Cure s lažnjacima jel pijete magnezij? On bi trrbao pomoci s laznjacima.
Sanjarka da li ti jos pijes magnezij obzirom si u 36-om tjednu? Do kad se uopce pije? Znam da se vec pisalo ali nemrem popamtit sve… 🤔
Btw ja sam mislila da je vecina tu s gestacijskim al po ovom sheranju recepta za gnjezda ispada da nije tako 😁
Pijem jos uvijek da
Budem ga pila jos sad do punih 36tt i onda svako drugi dan do punih 37tt
Moram se skidat je s njega kao s ovisnosti 🤣🤣🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav mame i buduce mame, citam vas cijelu trudnocu, ali eto nisam imala sto pametno za reci jer sve ste vi rekle i bas ste super ekipa 🤗 ja sam vec rodila svoju djevojcicu pa bi se samo htjela nadovezati na temu tiskanja kada je beba "jos visoko". Meni je ovo bio drugi porod i islo je dosta brzo, 6 sati i 45 minuta od prvog truda do poroda, bez ikakvih intervencija osim prokidanja vodenjaka na 8 cm, onda je doktor rekao beba je jos visoko, pusti da ju trudovi guraju, za nekih desetak minuta sam imala nagon za tiskanjem i babica mi govori samo disi i pusti trud da gura, ali pritisak je bio toliki da sam na neki nacin tiskala, ne onako kao na izgonu kao da kakam nego nekako instinktivno trbusnim misicima, kroz 3-4 takva truda smo bili spremni za izgon i u dva tiskanja je bebica bila vani 😄 eto tako da neznam, treba slusati doktore i babice, ali i pustiti svoje tijelo da odradi svoj posao
Welcome 😊
Kad si rodila djevojčicu? 🥰
Pridruži se curama na bebama 😊
🤗 Hvala, javit cu se curama 😊
Termin je bio 2.9., a rodila sam 10.9., znaci sa 41+1 😅
Oooooo
Jel krenulo na kraju prirodno ili si isla na indukciju?
Odakle si? 😊
Krenulo je prirodno, moguce da je malo bilo i potaknuto amnioskopijama kojih je bilo 5, trudovi odmah na 5-10 minuta i dosla u bolnicu otvorena 5 cm, malo setala po predradaoni i tek na nekih 7cm isla u radaonu. Uglavnom islo je dosta brzo, curica je bila 3740 g i 51 cm, nisam ni rezana ni popucala izvana zahvaljujuci predivnoj babici, samo 2 ogrebotine iznutra koje nisu sivane. Nisam se nadala da cu proci bez rezanja i sivanja jer sam prvi put i rezana i popucala, a samo zato jer se doktorici nekuda zurilo 🤨
Iz okolice Bjelovara sam, a rodila u Pakracu
Ajme super
Dajes mi nadu
Ja sam oba puta nagrabusila, nadam se nekom čudu ovaj put 🥺
To mi je bas najgori dio cijele priče oko poroda. Ti glupi šavovi i oporavak
Napisem svega i obrise mi se 🤦♀️🤦♀️ jooooj
Ukratko….vidim da vas je bas uhvatilo ovih dana. Od nesanice, grceva do lažnjaka, drzite se. Možemo mi to. Tako i kod mene ima dobrih i losih dana, kada mi je lose nije mi do nicega, lezim, kukam i vicem joj neka to vise prođe. Kada mi je dobro (kao danas) onda imam strah od poroda i htjela bi da trudnoca traje sto duze.🤣
Ja sam sinoc radila tortu. (Necu reci pekla, jer je ovo ovaj nutela kolac bez pecenja) bas sam sretna kako je ispao jer od kolaca do sada sam radila samo tiramisu (sa kupovnom kremom) 🤣🤣
Stavim vam slikicuhttps://ibb.co/cCmknWH
Ovo je za mene veliki uspjeh do poroda cu pricati kako sam napravila nutela kolac 🤣🤣🤣
Daniella2207drzi se i javi 🥰
😋😋😋😋😋 Ja bi 😍
Pozdrav cure, nadam se da uzivate u vikendu! Ja evo pijuckam kavu i prelistavam nove knjige sto sam kupila u Hocu knjigu. Lagano me hvata frkica. Pitam se kako cu ja hendlati s tim malim bićem. Blazeno neznanje. 🙈
Evo knjiga:
https://ibb.co/mJvx0J7
Rita37, divna trudnica s malim trbuščićem. Kolacici su mrak! Imam i ja slican recept koji sam radila prosle godine za Bozic.
https://www.mysticcakes.com/nutellotti-keks-sa-nutelom/?fbclid=IwAR2B74Ab9B7nnUovmvNWRHBwJkr2JE1wuHxv20CYc3g41iBAi87ywv_etVc
Cure, kojima se nesto pokrenulo ili se pokrece sretno! Javljajte nam se sa novostima kada stignete! 🍀💪
Daniella, h&m stvarcice su preslatke. Sweet child o'mine! 😍
Jojo2018, dobrodosla! Cestitam na bebici! 🥳👶😊
Sanja0508 i ti mi radis zazubice sa ovom prelijepom tortom. Ja i dalje izbjegavam slatkise zbog secera. Eventualno napravim palacinke s pirovim brasnom i domacim pekmezom koji sam radila bez secera. 🤭
Mozes ti to, uopće ne sumnjam. Čim te strah i pitas se , budes divna mama ♥️
Hvala javim vam ali evo vec su me spojili na infuziju i dali taj lijek za poticanje trudova…
Ajme krenuo je i Listopad 🙈🙈🙈
Draga Daniella sretnoooo i nek bude brzo i podnosljivo 🙏💪🤞🤞🤞🤞♥️😍😍🥰💜
Hvala javim vam ali evo vec su me spojili na infuziju i dali taj lijek za poticanje trudova…
Ajme krenuo je i Listopad 🙈🙈🙈
Draga Daniella sretnoooo i nek bude brzo i podnosljivo 🙏💪🤞🤞🤞🤞♥️😍😍🥰💜
Sretnoooo i cim brze i bezbolnije 🥰🥰
Daniella Sretno i neka prodje cim bezbolnije! ❤
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Daniella sretno 🍂🥰
Curke, kolači izgledaju odlično..
Kod mene nema promjena. Hopsam po lopti, radim čučnjeve i tako. Malecka se ne da 😅
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Jojo cestitam na bebici od 💞.
Daniella drzim palceve da sve prode sto bezbolnije i brze. 🥰
Mene nema par dana i nece bit, krecimo i spremamo, ima da se naradimo ko majmunceta dva. 😂
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji