Joj cure, ja cu se malo pozalit. Vec sam luda jer me sve boli i tesko mi je i osjecam se kao da to nije moje tijelo. A s druge strane, znam da su mi ovo zadnji tjedni odmora i da mogu biti potpuno posvecena starijem. Uglavnom, hocu reci da ne znam jel bi htjela sto prije roditi ili sto duze biti trudna
Nikak da dovrsim torbu za rodiliste i pripremim robu za izlazak. Uopce ne znam kaj bi pripremila za malog, danas je opet vruce a sutra vec moze biti zima. Vrijeme je ono, vjecito tri sloja na meni pa stavljam skidam ko luda
Joj suosjećam se..tako je i meni sve me boli vise i također sam u problemu oko robe, za malenu sam pripremila a za sebe stvarno neznam sta bi 😕
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Cure mi ostajemo jos par dana u bolnici. Teo prima antibiotik, nalaz je pokazao povisen cpr, moguca infekcija zbog zelene plodne vode. Odveli su ga na pedijatriju. Mogu mu otic dat sisat i to je sve. Bas sam se isplakala
Jak je on dečko 💙 biti će sve okej, drži se!
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Hej cure, ja sam rodila. Dečkić je stigao jutros oko 11 sati, iskreno nemam pojma kad je stigao jer sam imala užasno težak porod koji se zakomplicirao i bebica je jedva ostala živa😢 nisam sigurna je li vam želim uopće opisivat porod da ne prestrašim cure koje to tek čeka, iako je 100% da nema šanse da se poklopi sve što je meni bilo na porodu. Ja ležim, puno krvarim, u jakim sam bolovima i na promatranju jer sam izgubila puno krvi. Bebu sam vidjela na 2 min, a šok koji sam doživjela kad su ga samo odveli nakon poroda bez da ne zaplakao i bez da sam ga vidjela ne želim nikome.
Evo ako želite da vam opišem porod rado ću. Ja sam samo sretna da smo oboje živi i jedva ga čekam vidjeti.
Leonoah iskrene čestitke od srca na malenom laviću! 💙 Dobro nam došao maleni! 💙 Želim ti brz i lagani oporavak. I meni je jako žao što si imala tako loše prvo iskustvo poroda, ali ti od ❤️-a želim da ovo sve što vas u budućnosti čeka bude okupano samo pozitivom i lijepim događajima. Budi nam dobro, i ako bilo šta trebaš - znaš da smo tu. Samo nam tipkaj. Nadam se da ćeš što prije grliti i maziti svojeg mališana. 😘❤️💋 Sve ste vi to lavovski odradili i najbitnije je da ste dobro i da uskoro budete skupa. 🙏🏻❤️
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Hej cure, ja sam rodila. Dečkić je stigao jutros oko 11 sati, iskreno nemam pojma kad je stigao jer sam imala užasno težak porod koji se zakomplicirao i bebica je jedva ostala živa😢 nisam sigurna je li vam želim uopće opisivat porod da ne prestrašim cure koje to tek čeka, iako je 100% da nema šanse da se poklopi sve što je meni bilo na porodu. Ja ležim, puno krvarim, u jakim sam bolovima i na promatranju jer sam izgubila puno krvi. Bebu sam vidjela na 2 min, a šok koji sam doživjela kad su ga samo odveli nakon poroda bez da ne zaplakao i bez da sam ga vidjela ne želim nikome.
Evo ako želite da vam opišem porod rado ću. Ja sam samo sretna da smo oboje živi i jedva ga čekam vidjeti.
Čestitke na hrabrosti i tebi i tvom malom smotuljku sreće! Držim fige da je najgore prošlo i da će dalje sve teći glatko :)
Također, čestitke od srca svim drugim curama koje su rodile jučer i prijašnjih dana. Uživajte sa svojim bebicama! Svima vam želim puno puno ljubavi <3
Imam pitanje možda malo van trenutne teme.. Ne znam koliko pratite vijesti i ove najave za bolnice i drastvene djelatnike koji nisu cijepljeni/testirani i objavu da u bolnički krug neće ući nitko tko nema covid potvrdu..moje pitanje, možda glupo, al muči me.. jeste li vi cure cijepljene? ako ne, kako tumačite ovu zabranu ulaska u bolnički krug bez covid potvrde ako i kad trebate roditi?
