Ja sam danas imala u podne kontrolu (kao dan prije termina želio moj gin jos jednu) ctg uredan tlak malo povisen i beba ok al manjak plodne vode… Otvorena 2cm. Dao mi uputnicu za bolnicu gdje trazi misljenje i. Eventualno inducirani porod…. Otisli ja i muz oko 16h tamo… Ponovili ctg i tlak… Uredni… I onda aj na uzv… Zenska mi ga je radila preko sat i pol sa tim da je dva put otisla u radjaonu hitno a mene ostavila sa gelom na trbuhu jednom pola sata dr put 15 min…. Tak da podugo ga je radila… Po njenoj procjeni beba je premala za tjedne u kojima je… Neke mjere su cak 35 tj i tako… Kao kilaza 2600gr pa poslje kaze 2800….. (kod Gina u ponedjeljak bila 3350gr)…… I tako isprepadala me rekla da plodne ne fali al da nije sigurna jel sve ok……. I kao sutra ce mi radit provjeru plodne vode…. I opet ctg…. I onda skuzila vidi pa termin ti sutra… Kao zbog svih rizika predlaze indukciju…. I eto pristala sam….. Jer tko sam ja da sad nest pametujem prvo mi je djete…. Al iskreno nista mi nema smisla… Moj gin je toliko cijelu trudnocu puhao na hladno zbog moji godina naprvaili smo 10 uredni kontrola… Nipt test… Internisticki pregeld plus one velike uzv kod opet dr doktora bas za to… Moji svi rezultati su bili uredni……. I sad dan pred porod nadje se doktorica koja nije sigurna da se beba dobro razvila…
🤯😭 Dusu sam isplakala na samu pomisao sto ako je u pravu…. Al sva logika mi kaze da nije. .. Drage moje…. Sutra od 8 h krecemo pa sto Bog da…
Želim ti svu sreću.
Moje iskustvo i percepcija na osnovu ovoga što si napisala je da ipak vjerujem da je tvoja beba u savršenom redu. Zašto tako mislim, pa zato jer da već nesto i nije kako treba tvoj doktor bi primjetio, test bi pokazao, odredjeni pregledi do sada...
U bolnici većinom budu dr..sa manje iskustva osim ako te nije pregledao ober doktor (ali na Kreisalu i trudnockoj većinom dezuraju mladji doktori bez iskustva i specijalista dodje po pozivu ili ide u salu ako je hitan slučaj.)
Iskreno se nadam i vjerujem da je to samo lažna uzbuna i jedna percepija bez dovoljno iskustva.
🙏
Spomenuti ću te u krunici večeras.
Probaj se naspavati ujutro smo sve sa tobom 🙏♥️
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Ja sam danas imala u podne kontrolu (kao dan prije termina želio moj gin jos jednu) ctg uredan tlak malo povisen i beba ok al manjak plodne vode… Otvorena 2cm. Dao mi uputnicu za bolnicu gdje trazi misljenje i. Eventualno inducirani porod…. Otisli ja i muz oko 16h tamo… Ponovili ctg i tlak… Uredni… I onda aj na uzv… Zenska mi ga je radila preko sat i pol sa tim da je dva put otisla u radjaonu hitno a mene ostavila sa gelom na trbuhu jednom pola sata dr put 15 min…. Tak da podugo ga je radila… Po njenoj procjeni beba je premala za tjedne u kojima je… Neke mjere su cak 35 tj i tako… Kao kilaza 2600gr pa poslje kaze 2800….. (kod Gina u ponedjeljak bila 3350gr)…… I tako isprepadala me rekla da plodne ne fali al da nije sigurna jel sve ok……. I kao sutra ce mi radit provjeru plodne vode…. I opet ctg…. I onda skuzila vidi pa termin ti sutra… Kao zbog svih rizika predlaze indukciju…. I eto pristala sam….. Jer tko sam ja da sad nest pametujem prvo mi je djete…. Al iskreno nista mi nema smisla… Moj gin je toliko cijelu trudnocu puhao na hladno zbog moji godina naprvaili smo 10 uredni kontrola… Nipt test… Internisticki pregeld plus one velike uzv kod opet dr doktora bas za to… Moji svi rezultati su bili uredni……. I sad dan pred porod nadje se doktorica koja nije sigurna da se beba dobro razvila…
🤯😭 Dusu sam isplakala na samu pomisao sto ako je u pravu…. Al sva logika mi kaze da nije. .. Drage moje…. Sutra od 8 h krecemo pa sto Bog da…
Draga sretno ❤❤ sve ce biti okej ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
A cure drage, danas ima dosta negativnih vijesti i osjećaja, baš mi je žao. Vjerujem da je sve rješivo i da će ispasti najbolje moguće.
