Sanjarka ja sam ti isto naspavano 😂😂 kod mene sve nešto lagano i sporo, osjetim sve češće neke bolove i pritisak, al ništa strašno ili neizdrživo, baš sve laganini... ja vježbam, skačem na pilates lopti, šećem, al iskreno nemam neki osjećaj da će tako skoro išta. Možda me iznenadi 😁 i nemam sad nekih tegoba osim glupe žgaravice da bi mi je hitno da izađe što ranije, volila bi radi njegove kilaže i utoliko lakšeg poroda. Muž je krenuo s testiranjima tako da se i radi naših financija nadam što ranije 😬😏
Ajmo naše Rite, čekamo vaaas 🥰
Uživajte u sunčanom vikendu cure 🤗
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
I samo da se nadovežem na klistir. Meni ga nisu dali iako je bila indukcija. Nisu očekivali da ću rodit tako brzo i kad su me pregledali sam bila na 9 cm i bilo je kasno.
Kakala sam dva puta i u svoj tvoj boli skoro plakala od srama. Babica me onda nasmijala i rekla da od svega šta trenutno dolje izlazi, govno mi je najmanji problem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Tako da, desava se i nemojte se “sramit” toga ko ja 🤦🏼♀️😂😂
E da i imam jos jedno pitanje za našu bolnicu sad sam se sjetila 😀 kako to funkcionira kod indukcije? Iz kojeg razloga si ti isla na indukciju? ne mogu se sjetiti… uglavnom kako sam odradila zadnji pregled kod moje gin, rekla mi je da se narucim na poliklinuku na dan termina i to sam i napravila, i da ako ne rodim do termina da se tamo odmah dogovaramo za indukciju…malo mi je cudno bilo to da odmah salju na indukciju ako ne rodis tocno do termina 😕
Jesi se ti vec narucila na pregled u polikliniku? I na koji broj? Ja imam u ponedjeljak zadnji pregled kod svog ginekologa pa bi se onda vjerovatno trebala u pon i narucit za srijedu na termin za pregled.
Dada narucila sam se odmah posle pregleda i naručili su me točno 4.10. U 8.30… zoveš na broj 051 658-437
Super hvala ti. I ja cu se u ponedjeljak naruciti onda za srijedu ako ne krene prije:)
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
I samo da se nadovežem na klistir. Meni ga nisu dali iako je bila indukcija. Nisu očekivali da ću rodit tako brzo i kad su me pregledali sam bila na 9 cm i bilo je kasno.
Kakala sam dva puta i u svoj tvoj boli skoro plakala od srama. Babica me onda nasmijala i rekla da od svega šta trenutno dolje izlazi, govno mi je najmanji problem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Tako da, desava se i nemojte se “sramit” toga ko ja 🤦🏼♀️😂😂
E da i imam jos jedno pitanje za našu bolnicu sad sam se sjetila 😀 kako to funkcionira kod indukcije? Iz kojeg razloga si ti isla na indukciju? ne mogu se sjetiti… uglavnom kako sam odradila zadnji pregled kod moje gin, rekla mi je da se narucim na poliklinuku na dan termina i to sam i napravila, i da ako ne rodim do termina da se tamo odmah dogovaramo za indukciju…malo mi je cudno bilo to da odmah salju na indukciju ako ne rodis tocno do termina 😕
Jesi se ti vec narucila na pregled u polikliniku? I na koji broj? Ja imam u ponedjeljak zadnji pregled kod svog ginekologa pa bi se onda vjerovatno trebala u pon i narucit za srijedu na termin za pregled.
Dada narucila sam se odmah posle pregleda i naručili su me točno 4.10. U 8.30… zoveš na broj 051 658-437
Super hvala ti. I ja cu se u ponedjeljak naruciti onda za srijedu ako ne krene prije:)
Dada u pon ce ti gin dati uputnicu pa odmah zovi 🙂
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Meni protiv žgaravice pomaže jedino soda bikarbona ili ako pijem Donat Mg kroz cijeli dan, ali ni on nije garancija. Sve ostalo 0 bodova i to mi je baš grozno jer sam sve češće počela piti sodu navečer bez obzira na hranu koju jedem kroz dan, sve mi uzrokuje žgaravicu 😖
13.11. 🥰👶🏼💙
Meni protiv žgaravice pomaže jedino soda bikarbona ili ako pijem Donat Mg kroz cijeli dan, ali ni on nije garancija. Sve ostalo 0 bodova i to mi je baš grozno jer sam sve češće počela piti sodu navečer bez obzira na hranu koju jedem kroz dan, sve mi uzrokuje žgaravicu 😖
Soda je još i ok izbor samo ako je bez aluminija.
Ja je isto koristim, no trenutno mi je nestalo morala bih opet poručiti..
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Soda je još i ok izbor samo ako je bez aluminija.
Ja je isto koristim, no trenutno mi je nestalo morala bih opet poručiti..
Ja imam Encianovu, nisam nažalost našla informaciju o tome dal ima aluminija ili ne. Odakle ti naručuješ?
