Ostatku koji je jos 2u1 a sve nas je manje 🤭 zelim dobro jutro
Ja obavila svoje jutarnje rituala, pa da vas pozdravim prije nego se uhvatim obveza po kući.
Btw. Jučer opet lazni trudovi nakon aktivnosti po kući, danas komadić sluznog čepa... totalno nisam vise za nista nego lezat mirno i onda me nis ne boli...
Al ne moze se ni tako živit 🤣 jos 6 dana i na konju smo 👏
Bumac 😍😍😍😍 malo ti i i zavidim na tom malom slatkom smotuljku u tom slatkom kutku ♥️🥰♥️ sta veliki braco kaze?
Plava Bosanka sretno danas. Nestrpljivo vas čekamo 😍
Poklončić bome veliki ti je taj dečko iz snova 🤭
Ja isto svasta sanjam... al sreća nista ruzno za sada
Ore2021 bas lijepo da si se opet javila, Slobodno nam i češće piši...Hoće hoće nasa CarpeDiem puna podsrke i razumijevanja za svakoga ♥️
Leonoah kakvo je stanje? Se mazite već? 😍
Ivkice srce malo slatko 🥰🥰🥰 imenjak naš 💙
Monalisa super da nemas nikakve bolove. I ja sam ih tek unazad koji dan krenula osjecat... zadovoljna sam sve u svemu. Pogotovo jer spavam odlično 👏
Amy55 ja jos nisam imala ctg a nije mi ga najavio ni sljedeci tjedan za pregled. Proslu t tek sa punih 38tt prvi..
Tracy sretan rođendan, koji poklon si samo dobila ♥️🥰😍🎉🎉🎉
Marija meni gaćice znaju bit tako mokre od iscjetka... Ako curi vodenjak, curit ce i dalje nece ti to promaknuti
Bubice super za dobar pregled i negativan test 🎉🎉🎉 kako je tata budući? Kad izlazi iz izolacije?
Little baby super da se nisi dodatno otvarala 👏👏👏
Rita37 znam da nisi mene pitala al proslu t sam isla u rodilište na 5minuta razmaka, dosla sam tamo 6cm otvorena. Mislim doduse da tu nema nekog pravila
Sanja čestitam na polozenoj prvoj pomoći 🎉🎉🎉 samo hrabro, mozes ti to 💪👏💪👏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Moja beba jos ne misli van izgleda. Imam i dalje menstrualne grceve lagane i bol u kicmi ali podnosljivo je. Kontrakcije jesu cesce ali nista da je jako bolno. I krecem se dosta ali i odmaram. Vidjet cemo dalje, docekat ce on i pregled u ponedjeljak. Mogu reci da mi je bas tesko ove zadnje dane i jedva JEDVA cekam da se nesto pokrene..Kiky terminuso milaa…i sama sam ti takva🤦♀️ nista se ne dogadja aaa ja ko luda cistim po kuci i krecem se i sve,ali uzalud 🤷♀️ nikakvih bolova ni nista…jedineee bolove koje imam su ispod rebaraa gdje su mu nogice i imam osjecaj da se jos nije spustio jer jos uvijek ne mogu fino punim plucima da udahnem 🤷♀️ i ja imam u pon termin kod ginekologa i mislim da je zadnji…u cetvrtak mi je termin 🙄 idem u bolnicu…
Molim Boga da se samo sta pokreneee do cetvrtka 🙏🙏
I sama sam takva, samo cistim, hodam ali nistaaaaaaaa. Daj Boze da nam se nesto pokrene, imam osjecaj kao da sam sto godina trudna😂 I nase terminuse rodile ali nasim se deckima izgleda svidja u trbuhu, neda im se vanka🙉😃
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
RUJAN:
LiLM 24.09.
Amy55 24.09.
Kiky 27.09.
Mala_Ive 27.09.
Sanjalica 27.09.
Poklončić 27.09.
Lyra 28.09.
Lorre 28.09.
Sanjarka 28.09.
Tienna 28.09.
Zara 28.09.
MARELA 28.09.
Marija3998 29.09.
Monalisa 29.09.
Bilja1212 29.09.
Cordisoo 30.09.
Love2021 30.09.
LISTOPAD:
Ivona1505 01.10.
Lollypop 01.10.
Bubica_0706 01.10.
Buhtlica34 04.10.
Mateja2602 04.10.
Nyssa 04.10.
Ani92 04.10.
Lisa27 04.10.
Sanja0508 04.10.
CarpeDiem 05.10.
Mia38 05.10.
Crni Labud 06.10.
Keto35 06.10.
LadyD 07.10.
Littlebaby 08.10.
Johnny 08.10.
Tommyfame 13.10.
Tonkica111 13.10.
Freya_444 19.10.
