Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Johnny
    25. Rujan 2021. 11:05

Johnny

Ivona1505

nyssa_

Leonoah

Hej cure, ja sam rodila. Dečkić je stigao jutros oko 11 sati, iskreno nemam pojma kad je stigao jer sam imala užasno težak porod koji se zakomplicirao i bebica je jedva ostala živa😢 nisam sigurna je li vam želim uopće opisivat porod da ne prestrašim cure koje to tek čeka, iako je 100% da nema šanse da se poklopi sve što je meni bilo na porodu. Ja ležim, puno krvarim, u jakim sam bolovima i na promatranju jer sam izgubila puno krvi. Bebu sam vidjela na 2 min, a šok koji sam doživjela kad su ga samo odveli nakon poroda bez da ne zaplakao i bez da sam ga vidjela ne želim nikome.
    Evo ako želite da vam opišem porod rado ću. Ja sam samo sretna da smo oboje živi i jedva ga čekam vidjeti.

Čestitke na hrabrosti i tebi i tvom malom smotuljku sreće! Držim fige da je najgore prošlo i da će dalje sve teći glatko :)
    Također, čestitke od srca svim drugim curama koje su rodile jučer i prijašnjih dana. Uživajte sa svojim bebicama! Svima vam želim puno puno ljubavi <3

Imam pitanje možda malo van trenutne teme.. Ne znam koliko pratite vijesti i ove najave za bolnice i drastvene djelatnike koji nisu cijepljeni/testirani i objavu da u bolnički krug neće ući nitko tko nema covid potvrdu..moje pitanje, možda glupo, al muči me.. jeste li vi cure cijepljene? ako ne, kako tumačite ovu zabranu ulaska u bolnički krug bez covid potvrde ako i kad trebate roditi?

Potpisujem, kao da sam ja odgovarala imamo identično razmišljanje. Imam još samo za dodati da jednostavno ne želim ugroziti svoju bebu s nečim toliko neprovjerenim pa da budem u strahu dal sam ja to prouzrokovala… sve moje kolegice koje su išle na cijepljenje pitali su jesu li trudne (kako ih ne bi cijepili), a neke od njih su upozorili da ne bi bilo dobro da ostanu trudne unutar 6 mjeseci od posljednjeg cijepljenja. Tako da, svatko neka radi po svojoj savjesti, djeca ne spadaju u rizičnu skupinu, a bome ni mi mladi ako smo zdravi, mislim da je prirodni imunitet jači od svih cjepiva.

Ovo je bio odgovor na Ivona1505, sorry ne snalazim se još najbolje na ovom forumu 😬

13.11. 🥰👶🏼💙

CarpeDiem.
    25. Rujan 2021. 11:06

Rita37🤰

Evo me jos snimam ctg i tlak… Cak ima i neki trudica…. Tableta za indukciju ce ic svaka cetri sata… Popila prvu…. Neka dr doktorica je reklA da ne brinem za mjere… Indukciju radimo zbog plodne i danas je termin… Plus imam 38g nebi rizikovali nista… Smirena sam…. Hvala na podrsci
    😘 😘 😘 😘

Samo smireno i polako. Slusaj šta ti govore i saradjuj sa njima🙏♥️💪
    Još jako malo vremena te dijeli od najveće sreće. Sretnooo 🍀🍀🍀

url=https://lilypie.com]

bubica_0706
    25. Rujan 2021. 11:45

lovely

Bebushka

Lovelydrži se i ne daj se, ako već nisi, dozovi sestru i reci joj kako se osjećaš i da moliš ili inzistiraš i šta god treba da ti kažu sto se događaja, kako je beba, koliko si otvorena, sto možeš ocekivat, kakav im je plan…ne daj im da te drže kao broj, imaš svoja prava i iako je teško kad si u tako ranjivoj situaciji bori se za sebe i za bebu, ti to možeš! 💪🏻

💝💝
    Evo čekam vizitu pa će valjda netko nešto reći. Svakako ću inzistirati na tome. Razumijem da ima 10x gorih stanja i sve to ali ono daj mi sam recite sta cemo dalje 😑

Lovely sretno! 💖🍀 Nadam se da si do sada vec dobila vise informacija i da se mozda vec mazis sa svojom bebicom. 😊

• MARELA
    25. Rujan 2021. 11:53

Cure, jel koja koristila Gastal, Rennie ili slično protiv žgaravice, ali dulji vremenski period (svaki dan, zadnjih par mjeseci)?