13.11. 🥰👶🏼💙
Hej cure, ja sam rodila. Dečkić je stigao jutros oko 11 sati, iskreno nemam pojma kad je stigao jer sam imala užasno težak porod koji se zakomplicirao i bebica je jedva ostala živa😢 nisam sigurna je li vam želim uopće opisivat porod da ne prestrašim cure koje to tek čeka, iako je 100% da nema šanse da se poklopi sve što je meni bilo na porodu. Ja ležim, puno krvarim, u jakim sam bolovima i na promatranju jer sam izgubila puno krvi. Bebu sam vidjela na 2 min, a šok koji sam doživjela kad su ga samo odveli nakon poroda bez da ne zaplakao i bez da sam ga vidjela ne želim nikome.
Evo ako želite da vam opišem porod rado ću. Ja sam samo sretna da smo oboje živi i jedva ga čekam vidjeti.
Čestitke na hrabrosti i tebi i tvom malom smotuljku sreće! Držim fige da je najgore prošlo i da će dalje sve teći glatko :)
Također, čestitke od srca svim drugim curama koje su rodile jučer i prijašnjih dana. Uživajte sa svojim bebicama! Svima vam želim puno puno ljubavi <3
Imam pitanje možda malo van trenutne teme.. Ne znam koliko pratite vijesti i ove najave za bolnice i drastvene djelatnike koji nisu cijepljeni/testirani i objavu da u bolnički krug neće ući nitko tko nema covid potvrdu..moje pitanje, možda glupo, al muči me.. jeste li vi cure cijepljene? ako ne, kako tumačite ovu zabranu ulaska u bolnički krug bez covid potvrde ako i kad trebate roditi?
Ne odnosi li se to samo na zaposlenike/zdravstvene radnike? Ja sam u TA rekla da nisam cijepljena niti sam preboljela i drica mi je rekla da ce me testirati kada dodjem roditi ili cu to prije obaviti ako bude indukcija. Jedino muz vjerojatno nece stici obaviti PCR ako bude prirodni porod.
Pa ja se nadam da se odnosi na njih, al ako ću citirat ministra, onda se odnosi i na sve koji ulaze u krug bolnice (naveo je dostavljače. poštare,....) .. zapravo ću se složiti sa Sanjarkom i ne razbijati glavu time. i kak kaže Mateja, ne vrijedi se opterećivati nečime na što ne mogu utjecati.. tako da, samo smireno :)
možda je već pisalo na temi pa nisam popratila.. što sve spremate za bolnicu? možda neka od vas ima već spremnu torbu/kofer pa da nabaci fotku? :)
e da, ima li koja iskustva sa BAOBABY nosiljkom?
https://minigreeny.com/baobaby-marama-ljubicasta.html .. konkretno ovaj model. nekako mi se ove elastične marame više sviđaju od onih sa kopčanjem i svime, al ne znam baš puno o tome pa da radije pitam vas koje znate :D
Naša srećica** 12/2021
U 13 h imala ctg od sat i pol i tabletu jos jednu... Pa se trebamo opet od 17h vidjet..... Jer ide prvo pola sata ctg pa tableta pa sat ctg..... Od pola tri do pola cetri sam cak i prispala... Al zadnji pola sata sam na nogama bolovi u kicmi i kao jaki menga bolovi svaki par min... Jos nisam nikom prijavila... Kontam izdrzat do pet pa svakako ce onda ctg imat sto ocitat.... Mislim da krecemo✔️✔️✔️✔️🎊❤️😘
Cure, jel koja koristila Gastal, Rennie ili slično protiv žgaravice, ali dulji vremenski period (svaki dan, zadnjih par mjeseci)?
Uh nije ga zdravo uzimati ni kada nismo trudne svaki dan, a ne u trudnoci. Jedan od problema koji izaziva je da recimo crpi B12 iz tijela baš rapidno. A ako ga ne suplemenitras vjerovatno je na rezervi ili ispod norme.
Ne bih se ja zezala sa njima puno. Uzmi neki gel na prirodnoj bazi poput riopana, on je na bazi badema. Ili grickaj svaki dan dosta badema ne ovisno imaš li zgaravicu ili nemas.
Razumijem te skroz ako te muči, jer imam isti problem
Ja sam ga bas dosta koristila, malo Rennie, malo Gastal, 1/2 do 3 tablete dnevno, moga ginekologica je rekla da je to nije puno. Ovaj put mi je uzas sa zgaravicom i to od sredine trudnoce, NISTA drugo ne pomaze, od svega i nakon svakog obroka ili cak na prazan zeludac mi se dize kiselina. Gastal bi trebalo kao izbjegavat radi sadrzaja aluminija, ali ovo za B12 nisam cula..🤔
Razmisljam uglavnom probati bez, pa cu pokusati malo sa ovim nekim drugim metodama, ali ne znam bas dal ce uspjet...navecer mi je koma, pa makar i ne jela 4h prije spavanja 🥴
Sortiraj odgovore
Najstariji