Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Haru
    24. Rujan 2021. 17:00

Cure, mene su zvali danas iz bolnice da moramo ponoviti vađenje krvi iz pete koje se bebama radi u rodilištu i šalje na analizu za genetske bolesti. Kažu da nije bio dovoljan uzorak. Bome sam i ja oplakala. Sad dok izvadimo krv opet i nalaz dođe proći će skoro mjesec dana još. Užasno me strah sada da nešto nije ok. 😟🥺

'21. 💙
    '24. 💛

CarpeDiem.
    24. Rujan 2021. 17:13

Haru

Cure, mene su zvali danas iz bolnice da moramo ponoviti vađenje krvi iz pete koje se bebama radi u rodilištu i šalje na analizu za genetske bolesti. Kažu da nije bio dovoljan uzorak. Bome sam i ja oplakala. Sad dok izvadimo krv opet i nalaz dođe proći će skoro mjesec dana još. Užasno me strah sada da nešto nije ok. 😟🥺

Želim da te utješim jer je sa mojom prvom kcerkicom bilo isto tako. 
    2 stvari na koje sam cekala mjesec,  prva isto tako da se ponovi nalaz krvi iz pete (razlog kao tvoj ne doboljan uzorak), a drugo da se ponovi slušni test,  jer navodno jedno uho nije bilo ok.
    Ponovili smo, nalaz je bio uredu jedan i drugi. Ovo za uho je bilo zbog viška plodne vode. (Ali smo morali cekati termin mjesec za novi pregled).
    Želim ti od srca da ponovljen nalaz bude uredan! Uzmimo u obzir da je po bolnicama guzva, i da je maloj bebi stvarno teško uzeti dovoljnu dozu krvi.
    🙏 uz tebe smo dok cekas,  a do tada ti jedino preostaje da pokusas da se ne brines, jer sada to trenutno ne moze pomoći ničemu, odrazit će se na dojenje ako dojis, a i beba osjeti. Znam da je teško ali probaj posložiti stvari drugačije

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Ivona1505
    24. Rujan 2021. 17:37

Mateja bas mi je zao, ali uz antibiotike vjerujem da ce biti sve u redu. Izdrzi jos malo i uskoro ste skupa. 😊
    Haru nemoj se briniti, vjerujem da je sve u najboljem redu, ne znam kako da vas utjesim cure osim rijecima. Drzim objema figee da budu bebice u redu. I punoo zagrljaja vam saljem objema, zapravo svima vama kojima danas i nije najbolji dan bio punoo zagrljaja. 💞

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Leonoah
    24. Rujan 2021. 18:01

Hej cure, ja sam rodila. Dečkić je stigao jutros oko 11 sati, iskreno nemam pojma kad je stigao jer sam imala užasno težak porod koji se zakomplicirao i bebica je jedva ostala živa😢 nisam sigurna je li vam želim uopće opisivat porod da ne prestrašim cure koje to tek čeka, iako je 100% da nema šanse da se poklopi sve što je meni bilo na porodu. Ja ležim, puno krvarim, u jakim sam bolovima i na promatranju jer sam izgubila puno krvi. Bebu sam vidjela na 2 min, a šok koji sam doživjela kad su ga samo odveli nakon poroda bez da ne zaplakao i bez da sam ga vidjela ne želim nikome. 
    Evo ako želite da vam opišem porod rado ću. Ja sam samo sretna da smo oboje živi i jedva ga čekam vidjeti. 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

Lady.D
    24. Rujan 2021. 18:38

Leonoah

Hej cure, ja sam rodila. Dečkić je stigao jutros oko 11 sati, iskreno nemam pojma kad je stigao jer sam imala užasno težak porod koji se zakomplicirao i bebica je jedva ostala živa😢 nisam sigurna je li vam želim uopće opisivat porod da ne prestrašim cure koje to tek čeka, iako je 100% da nema šanse da se poklopi sve što je meni bilo na porodu. Ja ležim, puno krvarim, u jakim sam bolovima i na promatranju jer sam izgubila puno krvi. Bebu sam vidjela na 2 min, a šok koji sam doživjela kad su ga samo odveli nakon poroda bez da ne zaplakao i bez da sam ga vidjela ne želim nikome.
    Evo ako želite da vam opišem porod rado ću. Ja sam samo sretna da smo oboje živi i jedva ga čekam vidjeti.