Kiky 🥰
    25. Rujan 2021. 12:16

MARELA

Cure, jel koja koristila Gastal, Rennie ili slično protiv žgaravice, ali dulji vremenski period (svaki dan, zadnjih par mjeseci)?

Ja sam Rennie ali samo kad bi me ulovila zgaravica onda bi jednu ili dvije tablete uzela. I ok su mi bile

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

CarpeDiem.
    25. Rujan 2021. 13:03

MARELA

Uh nije ga zdravo uzimati ni kada nismo trudne svaki dan, a ne u trudnoci. Jedan od problema koji izaziva je da recimo crpi B12 iz tijela baš rapidno. A ako ga ne suplemenitras vjerovatno je na rezervi ili ispod norme. 
    Ne bih se ja zezala sa njima puno. Uzmi neki gel na prirodnoj bazi poput riopana,  on je na bazi badema. Ili grickaj svaki dan dosta badema ne ovisno imaš li zgaravicu ili nemas. 
    Razumijem te skroz ako te muči,  jer imam isti problem 

Rita37🤰
    25. Rujan 2021. 13:14

Kod mene nista novo... Nista znacajno evo opet ctg pa ce tableta i opet cthi..rekla sam da me glava boli jer nisam spavala pa mi je rekla nakon ctg da pokusam jer vjerojatno nece bolovi jos bit jaki...   Dusa li spava.. Hvala svima pusaa 

lovely
    25. Rujan 2021. 13:20

Hvala svima i od mene ❤ trudovi su se jako prorijedili umjesto da jacaju hahahahahah  ...sve mi je sad uredno. Kući ne mogu zbog te plodne vode, ne žele me pustiti kako bi me mogli nadzirati, pa ako krene po zlu da odmah nešto poduzmu. Tako da moja Rita neće skoro 😅 rita nadam se da je kod tebe bolje 😙

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Love2021
    25. Rujan 2021. 13:40

lovely

Hvala svima i od mene ❤ trudovi su se jako prorijedili umjesto da jacaju hahahahahah …sve mi je sad uredno. Kući ne mogu zbog te plodne vode, ne žele me pustiti kako bi me mogli nadzirati, pa ako krene po zlu da odmah nešto poduzmu. Tako da moja Rita neće skoro 😅 rita nadam se da je kod tebe bolje 😙

A oni ih potiču gelom ili su to tvoji prirodni?  Možda se pojačaju navečer 

Lisa27 👶🧸🎀
    25. Rujan 2021. 13:42

Kiky 🥰

Lisa27 👶🧸🎀

bumac95

I samo da se nadovežem na klistir. Meni ga nisu dali iako je bila indukcija. Nisu očekivali da ću rodit tako brzo i kad su me pregledali sam bila na 9 cm i bilo je kasno.
    Kakala sam dva puta i u svoj tvoj boli skoro plakala od srama. Babica me onda nasmijala i rekla da od svega šta trenutno dolje izlazi, govno mi je najmanji problem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Tako da, desava se i nemojte se “sramit” toga ko ja 🤦🏼‍♀️😂😂

E da i imam jos jedno pitanje za našu bolnicu sad sam se sjetila 😀 kako to funkcionira kod indukcije? Iz kojeg razloga si ti isla na indukciju? ne mogu se sjetiti… uglavnom kako sam odradila zadnji pregled kod moje gin, rekla mi je da se narucim na poliklinuku na dan termina i to sam i napravila, i da ako ne rodim do termina da se tamo odmah dogovaramo za indukciju…malo mi je cudno bilo to da odmah salju na indukciju ako ne rodis tocno do termina 😕

Jesi se ti vec narucila na pregled u polikliniku? I na koji broj? Ja imam u ponedjeljak zadnji pregled kod svog ginekologa pa bi se onda vjerovatno trebala u pon i narucit za srijedu na termin za pregled.

Dada narucila sam se odmah posle pregleda i naručili su me točno 4.10. U 8.30... zoveš na broj 051 658-437

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.