Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem.
    24. Rujan 2021. 20:48

Mateja31 bit će sve uredu,  vjerujem i da ste tu u sigurnim rukama.  5 dana ce proletiti, a vi ćete biti opet skupa stalno🙏
    Leonoah nažalost činjenica je da ima i malo manje ljepih priča sa poroda, i jako mi je žao što je tvoja jedna od njih. Kao što sam i napisala curama prije tebe sličnog iskustva, sada je najvažnije da ste vas dvoje dobro 🙌, možda je moglo biti i gore ali nije. Šaljem vam najveći zagrljaj.💙
    Isto sam već pisala, meni a vjerujem i vecini cura ne smeta da opises iskustvo. Tako da kada ti bude zgodno slobodno podjeli sa nama. 
    Ane mana kod totalne je baš ta što ne možeš narednih minimalno 12 h jesti iza, jer bi ti uzrokovalo mucninu i sve bi povratila. 🙈 izguraj još malo, a onda navali šta god želiš. 😘
    _____
    Netko je pitao za kovid potvrde, zabrane itd.
    Mislim da još uvijek ne postoji zakon u drzavi Hr da ti netko odbije pružiti bolnicku pomoć zbog neke potvrde, cjepljenja i šta već sve ne. Isto tako i obrnuto, ostali bi bez djelatnika.
    Za sada koliko sam upoznata dovoljan je negativan test. 

Ne bih preuzela odgovornost da nekome pisem o vakcini jer to nije moja ekspretiza, ocekujem da kod svakoga preovlada zdrav razum na osnovu ozbiljnog istrazivanja i statistika. (Ne Google tekstova itd)
    Isto tako vjerujem da se nitko od vas neće cjepiti ili ne cjepiti ako ja napisem da jesam ili nisam cjepljena... Mogu samo  prokomentirati da sam dosta skepticna po pitanju covid vakcina na osnovu realnih iskustva koje osobno poznajem, i razgovarajuci sa osobama kojima je to struka 🤷‍♀️

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• MARELA
    24. Rujan 2021. 21:08

nyssa_

Leonoah

Hej cure, ja sam rodila. Dečkić je stigao jutros oko 11 sati, iskreno nemam pojma kad je stigao jer sam imala užasno težak porod koji se zakomplicirao i bebica je jedva ostala živa😢 nisam sigurna je li vam želim uopće opisivat porod da ne prestrašim cure koje to tek čeka, iako je 100% da nema šanse da se poklopi sve što je meni bilo na porodu. Ja ležim, puno krvarim, u jakim sam bolovima i na promatranju jer sam izgubila puno krvi. Bebu sam vidjela na 2 min, a šok koji sam doživjela kad su ga samo odveli nakon poroda bez da ne zaplakao i bez da sam ga vidjela ne želim nikome.
    Evo ako želite da vam opišem porod rado ću. Ja sam samo sretna da smo oboje živi i jedva ga čekam vidjeti.

Čestitke na hrabrosti i tebi i tvom malom smotuljku sreće! Držim fige da je najgore prošlo i da će dalje sve teći glatko :)
    Također, čestitke od srca svim drugim curama koje su rodile jučer i prijašnjih dana. Uživajte sa svojim bebicama! Svima vam želim puno puno ljubavi <3

Imam pitanje možda malo van trenutne teme.. Ne znam koliko pratite vijesti i ove najave za bolnice i drastvene djelatnike koji nisu cijepljeni/testirani i objavu da u bolnički krug neće ući nitko tko nema covid potvrdu..moje pitanje, možda glupo, al muči me.. jeste li vi cure cijepljene? ako ne, kako tumačite ovu zabranu ulaska u bolnički krug bez covid potvrde ako i kad trebate roditi?

Ne odnosi li se to samo na zaposlenike/zdravstvene radnike? Ja sam u TA rekla da nisam cijepljena niti sam preboljela i drica mi je rekla da ce me testirati kada dodjem roditi ili cu to prije obaviti ako bude indukcija. Jedino muz vjerojatno nece stici obaviti PCR ako bude prirodni porod.

Kiky 🥰
    24. Rujan 2021. 21:13

Leonoah Čestitam ti na rodjenju bebice i bas mi je zao da si morala sama proci skoro cijelu trudnocu i sad jos ovakav porod. Bit ce sve u redu, najgore je iza tebe i zelim ti da se cim prije oporavis! Ako budes htjela i imala volje i snage mozes napisati svoje iskustvo na porodu. 
    Nadam se eto da cemo mi sljedece koje nas ceka porod proci sto bezbolnije ali sve je kako kazu u Bozjim rukama i bit ce kako bude, samo da nase bebice budu dobro, mozemo mi to🙏

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• MARELA
    24. Rujan 2021. 21:16

SamoMalo

Joj cure, ja cu se malo pozalit. Vec sam luda jer me sve boli i tesko mi je i osjecam se kao da to nije moje tijelo. A s druge strane, znam da su mi ovo zadnji tjedni odmora i da mogu biti potpuno posvecena starijem. Uglavnom, hocu reci da ne znam jel bi htjela sto prije roditi ili sto duze biti trudna
    Nikak da dovrsim torbu za rodiliste i pripremim robu za izlazak. Uopce ne znam kaj bi pripremila za malog, danas je opet vruce a sutra vec moze biti zima. Vrijeme je ono, vjecito tri sloja na meni pa stavljam skidam ko luda

SamoMalo identicna prica kod mene 😄. Ono rodila bi da mi prestanu vise sve te tegobe, od zgaravice, tezine, bolova po noci, a s druge strane, bas bi jos koji tjedan bila trudna jer mogu jos uvijek kaj hocu i kad hocu 😄
    I da...nikako da slozim torbu🙈 pola stvari stoji pripremljeno vani i ceka da spakiram, ali da moram sad zurno copiti neku torbu i odjuriti u bolnicu...nemaaa😅
    A za malog cu valjda prioremiti 3 kombinacije, pa muz nek donese ovisno o vremenu.

• MARELA
    24. Rujan 2021. 21:21

Leonoah

Hej cure, ja sam rodila. Dečkić je stigao jutros oko 11 sati, iskreno nemam pojma kad je stigao jer sam imala užasno težak porod koji se zakomplicirao i bebica je jedva ostala živa😢 nisam sigurna je li vam želim uopće opisivat porod da ne prestrašim cure koje to tek čeka, iako je 100% da nema šanse da se poklopi sve što je meni bilo na porodu. Ja ležim, puno krvarim, u jakim sam bolovima i na promatranju jer sam izgubila puno krvi. Bebu sam vidjela na 2 min, a šok koji sam doživjela kad su ga samo odveli nakon poroda bez da ne zaplakao i bez da sam ga vidjela ne želim nikome.
    Evo ako želite da vam opišem porod rado ću. Ja sam samo sretna da smo oboje živi i jedva ga čekam vidjeti.

Ja bih voljela cuti sto se desilo, slobodno pisi kad ces moci. Bitno da je sve iza vas i da ste u konacnici dobro. Nije neka utjeha, jer svi zelimo lake porode koje cemo pamtiti po necem dobrom, ali sve je to lutrija i na kraju je bitno da ste ti i beba ok. Pokusaj sada odmoriti, zasluzila si, a kad dodjete doma, sve ovo ce postati nebitno🤗

bubica_0706
    24. Rujan 2021. 21:22

Leonoah

Leonoah cestitam! 💙 Zao mi je sto si to morala proci. Zelim ti brz oporavak i da ste sto prije zajedno. ❤️ 

• monalisa
    24. Rujan 2021. 21:35

bubica_0706

Leonoah

Leonoah cestitam! 💙 Zao mi je sto si to morala proci. Zelim ti brz oporavak i da ste sto prije zajedno. ❤️

Cestitke i od mene, slobodno pisi svoje iskustvo tu smo jedna za drugu bez obzira dal to bilo super iskustvo ili manje super, ni jedan porod nije jednak i da bi dobili realnu sliku poroda svako iskustvo je dobrodoslo bilo ono pozitivno ili negativno ❤❤

daniella2207
    24. Rujan 2021. 22:05

Leonoah čestitam🥳

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Rita37🤰
    24. Rujan 2021. 22:58

Leonoah

Cestitam ti od srca!
    🎉 Sve najbolje brz oporavak...i slobodno nam pisi sve....
    ❤️

Rita37🤰
    24. Rujan 2021. 23:09

Ja sam danas imala u podne kontrolu (kao dan prije termina želio moj gin jos jednu)  ctg uredan tlak malo povisen i beba ok al manjak plodne vode...  Otvorena 2cm. Dao mi uputnicu za bolnicu gdje trazi misljenje i. Eventualno inducirani porod.... Otisli ja i muz oko 16h tamo... Ponovili ctg i tlak... Uredni...  I onda aj na uzv... Zenska mi ga je radila preko sat i pol sa tim da je dva put otisla u radjaonu hitno a mene ostavila sa gelom na trbuhu jednom pola sata dr put 15 min.... Tak da podugo ga je radila... Po njenoj procjeni beba je premala za tjedne u kojima je... Neke mjere su cak 35 tj i tako... Kao kilaza 2600gr pa poslje kaze 2800..... (kod Gina u ponedjeljak bila 3350gr)...... I tako isprepadala me rekla da plodne ne fali al da nije sigurna jel sve ok.......  I kao sutra ce mi radit provjeru plodne vode.... I opet ctg.... I onda skuzila vidi pa termin ti sutra... Kao zbog svih rizika predlaze indukciju.... I eto pristala sam..... Jer tko sam ja da sad nest pametujem prvo mi je djete.... Al iskreno nista mi nema smisla... Moj gin je toliko cijelu  trudnocu puhao na hladno zbog moji godina naprvaili smo 10 uredni kontrola... Nipt test... Internisticki pregeld plus one velike uzv kod opet dr doktora bas za to... Moji svi rezultati su bili uredni....... I sad dan pred porod nadje se doktorica koja nije sigurna da se beba dobro razvila...
    🤯😭 Dusu sam isplakala na samu pomisao sto ako je u pravu.... Al sva logika mi kaze da nije. .. Drage moje.... Sutra od 8 h  krecemo pa sto Bog da... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.