Hej evo da napišem i ja svoje iskustvo…danas ta uzv. Plodne vode gotovo da i nema, frka panika. Ostavljaju me u bolnici kao ide indukcija. Klistiraju me i čekam da se oslobodi boks. Promijeni se smjena liječnika I odjednom imam nadzor ne više indukciju. Javljaju se moji trudovi koji su sad prestali (bili na 5 min). Ne znam koliko sam otvorena…uglavnom boli me glava, gladna sam i umorna. Najgore mi ovo iščekivanje i šutnja S njihove strane.
Ono daj sta trebas i porodi me, nemoj cekat da nešto pođe po zlu!
Primijetili su da nema plodne vode na redovnom ultrazvuku ili si došla zbog trudova u bolnicu? Drži se ❤️
Rita sigurno je sve ok, vidio bi tvoj doktor da nešto nije u redu. Grlim
Hej evo da napišem i ja svoje iskustvo…danas ta uzv. Plodne vode gotovo da i nema, frka panika. Ostavljaju me u bolnici kao ide indukcija. Klistiraju me i čekam da se oslobodi boks. Promijeni se smjena liječnika I odjednom imam nadzor ne više indukciju. Javljaju se moji trudovi koji su sad prestali (bili na 5 min). Ne znam koliko sam otvorena…uglavnom boli me glava, gladna sam i umorna. Najgore mi ovo iščekivanje i šutnja S njihove strane.
Ono daj sta trebas i porodi me, nemoj cekat da nešto pođe po zlu!
Sretno ti....... Nadam se da si rodila... Do sad.... Ja evo ustajem .. Pa cemo u bolnicu.... Takodjer me glava bili jako i nisam zaspala cijelu noc ni na minut.... Proliv imala 3x.... Ustala 300x u nek je vise jutro doslo... Spavat cu na ctg
🙃... Hvala curke svima..
Primijetili su da nema plodne vode na redovnom ultrazvuku ili si došla zbog trudova u bolnicu? Drži se ❤️
Da, da na redovnom ultrazvuku.
Rita sretno 💕
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Lovely drži se i ne daj se, ako već nisi, dozovi sestru i reci joj kako se osjećaš i da moliš ili inzistiraš i šta god treba da ti kažu sto se događaja, kako je beba, koliko si otvorena, sto možeš ocekivat, kakav im je plan…ne daj im da te drže kao broj, imaš svoja prava i iako je teško kad si u tako ranjivoj situaciji bori se za sebe i za bebu, ti to možeš! 💪🏻
Lovelydrži se i ne daj se, ako već nisi, dozovi sestru i reci joj kako se osjećaš i da moliš ili inzistiraš i šta god treba da ti kažu sto se događaja, kako je beba, koliko si otvorena, sto možeš ocekivat, kakav im je plan…ne daj im da te drže kao broj, imaš svoja prava i iako je teško kad si u tako ranjivoj situaciji bori se za sebe i za bebu, ti to možeš! 💪🏻
💝💝
Evo čekam vizitu pa će valjda netko nešto reći. Svakako ću inzistirati na tome. Razumijem da ima 10x gorih stanja i sve to ali ono daj mi sam recite sta cemo dalje 😑
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Rita37 i lovely, sretno cure! Sve ce biti u redu. Drzite se i samo hrabro. Jedva cekamo cuti lijepe vijesti. 🥰🤩
🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈
.
LANA 07.08. 💜 - Missy88
KATARINA 11.08. 💜 - Dannna
AMELIA 20.08. 💜 - Mišić
CURICA 21.08. 💜 - Mila12
KLARA 23.08. 💜 Jeksi4
ADRIAN 26.08. 💙 Endzrue
IRIS 27.08. 💜 Lješnjak
TOMA 29.08. 💙 Jambica
NIKOLA 30.08. 💙 MadameI
.
FABIJAN 01.09. 💙 Haru
DRAGUN 01.09. 💙 Mokosh
KARLO 03.09. 💙 Jana25
DEČKO 07.09. 💙 Malamaka
LUKA 12.09. 💙 Ivkica
LIVIA 13.09. 💜 Natalija91
NOEL 13.09. 💙 Muffin
NIKO 16.09. 💙 Bumac95
ABIGAIL 17.09. 💜 Bebushka
EVA 19.09. 💜 Sunce7
KORINA 19.09. 💜 Daniella2207
NIKA 22.09. 💜 Traveller
TEO 23.09. 💙 Mateja31
IVAN 23.09. 💙 Ane_Ši
ROKO 23.09. 💙 aAnchy
CURICA 23.09. 💜 Tracy
DEČKO 24.09. 💙 Leonoah
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Draga Leonoah čestitam na malo smotuljku sreće 🥰💙😍🥰♥️ mazite se i pazite 🤗
Uzasno mi je zao zbog toliko loseg iskustva i da je malenom bilo pitanje života. To su prestrašene stvari i ni jedna majka ih nebi smjela dozivjeti 🥺
Zaboravit ces i prebroditi to sve, najvažnije da je sve završilo dobro! 🙏
Naravno, obvezno nam napiši sve detalje. Kako je netko napisao svako iskustvo i dobro i loše je iskustvo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lovelydrži se i ne daj se, ako već nisi, dozovi sestru i reci joj kako se osjećaš i da moliš ili inzistiraš i šta god treba da ti kažu sto se događaja, kako je beba, koliko si otvorena, sto možeš ocekivat, kakav im je plan…ne daj im da te drže kao broj, imaš svoja prava i iako je teško kad si u tako ranjivoj situaciji bori se za sebe i za bebu, ti to možeš! 💪🏻
💝💝
Evo čekam vizitu pa će valjda netko nešto reći. Svakako ću inzistirati na tome. Razumijem da ima 10x gorih stanja i sve to ali ono daj mi sam recite sta cemo dalje 😑
Nadam se da ce sve proći dobro ❤ javi što su rekli ❤ drži se!
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji