Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MARELA
    23. Rujan 2021. 17:14

Sanjarka88 🤍

Klistir

Nemam pojma sta bi rekla.

Prvi porod odraden, drugi ne.

Na prvom porodu mi nije ostao u dobrom sjećanju jer mi je obavljen već kod jakih jakih trudova s malim razmakom.
    I nije uopće bilo ugodno ni lako obaviti to praznjenje.

Drugi porod dosla 6cm otvorena, poslali me odmah u boks bez klistira 🤷🏻‍♀️
    Pokakala se tamo na stolu , uzasno neugodno iskustvo.
    Njima svakodnevno i normalno 😅
    Porod isto isao brzo i bez zastoja

Ah...da nebi bilo sve crno bijelo...ja sam rijesila i klistir i pokakala se poslije na stolu😒, tak da...nije garancija da se s time sve ocisti. Ali da, njima bi to trebalo biti normalno. I kako je netko rekao, cilj je da se isprazni zadnji dio crijeva da ubrza dodatno.

• MARELA
    23. Rujan 2021. 17:41

Sanjarka88 🤍

Love2021

Vidim da se noćaš pokrenulo puno toga, ne stignem ni zapamtiti sva imena koliko će biti bebica uskoro ☺️
    Svaka čast cure koje potičete porod s vježbama, ananasom i slično. .. Ja imam osjećaj da još imam hrpu toga za obaviti i nedam joj van 🤣
    Mene zvala doktorica koja inače radi u Petrovoj da je u samoizolaciji tako da ništa od pregleda danas, idući četvrtak idem.

Meni se čini općenito da se prvorotkama vise žuri nego nama s klincima doma 😅🤣

Hahah...totalno😆, pa kad znamo kak to zgleda. Cak i zgaravicu i sve ostale tjelesne simptome pretrpim, sam da ne bude bas sutra, stiiiignemo mi to, kaj fali ovak...kad se rodi, nema nazad sa masu stvari.
    Al samo pametno cure, nemojte trpit, nego zaposlite i muza i koga god stignete, ne morate vi sve ;)

• MARELA
    23. Rujan 2021. 17:47

Traveller

Mateja31

Evo ženice, rodio se moj Teo u 11:53, težak 3400g i dug 51 cm

Čestitam mami od srca a malenom Teu želim sve najbolje! Ovo je bilo brzo 💞

Pokloncic, možeš ostaviti kontakt ako nešto trebaš ali pojma ti nemam tko me operirao jer sam se borila s trudovima dok su me pripremali u sali. Stvarno je bilo hitno jer nisu mogli čekati ni da mi trud prođe da me skinu nego je sve odradivano asap. Ali mislim da je bio muški doktor koji je naložio hitan carski, da je on i izveo operaciju.

Traveller bome su te iskasapili na kraju 🥴 al jbg, nikad ne znas kako ce se posloziti, uz najbolju volju. Nek ste vas dvije zive i zdrave i dalje nek ide sve po p.s.-u.😉🤞

Ostalim curama koje danas rađaju - sretno i pisite kak je proslo kad stignete 😄

daniella2207
    23. Rujan 2021. 18:09

Pokloncic sve je preslatko,i ime je bas lijepo.
    Traveller bitno da ste vas dvije dobro i čestitam na dolasku Nike,Nika je bas velika cura😀
    Mateja2602 da bas ima kosice,uzivamo da😊
    Lovely hvala,nadam se da ce ti zgaravica popustiti
    Zara uzivamo i drzim fige da i tvoja bebolina dode brzo🥰
    Lady.d. meni su h&m-u odlicne i najlonke i potkosulje.
    Bumac95 Sretan Rođendan🥳🥳🥳 Niko je medeni a kutak za spavanje si mu tako lijepo sredila 😍
    Buhtlica34 ja nisam dobila klistir i nisam se pokakala na porodu,pitali su me samo kada sam imala zadnju stolicu ja sam rekla dan prije i rekli su ok🤷‍♀️
    Mateja 31 čestitam🥳🥳🥳dobrodosao Teo

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

sanja0508
    23. Rujan 2021. 18:18

Ore2021

Dobar dan svima…. 🤗
    Tamo nekad davno na stranici 620, kad sam napisala zadnji post ovdje, mi je na post odgovorila jedna draga cura/zena pod nickom CARPE DIEM.
    Tada sam bila pri kraju 9.og tjedna, jako umorna, pospana, s velikom glavoboljom. Nista nisam mogla. Tijelo mi se mijenjalo a ja sam bila u šoku od svega toga. Svaki put kad bi se pokušala odjenuti imala bi mali zivcani slom. Sama sam sebi bila grozna. Čitajući ovdje sve vaše postove i komentare dobila sam dojam koliko ste vi sve sretne što ste trudne i koliko uživate a ja sam se osjećala loše što kod mene nije tako. Sretna sam sto sam trudna ali ne uzivam u tom procesu.
    CARPE DIEM mi je tada napisala jedan jako suvisli odgovor kojeg je netko realan kao ja itekako dobro shvatio i poslušao, i želim joj se od srca zahvaliti na tome. Vrlo me umirilo njeno neosuđujuće razmišljanje, i savjet koji je dala. A taj je da se koncentriram na sebe i na ono sto meni treba. I da je to sve ok. Jer smo svi različiti.
    Puno ti hvala na tim riječima. Lijepo je znati da je u redu osjećati se drugačije i da ne moramo svi voljeti trudnoću. Ja poštujem ovo stanje i radim sve potrebno da bude bebi dobro, ali da sam uživala dosad u svim promjenama fizičkim i psihičkim - nisam. Cak i danas kad imam jos 40 dana do termina - ne mogu se pomiriti s time da neke stvari fizicki ne mogu vise odraditi sama. A mrzim pitat za pomoc. 

Jako lijepo i realno napisano i bas mi drago da si se javila. Carpediem inace ima komentare pune podrske. 
    Zao mi je da nisi ostala tipkati s nama jer nisi jedina koja je prolazila sve to. I ja sam imala trenutaka gdje sam mrzila sve, gdje nisam prihvacala sta se dogada, gdje sam plakala radi umora, povracanja, straha, anksioznosti. Ali ne smatram da radi toga manje volim svoju bebu koja je dugo planirana vec da su hormoni jednostavno bili jaci od mene. 
    S vremenom sam sama sebi rekla da smo beba i ja tim, da radimo, zivimo i borimo se skupa. Ljubav prema njemu je ogromna, a prema trudnoci kao trudnoci. Bas i ne 🤣🤣  budi jaka, budi drugacija i nemoj misliti da je to nesto lose. Saljem ti zagrljaj i podrsku 😍

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

sanja0508
    23. Rujan 2021. 18:20

Mateja31

Evo ženice, rodio se moj Teo u 11:53, težak 3400g i dug 51 cm

Cestitam mamice. I brz oporavak 😘😍

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

plavabosanka
    23. Rujan 2021. 18:23

Sad smo bili na testiranju muž i ja, oboje negativni možemo sutra ić rodit 🥳😂 odoh sad zvat bolnicu za točan termin i spremat stan do kraja samo da ne mislim o ničemu 😅

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Ane_ši
    23. Rujan 2021. 18:41

Carskim rezom u 13.45 rođen čupko Ivan 2970g 48cm

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Lisa27 👶🧸🎀
    23. Rujan 2021. 18:51

Ane_ši

Čestitam draga ❤❤❤ želim ti brz oporavak ❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lady.D
    23. Rujan 2021. 18:57

Ane_ši

Ane_ši, cestitam ti od srca i zelim vam oboma brz oporavak! Sve najbolje malom Ivanu! Mazite se i pazite. 🥳💙🤱🤩👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.