I muž i ja cijepljeni s obje doze
Znaci ubi me zgaravica cure, jos Matej divlja otkako sam rucala. Pravila rizoto i neda meni vrag mira, mora Ivona feferonku narezat unutra. 😂
Sta cu kad volim ljuto, a cak mi ne pomaze ni hladno mlijeko koje mi inace pomogne, a ni mineralna. :/
Neki savjet? Samo ne soda bikarbona jer od nje povracam uzasno.
Jučer isto jela rižot, duša mi je gorila posli, grooozna žgaravica pa sam kupila bademe, donat mg, rennie tablete... Ful oprema! I uspila sam je riješit 🤣🤦🏻♀️
Cure, mene su zvali danas iz bolnice da moramo ponoviti vađenje krvi iz pete koje se bebama radi u rodilištu i šalje na analizu za genetske bolesti. Kažu da nije bio dovoljan uzorak. Bome sam i ja oplakala. Sad dok izvadimo krv opet i nalaz dođe proći će skoro mjesec dana još. Užasno me strah sada da nešto nije ok. 😟🥺
Želim da te utješim jer je sa mojom prvom kcerkicom bilo isto tako.
2 stvari na koje sam cekala mjesec, prva isto tako da se ponovi nalaz krvi iz pete (razlog kao tvoj ne doboljan uzorak), a drugo da se ponovi slušni test, jer navodno jedno uho nije bilo ok.
Ponovili smo, nalaz je bio uredu jedan i drugi. Ovo za uho je bilo zbog viška plodne vode. (Ali smo morali cekati termin mjesec za novi pregled).
Želim ti od srca da ponovljen nalaz bude uredan! Uzmimo u obzir da je po bolnicama guzva, i da je maloj bebi stvarno teško uzeti dovoljnu dozu krvi.
🙏 uz tebe smo dok cekas, a do tada ti jedino preostaje da pokusas da se ne brines, jer sada to trenutno ne moze pomoći ničemu, odrazit će se na dojenje ako dojis, a i beba osjeti. Znam da je teško ali probaj posložiti stvari drugačije
Hvala ti! ❤️ Nadat ću se da je sve kako treba dok ne dođu nalazi, drugo mi ne preostaje. Gledam ga i mislim kako je nemoguće da nešto nije u redu, a opet s druge strane užasan strah.
.
Ivona, hvala i tebi! ❤️
.
Leonoah, želim ti što brži oporavak i da se brzo grliš sa svojom bebicom.
'21. 💙
'24. 💛
Cestitke svim curama na bebama i brz oporavak zelim svima!❤️
Mi obavili zadnji pregled privatno, sljedeci nas 14.10 ceka u TA, maleni je poprilicno naraso (34+5) po uzv je 2600, a po njenim procjenama cak 3000 🙆🏼♀️
Sretno svima u ovim zadnjim tjednima
Ostatku koji je jos 2u1 a sve nas je manje 🤭 zelim dobro jutro
Ja obavila svoje jutarnje rituala, pa da vas pozdravim prije nego se uhvatim obveza po kući.
Btw. Jučer opet lazni trudovi nakon aktivnosti po kući, danas komadić sluznog čepa… totalno nisam vise za nista nego lezat mirno i onda me nis ne boli…
Al ne moze se ni tako živit 🤣 jos 6 dana i na konju smo 👏
Bumac 😍😍😍😍 malo ti i i zavidim na tom malom slatkom smotuljku u tom slatkom kutku ♥️🥰♥️ sta veliki braco kaze?
