Sunce7 Čestitke od srca na malenoj Evi❤ Zelim ti brz oporavak i da se od sada samo grlite i mazite... lijepo si to napisala da mi zene sve mozemo i za to malo zlato se isplati sve🙏🥰
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Cure moje
Nakon 37 sati “procesa”dosla Eva, tvrdoglavica.
Eva je ziva i zdrava, sve drugo ce mama zaboraviti.❤️
Moje mame sve mozete, ovo je stvarno nadljudska snaga. 🥰
Sunce7 čestitam ti od ❤️-a!! Dobrodošla malena Eva! 😄🤩🥳🎉 Ipak je curka na kraju, bome najtvrdoglavija bebica u grupi. 🥰 Želim ti što brži i lakši oporavak, i da se brzo mazite i pazite kod svoje kuće sa svim vama dragim ljudima. ❤️🤭 Tipkaj nam još ako ćeš moći, htjeti. 😊 Svaka čast, sad se odmori, zaslužila si(ste). 💪🏻😁
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Cestitam cure na djecici od danas i zadnjih par dana ☺️☺️☺️samo polako i sve bude super
Sunce cestitam🥳🥳🥳🥳
Evo u 15:17 stigla nam je Korina,49 cm i 2760 g...islo je stvarno brzo,nakon sto su mi dali to poticanje trudova polako su poceli trudovi,dosla sam s tih 1 cm i odmah trazila epiduralnu pa mi je rekla to cemo poslije,nakon sat vremena zovem ih da mi su trudovi jaci i dali mogu sada dobiti epiduralnu,doktorica dode pogleda me i kaze pa vi ste se otvorili skroz samo su mi donijeli jastuk ispod guze i rekli da probam tiskat na sljedecem trudu ja sam stisnula jednom i Korina nam je izasla iz prvog tiska u predradaoni u sobi nismo ni stigle u rodiliste😁 dobro da su muza pustili u predradaonu inace nebi ni stigao doci do bolnice
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Nijednog sava,nakon pola sata sam vec isla na wc sama😊
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sunce cestitam🥳🥳🥳🥳
Evo u 15:17 stigla nam je Korina,49 cm i 2760 g…islo je stvarno brzo,nakon sto su mi dali to poticanje trudova polako su poceli trudovi,dosla sam s tih 1 cm i odmah trazila epiduralnu pa mi je rekla to cemo poslije,nakon sat vremena zovem ih da mi su trudovi jaci i dali mogu sada dobiti epiduralnu,doktorica dode pogleda me i kaze pa vi ste se otvorili skroz samo su mi donijeli jastuk ispod guze i rekli da probam tiskat na sljedecem trudu ja sam stisnula jednom i Korina nam je izasla iz prvog tiska u predradaoni u sobi nismo ni stigle u rodiliste😁 dobro da su muza pustili u predradaonu inace nebi ni stigao doci do bolnice
Wooow ovo je bas divnooo, cestitam mamita 🎉🎉🎉🎉 Bravo.. Malenoj dug I sretan zivot zelim I tebi sto brzi oporavak ❤️❤️❤️❤️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Sunce cestitam🥳🥳🥳🥳
Evo u 15:17 stigla nam je Korina,49 cm i 2760 g…islo je stvarno brzo,nakon sto su mi dali to poticanje trudova polako su poceli trudovi,dosla sam s tih 1 cm i odmah trazila epiduralnu pa mi je rekla to cemo poslije,nakon sat vremena zovem ih da mi su trudovi jaci i dali mogu sada dobiti epiduralnu,doktorica dode pogleda me i kaze pa vi ste se otvorili skroz samo su mi donijeli jastuk ispod guze i rekli da probam tiskat na sljedecem trudu ja sam stisnula jednom i Korina nam je izasla iz prvog tiska u predradaoni u sobi nismo ni stigle u rodiliste😁 dobro da su muza pustili u predradaonu inace nebi ni stigao doci do bolnice
Cestitam na ekspresnom porodu i zelim od ♥️ svim curama ovako brz porod bez komplikacija 🤗
Uzivaj sa svojom curom 💞
Nijednog sava,nakon pola sata sam vec isla na wc sama😊
Iskrene cestitke...!
❤️❤️❤️❤️ Ovo zvuci kao san!.... Otkrij nam tajnu.... I dobro dosla nam mrvice lijepa!
🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉
Sunce cestitam🥳🥳🥳🥳
Ajmeeee Daniella2207, zvuci kao porod za pozeljeti. Mislim da bi svaka od nas potpisala isti. Svaka cast, brzinski si sve odradila. Cestitam ti, a malenoj Korini zelim sve najbolje! 🤱👶🥳💖
Hvala cure,i ja bi voljela da sto vise vas ima ovakav porod🙏
Neznam ni ja koja je tajna,malo mi je pomoglo disanje s joge...bebica jos nije samnom na grijanju je jer su joj nozice jos malo hladne,nadam se da ce mi je donijeti ubrzo😊
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sortiraj odgovore
Najstariji