Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Love2021
    25. Rujan 2021. 05:23

lovely

Hej evo da napišem i ja svoje iskustvo…danas ta uzv. Plodne vode gotovo da i nema, frka panika. Ostavljaju me u bolnici kao ide indukcija. Klistiraju me i čekam da se oslobodi boks. Promijeni se smjena liječnika I odjednom imam nadzor ne više indukciju. Javljaju se moji trudovi koji su sad prestali (bili na 5 min). Ne znam koliko sam otvorena…uglavnom boli me glava, gladna sam i umorna. Najgore mi ovo iščekivanje i šutnja S njihove strane.
    Ono daj sta trebas i porodi me, nemoj cekat da nešto pođe po zlu!

Primijetili su da nema plodne vode na redovnom ultrazvuku ili si došla zbog trudova u bolnicu? Drži se ❤️

Love2021
    25. Rujan 2021. 05:30

Rita sigurno je sve ok, vidio bi tvoj doktor da nešto nije u redu. Grlim

Rita37🤰
    25. Rujan 2021. 06:15

lovely

Hej evo da napišem i ja svoje iskustvo…danas ta uzv. Plodne vode gotovo da i nema, frka panika. Ostavljaju me u bolnici kao ide indukcija. Klistiraju me i čekam da se oslobodi boks. Promijeni se smjena liječnika I odjednom imam nadzor ne više indukciju. Javljaju se moji trudovi koji su sad prestali (bili na 5 min). Ne znam koliko sam otvorena…uglavnom boli me glava, gladna sam i umorna. Najgore mi ovo iščekivanje i šutnja S njihove strane.
    Ono daj sta trebas i porodi me, nemoj cekat da nešto pođe po zlu!

Sretno ti....... Nadam se da si rodila... Do sad.... Ja evo ustajem .. Pa cemo u bolnicu.... Takodjer me glava bili jako i nisam zaspala cijelu noc ni na minut.... Proliv imala 3x.... Ustala 300x u nek je vise jutro doslo... Spavat cu na ctg
    🙃...  Hvala curke svima.. 

lovely
    25. Rujan 2021. 06:30

Love2021

Primijetili su da nema plodne vode na redovnom ultrazvuku ili si došla zbog trudova u bolnicu? Drži se ❤️

Da, da na redovnom ultrazvuku.
    Rita sretno 💕

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

• Bebushka
    25. Rujan 2021. 06:30

Lovely drži se i ne daj se, ako već nisi, dozovi sestru i reci joj kako se osjećaš i da moliš ili inzistiraš i šta god treba da ti kažu sto se događaja, kako je beba, koliko si otvorena, sto možeš ocekivat, kakav im je plan…ne daj im da te drže kao broj, imaš svoja prava i iako je teško kad si u tako ranjivoj situaciji bori se za sebe i za bebu, ti to možeš! 💪🏻

lovely
    25. Rujan 2021. 06:35

Bebushka

Lovelydrži se i ne daj se, ako već nisi, dozovi sestru i reci joj kako se osjećaš i da moliš ili inzistiraš i šta god treba da ti kažu sto se događaja, kako je beba, koliko si otvorena, sto možeš ocekivat, kakav im je plan…ne daj im da te drže kao broj, imaš svoja prava i iako je teško kad si u tako ranjivoj situaciji bori se za sebe i za bebu, ti to možeš! 💪🏻

💝💝 
    Evo čekam vizitu pa će valjda netko nešto reći. Svakako ću inzistirati na tome. Razumijem da ima 10x gorih stanja i  sve to ali ono daj mi sam recite sta cemo dalje 😑

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Lady.D
    25. Rujan 2021. 06:56

Rita37 i lovely, sretno cure! Sve ce biti u redu. Drzite se i samo hrabro. Jedva cekamo cuti lijepe vijesti. 🥰🤩 

Sanjarka88
    25. Rujan 2021. 07:33

🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈
    .
    LANA 07.08. 💜 - Missy88 
    KATARINA 11.08. 💜 - Dannna
    AMELIA 20.08. 💜 - Mišić
    CURICA 21.08. 💜 - Mila12
    KLARA 23.08. 💜 Jeksi4
    ADRIAN 26.08. 💙 Endzrue
    IRIS 27.08. 💜 Lješnjak
    TOMA 29.08. 💙 Jambica
    NIKOLA 30.08. 💙 MadameI 
    .
    FABIJAN 01.09. 💙 Haru
    DRAGUN 01.09. 💙 Mokosh
    KARLO 03.09. 💙 Jana25
    DEČKO 07.09. 💙 Malamaka
    LUKA 12.09. 💙 Ivkica
    LIVIA 13.09. 💜 Natalija91
    NOEL 13.09.  💙 Muffin
    NIKO 16.09. 💙 Bumac95
    ABIGAIL 17.09. 💜 Bebushka
    EVA 19.09. 💜 Sunce7
    KORINA 19.09. 💜 Daniella2207
    NIKA 22.09. 💜 Traveller
    TEO 23.09. 💙 Mateja31
    IVAN 23.09. 💙 Ane_Ši
    ROKO 23.09. 💙 aAnchy 
    CURICA 23.09. 💜 Tracy
    DEČKO 24.09. 💙 Leonoah

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    25. Rujan 2021. 07:37

Draga Leonoah čestitam na malo smotuljku sreće 🥰💙😍🥰♥️ mazite se i pazite 🤗
    Uzasno mi je zao zbog toliko loseg iskustva i da je malenom bilo pitanje života. To su prestrašene stvari i ni jedna majka ih nebi smjela dozivjeti 🥺
    Zaboravit ces i prebroditi to sve, najvažnije da je sve završilo dobro! 🙏
    Naravno, obvezno nam napiši sve detalje. Kako je netko napisao svako iskustvo i dobro i loše je iskustvo 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lisa27 👶🧸🎀
    25. Rujan 2021. 07:50

lovely

Bebushka

Lovelydrži se i ne daj se, ako već nisi, dozovi sestru i reci joj kako se osjećaš i da moliš ili inzistiraš i šta god treba da ti kažu sto se događaja, kako je beba, koliko si otvorena, sto možeš ocekivat, kakav im je plan…ne daj im da te drže kao broj, imaš svoja prava i iako je teško kad si u tako ranjivoj situaciji bori se za sebe i za bebu, ti to možeš! 💪🏻

💝💝
    Evo čekam vizitu pa će valjda netko nešto reći. Svakako ću inzistirati na tome. Razumijem da ima 10x gorih stanja i sve to ali ono daj mi sam recite sta cemo dalje 😑

Nadam se da ce sve proći dobro ❤ javi što su rekli ❤ drži se!

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.