Plava Bosanka sretno danas. Nestrpljivo vas čekamo 😍
Poklončić bome veliki ti je taj dečko iz snova 🤭
Ja isto svasta sanjam… al sreća nista ruzno za sada
Ore2021 bas lijepo da si se opet javila, Slobodno nam i češće piši…Hoće hoće nasa CarpeDiem puna podsrke i razumijevanja za svakoga ♥️
Leonoah kakvo je stanje? Se mazite već? 😍
Ivkice srce malo slatko 🥰🥰🥰 imenjak naš 💙
Monalisa super da nemas nikakve bolove. I ja sam ih tek unazad koji dan krenula osjecat… zadovoljna sam sve u svemu. Pogotovo jer spavam odlično 👏
Amy55 ja jos nisam imala ctg a nije mi ga najavio ni sljedeci tjedan za pregled. Proslu t tek sa punih 38tt prvi..
Tracy sretan rođendan, koji poklon si samo dobila ♥️🥰😍🎉🎉🎉
Marija meni gaćice znaju bit tako mokre od iscjetka… Ako curi vodenjak, curit ce i dalje nece ti to promaknuti
Bubice super za dobar pregled i negativan test 🎉🎉🎉 kako je tata budući? Kad izlazi iz izolacije?
Little baby super da se nisi dodatno otvarala 👏👏👏
Rita37 znam da nisi mene pitala al proslu t sam isla u rodilište na 5minuta razmaka, dosla sam tamo 6cm otvorena. Mislim doduse da tu nema nekog pravila
Sanja čestitam na polozenoj prvoj pomoći 🎉🎉🎉 samo hrabro, mozes ti to 💪👏💪👏
Buduci tata je prvih cetiri, pet dana imao temperaturu i simptome kao da ima gripu. Sada je vec par dana bez temperature i puno je bolje. Do utorka je u izolaciji, u srijedu nam se vraca. 🥰
Curke moje ja izgubljena u stranicama. Čestitam novim mama na njihovim bebama. Ja sam prilicno dobro za carski rez i to totalnu anesteziju. Najgore mi je sta do vecere danas nisam smjela nista jesti 😅😅😅 a ja gladna ko vuk. Ivan samo spava doslovno.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Čestitke na hrabrosti i tebi i tvom malom smotuljku sreće! Držim fige da je najgore prošlo i da će dalje sve teći glatko :)
Također, čestitke od srca svim drugim curama koje su rodile jučer i prijašnjih dana. Uživajte sa svojim bebicama! Svima vam želim puno puno ljubavi <3
Imam pitanje možda malo van trenutne teme.. Ne znam koliko pratite vijesti i ove najave za bolnice i drastvene djelatnike koji nisu cijepljeni/testirani i objavu da u bolnički krug neće ući nitko tko nema covid potvrdu..moje pitanje, možda glupo, al muči me.. jeste li vi cure cijepljene? ako ne, kako tumačite ovu zabranu ulaska u bolnički krug bez covid potvrde ako i kad trebate roditi?
Nyssa_ budući tata je cijepljen sa dvije doze, a ja nisam, niti se planiram cijepiti sve dok ću dojiti (što se iskreno nadam da hoću). 😊 Ne zabrinjava me ni najmanje da nas kao rodilje neće pustiti u bolnicu ako nismo cijepljene jer pretpostavljam da će nas poslati na testiranje koje imaju u sklopu svoje bolnice. Nekako mi to jedino ima smisla. A i mišljenja sam da nema smisla opterećivati se nečime na što ne možeš utjecati. Biti će onako kako biti mora. 😉 I ovo vezano uz zdravstvene djelatnike mi je skroz ok da oni budu cijepljeni i da imaju covid potvrde. Ipak se radi o zdravstvenim ustanovama i mislim da su oni na prvoj crti obrane najviše izloženi i da bi trebali biti zaštićeni. Nemojte me krivo shvatiti, nisam ni za cjepivo, ni protiv njega ali mislim da će nas u konačnici sve stjerati u kut i prisiliti nas na cijepljenje jer ćemo biti skorz ograničeni bez cjepiva.
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Sortiraj odgovore
Najstariji