8.47 h 2890gr sa 49 cm…. Je sitnija al je slatka skroz. . Nakon oni moji poruka… Sam tko god je dosao u sobu izrazila nezadovoljstvo zasto jos traje…. Otvorena… Beba se okrenila… Vodenjak su maknuli vec prije itd… Ono vise hocemo il cu poludit.. Od epi nema ustajanja… Donekle malo spavali skupili snage i ajmo dosle su njij tri pojacale indukciju… Krneuli trudovi al epi je pomagala da mogu prodisat….. Tiskala sam jedno 5 x na najjace…. Malo mr za sjekla…. I Rita je bila brzo vani… Jedino sto su stomak pritiskali bas brutalno…al hvala Bogu na njoj ne vidim nesto da je ostetilo…. …. Boli sad kad je sve ohladilo… I nisam spavala uopce… Jer cesto jede mazi se itd… Plus imam kateter jer nisam piskila cijeli dan… Bas me to umara….. Al pogled na nju lijeci sve….. Pusa svima i hvala na divnoj podrski….
Leonnah brz oporavak vam zelim i cestitam or 💞
Rita37 pa čestitam mamice od srca! 🥳🥰❤️🤩🎉💐 Dobro nam došla malena Rita! 💕🌸 Želim ti brz i lak oporavak, i da ste naravno brzo kod svoje kućice. Uživajte puno, mazite se i pazite, a ti uživaj i upijaj mirise tog svoj malog i mirišljavog smotuljka sreće. 👏🏻🤩🥰😘
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Hey mamice… Oprostite sto tek pisem… Mazimo se ja i Rita evo cijelu noc…. Toliko sisa ovajj kolostrum da ne mogu vjerovat… Medena je…. U 8.47 h 2890gr sa 49 cm…. Je sitnija al je slatka skroz. . Nakon oni moji poruka… Sam tko god je dosao u sobu izrazila nezadovoljstvo zasto jos traje…. Otvorena… Beba se okrenila… Vodenjak su maknuli vec prije itd… Ono vise hocemo il cu poludit.. Od epi nema ustajanja… Donekle malo spavali skupili snage i ajmo dosle su njij tri pojacale indukciju… Krneuli trudovi al epi je pomagala da mogu prodisat….. Tiskala sam jedno 5 x na najjace…. Malo mr za sjekla…. I Rita je bila brzo vani… Jedino sto su stomak pritiskali bas brutalno…al hvala Bogu na njoj ne vidim nesto da je ostetilo…. …. Boli sad kad je sve ohladilo… I nisam spavala uopce… Jer cesto jede mazi se itd… Plus imam kateter jer nisam piskila cijeli dan… Bas me to umara….. Al pogled na nju lijeci sve….. Pusa svima i hvala na divnoj podrski….
Leonnah brz oporavak vam zelim i cestitam or 💞
Cestitam!! 💖💖
Jutro cure. Prije svega cestitke svima koje ste postale mame u ovih par dana, nadam se da se puno mazite sa bebicama i vi koje ste imale teske porode da cete se oporaviti i zaboraviti to sve sto prije. 💞
Mene opet nece biti neko vrijeme, nazalost smo imali jednu tragediju u obitelji, jucer su nam javili da je maleni necak umro, cure moje isplakali smo se i muz i ja kao kisne godine, bas uzasan osjecaj. 😢
Saljem vam svima punoo pusa i zagrljaja i cuti cemo se u petak da vam javim kako je u TA sve proslo. Drzite mi se sve. 💞
Ivona moja sucut, jako mi je zao. 😔 Drzite se! 💞
Ja sam danas išla po doznake za bolovanje i za rodiljni koji počinje sutra! Dajte mi recite za taj rodiljni, osim doznake što još trebam poslati? Ako imate neki link molim vas zalijepite pa da mi muž isprinta to na poslu da pošaljem sutra..
Dala mi je uputnicu za bolnicu i rekla da od sad mogu na sve preglede ići tamo, i da mi oni tamo u bolnici rade bris.. Jel I nekoj od vas bilo tako?
Buhtlica34, ja otvaram porodiljni 06.10. (komplikacije nisam otvarala) i slala sam mail na HZZO sto im treba, pa su mi odgovorili ovako:
https://ibb.co/mvCJLnN
Ja cu u sljedecu srijedu pokupiti doznake i sve skupa skenirano poslati na mail, da ne moram ici osobno.
Dobila sam na mail neku izjavu koju trebam popuniti, ne znam je li za svaki grad razlicito, ovo je za Zg...pa ti mogu poslati na mail ako hoces.
Rita Cestitke na malenoj od srca!!!! I tebi naravno brzi oporavak.
Ivona Bas mi je zao, primi iskrenu sucut!
Ja danas popodne imam pregled, jos se nista nije pokrenulo... Vidjet cemo danas sto moj ginic kaze
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈
.
LANA 07.08. 💜 - Missy88
KATARINA 11.08. 💜 - Dannna
AMELIA 20.08. 💜 - Mišić
CURICA 21.08. 💜 - Mila12
KLARA 23.08. 💜 Jeksi4
ADRIAN 26.08. 💙 Endzrue
IRIS 27.08. 💜 Lješnjak