Mateja31 znam da ti je teško, ali to je za bebačevo dobro, sad malo stisnuti zube i isplakat se, ali od sutra probati okrenuti na pozitivu i odbrojavanje do zdravog i sretnog odlaska doma 💙
Haru mogu mislit da je šok, al baš vjerujem da će sve biti super!! Nadam se da ti je lakše kad čuješ iskustvo od Carpe Diem, a to je već jedno iskustvo od nas 50 cura, znači da se to događa u općoj populaciji vjerojatno baš često. Bit će sve super 💙
Leonah čestitke na bebici!!! Znam da su ti sad čestitke zadnja stvar na pameti, ali budi jako ponosna na sebe i na bebu i na svoje tijelo i ponavljaj si da je najgore iza vas! Uz tebe smo, javljaj nam se 💙
PlavaBosanka nadam se da je sve prošlo školski i da se maziš s Matiasom 🥰🥰
Traveller javi nam se kad uspiješ, fališ nam tu ☺️
Rita sretno!!!! Stavi si u glavu da sutra stiže dugoočekivana bebica i da vas još jako jako malo dijeli od maženja i zaljubljenosti. Sigurna sam i da je s bebom sve ok, iskreno po meni bi samo trebalo biti relevantno mjerenje uvijek istog doktora, meni svatko drugačije izmjeri. Mislim da nemaš razloga za brigu! Samo hrabro 💪💪
Sretno svim curama s bolovima i mukama, sve se približavamo kraju polako, možemo mi to! 💪
Laku noć svima 🌜🌚
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Carpediem Hvala puno… U pravu si… Bila je jako mlada sva nesigurna a i doktora nekog je zvala za savjet.. I naglasila mu da nije hitno…. Te rekla svoj dojam… On rekao da dodjem sutra na provjeru plodne… A onda kasnije od svega je dogovorila i indukciju… Vidjet cemo kako ce sve ic ujutro.. Rekli su muz nije samnom dok ne krene bar uvodni dio poroda…. Uglavnom pokusavm zaspat… Cak me zub zabolio ( a sve je bilo ok na kontroli kod zubara prije mjesec sam bila)…. Popila sam paracetamol sada… Pa rec cu im ujutro da jesam.
Hvala i ostalim mamama.... Pusa a najvise na molitvama
🙏🏼😘❤️
Ja umirem od bolova u jajnicima, nemogu zaspati. Od 11h sam bila sigurno preko 15x na wc. Imam osjecaj da cim legnem moram opet ici.. Osjecam se uzasno i umorno. Imam blage bolove u preponama pa me boli dok hodam na wc i nazad. 😞
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Tracy čestitam 💗💗 brz oporavak
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Zelim ti svu srecu sutra! Sve ce biti okej 🍀❤️
Cestitke svim mamama.🤍🤍
PlavaBosanka nadam se da je sve dobro proslo. 🤍
Rita sretno, sigurna sam da ce sve ok bitii i da je bebara sasvim zdrava.🥰
Hej evo da napišem i ja svoje iskustvo...danas ta uzv. Plodne vode gotovo da i nema, frka panika. Ostavljaju me u bolnici kao ide indukcija. Klistiraju me i čekam da se oslobodi boks. Promijeni se smjena liječnika I odjednom imam nadzor ne više indukciju. Javljaju se moji trudovi koji su sad prestali (bili na 5 min). Ne znam koliko sam otvorena...uglavnom boli me glava, gladna sam i umorna. Najgore mi ovo iščekivanje i šutnja S njihove strane.
Ono daj sta trebas i porodi me, nemoj cekat da nešto pođe po zlu!
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Sortiraj odgovore
Najstariji