Ane, aAnchy, Tracy cestitke i dobrodoslica vasim malim srecicama🥰 brz oporavak vam zelim i puno mazenja 😇
Bebice su nam pocele intenzivno stizati, a ja tek pocela prati robicu 🙈 Planiram ovaj vikend to rijesit i napokon spakirat torbe za bolnicu. Pa neka cekaju. I ja skupa sa njima 😅
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Sretno cure koje su danas na pregledu. Čekamo izvještaje 🥰
Moja beba jos ne misli van izgleda. Imam i dalje menstrualne grceve lagane i bol u kicmi ali podnosljivo je. Kontrakcije jesu cesce ali nista da je jako bolno. I krecem se dosta ali i odmaram. Vidjet cemo dalje, docekat ce on i pregled u ponedjeljak. Mogu reci da mi je bas tesko ove zadnje dane i jedva JEDVA cekam da se nesto pokrene..Kiky terminuso milaa…i sama sam ti takva🤦♀️ nista se ne dogadja aaa ja ko luda cistim po kuci i krecem se i sve,ali uzalud 🤷♀️ nikakvih bolova ni nista…jedineee bolove koje imam su ispod rebaraa gdje su mu nogice i imam osjecaj da se jos nije spustio jer jos uvijek ne mogu fino punim plucima da udahnem 🤷♀️ i ja imam u pon termin kod ginekologa i mislim da je zadnji…u cetvrtak mi je termin 🙄 idem u bolnicu…
Molim Boga da se samo sta pokreneee do cetvrtka 🙏🙏
I sama sam takva, samo cistim, hodam ali nistaaaaaaaa. Daj Boze da nam se nesto pokrene, imam osjecaj kao da sam sto godina trudna😂 I nase terminuse rodile ali nasim se deckima izgleda svidja u trbuhu, neda im se vanka🙉😃
Hahahaha daaaa 🤣 samo je moj sad mirniji...malo osjetim rastezanje samo...mislim da vise nema mjesta ni za sta hahaha 🤣 i nadam se da ce da mu dotuzii pa da ide van 🙏
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Lisa i Kiky Što se tiče stvari za rađaoni ništa što sam spakirala mi nije trebalo osim nalaza, japanki, vrećice za prljavi veš, vode, krekera i termalne vode koja mi je došla kao spas. Uloške i mrežaste gaćice daju njihove, spavaćica isto tako njihova, nisu me ni tuširali ni klistirali tako da mi ručnik i gel za tuširanje nisu trebali. I da poslije poroda smo ostali do 9 s tatom i mazili se i grlili 🥰
A sad za 5.kat ćemo još vidjeti
Čestitam ❤ stigao je veliki deckoo ❤
Hvala na korisnim informacijamaaa…a sad da cujemo recept 😁 si radila nesto posebno sto je moglo potaknuti pucanje vodenjaka i kako je izgledalo pucanje ?
E da, a procijenili su ga na 3100, toliko o procjenama i ultrazvuku 🤭
Apsolutno ništa nisam radila, u srijedu sam imala neke blage menstrualne grčeve koje sam uspješno ignorirala i išla kupiti tenisice i ananas koji nisam ni stigla pojesti 🤭 A vodenjak mi je pukao u snu, prvo sam mislila da mi je mjehur popustio jer nije bilo nešto previše mokro, ali u wc-u je bilo sve jasno, puklo je kao 🍾 i krenuo baš nezaustavljivo istjecati…
AAnchi Kak je suprug rijesio PCR test? Jel isao prije ili?
23.09. 21:55 stigla curica. Ipak nije za mamin rođendan. Požurili su mi je. Iskustvo nije pozitivno ali bitno da smo žive i zdrave. Ja sam sad bolje nakon infuzije ali san razrirana od a do ž. Natipkam pa kome se čita:
_
Težak porod, primala infuziju iza i još mi se manta.l, izgubila krvi. Puno razočarana pristupom, bez pitanja probušili vodenjak i dali drip a došla 5 prstiju otvorena sa svojim trudovima koji su trajali već od 20h dan prije. Baš bez potrebe. A radila sam na tome da sve ide svojim tokon… I onda se nije spustila i onda natiskanje na trbuh… Popucala skroz. Sve me boli. Došlo mi slabo i mučnina iza pa su me malo na promatranje ali sad smo u sobi. Nisan spavala dvi noći, neman je snage uzet u ruke a krvarin brutalno pa me straj sama je namištat po sisi.. Kad se sitin da san skoro napisala plan poroda. U mom gradu vrlo optimistično.
A nemam drugo reci nego seronje...poprilicno sam uvjerena da u nekim slucajevima radi svoje komocije prokidaju vodenjak i daju drip da si dovrse smjenu. Meni bilo isto u prosloj i popucala sam uzasno, cijela rodnica i jos me rezala😡. Ali oporavak je ipak bio stvarno brz, odmah drugi dan sam normalno funkcionirala, drzim fige da i tebi bude tako i cestitke na bebici🤗
Svim drugim curama koje su postale mame također zagrljaj 🤗
Anchy,Tracy cure čestitam uzivajte u svojim bebačima🥰🥳
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Cure imam jedno pitanje, sad sam otišla na wc i cijele gaće su mi mokre, ko da sam se popišala ali ne curi mi voda ili nešto, jel moguće da je to plodna voda, vodenjak ili?
Ne znam kako mislis cijele gaće, ako su bas-baš mokre, a ne malo veća mokra fleka mogao bi biti vodenjak. Ne pukne kod svakoga isto, može tako curkati po malo, a može pući baš i napraviti lokvu oko tebe. Ako ustanes i hodas, pocne curiti, a ti ne možeš zaustaviti onda bi bilo bas to-to. Morala bi imati i povremene kontrakcije uz pucanje ako jeste.
Ako sumnjas otidji na provjeru u svakom slucaju da budes sigurna…
Hej, meni vec 2-3 tjedna mokraca bjezi :( malo sam analizirala kad mi se smoce gacice i skuzila sam da je iskljucivo u nekim položajima koji po mom mišljenju rade pritisak na mjehur (npr kad se cetveronoske penjem na krevet, kad cucnem nekad, ili se ustajem, kad se popiskim na wcu i mislim da sam ispraznila mjehur i onda mi se u podizanju s WC skoljke jos dogodi da bude i izade s promjenom položaja itd). Ja sam skoro pa sigurna da je kod mene urin jer to evo promatram vec neko vrijeme. Nadam se da je isto kod tebe :) mislim, nadam se da necu imat neku nemogucnost zadrzavanja mokrace nakon poroda, takodjer :D
Sortiraj odgovore
Najstariji