Leonoah, cestitam ti od srca! Dobrodosao mali deckic, hrabrica od malena! 💙 Zao mi je sto si imala tako tezak porod i ne mogu zamisliti kako si se osjecala. Kao sto smo rekle i ranije curama svako iskustvo poroda je dobrodoslo, tako da slobodno nam tipkaj kada budes mogla. Sada je najvaznije da se dobro odmoris i povratis snagu. I tebi i malenom zelim sto brzi oporavak uz puuuuno mazenja. 🤱💙👶

• buhtlica34
    24. Rujan 2021. 18:48

Draga Leonoah, žao mi je što si imala tako teško iskustvo poroda, ali nadam se da ćeš se brzo oporaviti i maziti sa svojim bebačem! Od srca ti želi sve naj najbolje i čestitam ti što si sve hrabro izdržala i na svijet donijela malo čudo 💞💙

nyssa_
    24. Rujan 2021. 18:51

Leonoah

Čestitke na hrabrosti i tebi i tvom malom smotuljku sreće! Držim fige da je najgore prošlo i da će dalje sve teći glatko :) 
    Također, čestitke od srca svim drugim curama koje su rodile jučer i prijašnjih dana. Uživajte sa svojim bebicama! Svima vam želim puno puno ljubavi <3

Imam pitanje možda malo van trenutne teme.. Ne znam koliko pratite vijesti i ove najave za bolnice i drastvene djelatnike koji nisu cijepljeni/testirani i objavu da u bolnički krug neće ući nitko tko nema covid potvrdu..moje pitanje, možda glupo, al muči me.. jeste li vi cure cijepljene? ako ne, kako tumačite ovu zabranu ulaska u bolnički krug bez covid potvrde ako i kad trebate roditi?  

Naša srećica** 12/2021

Ivona1505
    24. Rujan 2021. 18:52

Leonoah

Bas mi je zao sto si imala tezak porod. ☹️
    Ali zelim ti da se sto prije oporavis i zaboravis koliko toliko na tu grozotu, bitno da ste oboje tu i zivi, a bit cete i zdravi. 💞
    Slobodno nam pisi, svako iskustvo je dobrodoslo. 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

Lisa27 👶🧸🎀
    24. Rujan 2021. 18:57

Leonoah

Čestitam draga ❤❤ bitno da ste sada oboje dobro 💙 ja nemam nista protiv da podjelis sa nama iskustvo poroda ipak smo cjelo vrijeme sve ovdje zajedno ❤
    Želim tebi i malenom brzi oporavak ❤❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Ivona1505
    24. Rujan 2021. 18:57

nyssa_

Leonoah

Čestitke na hrabrosti i tebi i tvom malom smotuljku sreće! Držim fige da je najgore prošlo i da će dalje sve teći glatko :)
    Također, čestitke od srca svim drugim curama koje su rodile jučer i prijašnjih dana. Uživajte sa svojim bebicama! Svima vam želim puno puno ljubavi &lt;3

Imam pitanje možda malo van trenutne teme.. Ne znam koliko pratite vijesti i ove najave za bolnice i drastvene djelatnike koji nisu cijepljeni/testirani i objavu da u bolnički krug neće ući nitko tko nema covid potvrdu..moje pitanje, možda glupo, al muči me.. jeste li vi cure cijepljene? ako ne, kako tumačite ovu zabranu ulaska u bolnički krug bez covid potvrde ako i kad trebate roditi?

Nisam cijepljena ni ja ni muz, nisam antivakser, ali po meni se ne moze sklepat neko cjepivo u manje od godine dana i ocekivati da ga ja kao trudnica ubrizgam u sebe. Da nisam trudna mozda bi se i cijepila, cisto zato sto mi se sve cini da ce nam zabraniti sve zivo i nezivo. A za covid potvrdu pojma nisam ni imala, odnosno nisam cula da cemo morati imati, po meni je to glupost cista, ajde test to da, ali sta sad mene porodi neko cijepljen sa covid potvrdom, a ima koronu a nema simptome? Znaci bezveze mi i da mi imamo potvrde i da ih djelatnici imaju..bolje negativan test i mene da se pita jednom tjedno na racun drzave testirati sve zdravstvene djelatnike i mir. Ali ne pita se nazalost nas haha. 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.