Napisem svega i obrise mi se 🤦♀️🤦♀️ jooooj
Ukratko....vidim da vas je bas uhvatilo ovih dana. Od nesanice, grceva do lažnjaka, drzite se. Možemo mi to. Tako i kod mene ima dobrih i losih dana, kada mi je lose nije mi do nicega, lezim, kukam i vicem joj neka to vise prođe. Kada mi je dobro (kao danas) onda imam strah od poroda i htjela bi da trudnoca traje sto duze.🤣
Ja sam sinoc radila tortu. (Necu reci pekla, jer je ovo ovaj nutela kolac bez pecenja) bas sam sretna kako je ispao jer od kolaca do sada sam radila samo tiramisu (sa kupovnom kremom) 🤣🤣
Stavim vam slikicu https://ibb.co/cCmknWH
Ovo je za mene veliki uspjeh do poroda cu pricati kako sam napravila nutela kolac 🤣🤣🤣
Daniella2207 drzi se i javi 🥰
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Mateja31 hvala ti 🤞🏻🥰
Marija3998 caj s medom pijem konstantno ali za cuclanje meda nisam cula, hvala ti. 🥰
Ja sam osoba koja zeli magnicno ozdraviti odmah pa se tome i nadam 🤢😂🤷🏻♀️
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Pozdrav mame i buduce mame, citam vas cijelu trudnocu, ali eto nisam imala sto pametno za reci jer sve ste vi rekle i bas ste super ekipa 🤗 ja sam vec rodila svoju djevojcicu pa bi se samo htjela nadovezati na temu tiskanja kada je beba "jos visoko". Meni je ovo bio drugi porod i islo je dosta brzo, 6 sati i 45 minuta od prvog truda do poroda, bez ikakvih intervencija osim prokidanja vodenjaka na 8 cm, onda je doktor rekao beba je jos visoko, pusti da ju trudovi guraju, za nekih desetak minuta sam imala nagon za tiskanjem i babica mi govori samo disi i pusti trud da gura, ali pritisak je bio toliki da sam na neki nacin tiskala, ne onako kao na izgonu kao da kakam nego nekako instinktivno trbusnim misicima, kroz 3-4 takva truda smo bili spremni za izgon i u dva tiskanja je bebica bila vani 😄 eto tako da neznam, treba slusati doktore i babice, ali i pustiti svoje tijelo da odradi svoj posao
Welcome 😊
Kad si rodila djevojčicu? 🥰
Pridruži se curama na bebama 😊
🤗 Hvala, javit cu se curama 😊
Termin je bio 2.9., a rodila sam 10.9., znaci sa 41+1 😅
Oooooo
Jel krenulo na kraju prirodno ili si isla na indukciju?
Odakle si? 😊
Krenulo je prirodno, moguce da je malo bilo i potaknuto amnioskopijama kojih je bilo 5, trudovi odmah na 5-10 minuta i dosla u bolnicu otvorena 5 cm, malo setala po predradaoni i tek na nekih 7cm isla u radaonu. Uglavnom islo je dosta brzo, curica je bila 3740 g i 51 cm, nisam ni rezana ni popucala izvana zahvaljujuci predivnoj babici, samo 2 ogrebotine iznutra koje nisu sivane. Nisam se nadala da cu proci bez rezanja i sivanja jer sam prvi put i rezana i popucala, a samo zato jer se doktorici nekuda zurilo 🤨
Iz okolice Bjelovara sam, a rodila u Pakracu
Ja sam iz Daruvara ali zivimo u zg, zanima me Pkc jer smo cesto kod staraca pa da znam ako me uhvati dok smo tu 😅🙈
Svi su jako ljubazni, trenutno su 3 muska doktora koji sve lijepo objasne i njezni su na pregledima, sestre i babice su isto super, mozda imaju dvije koje su malo previse sluzbene, ali ok su. Sada kada sam ja bila nije bila velika guzva pa smo bile svaka sama u svojoj sobi, imas TV, hrana odlicna. Pratnja moze u radaonu sa testom, potvrdom o cijepljenju ili da je preboljena corona, isto tako i za posjete, ali mislim da samo otac moze doci u posjetu. 😊
💃26 🕺35
💙🧒 2018.
💖👶🏻2021.
Pozdrav mame i buduce mame, citam vas cijelu trudnocu, ali eto nisam imala sto pametno za reci jer sve ste vi rekle i bas ste super ekipa 🤗 ja sam vec rodila svoju djevojcicu pa bi se samo htjela nadovezati na temu tiskanja kada je beba "jos visoko". Meni je ovo bio drugi porod i islo je dosta brzo, 6 sati i 45 minuta od prvog truda do poroda, bez ikakvih intervencija osim prokidanja vodenjaka na 8 cm, onda je doktor rekao beba je jos visoko, pusti da ju trudovi guraju, za nekih desetak minuta sam imala nagon za tiskanjem i babica mi govori samo disi i pusti trud da gura, ali pritisak je bio toliki da sam na neki nacin tiskala, ne onako kao na izgonu kao da kakam nego nekako instinktivno trbusnim misicima, kroz 3-4 takva truda smo bili spremni za izgon i u dva tiskanja je bebica bila vani 😄 eto tako da neznam, treba slusati doktore i babice, ali i pustiti svoje tijelo da odradi svoj posao
Welcome 😊
Oooooo
Odakle si? 😊
Krenulo je prirodno, moguce da je malo bilo i potaknuto amnioskopijama kojih je bilo 5, trudovi odmah na 5-10 minuta i dosla u bolnicu otvorena 5 cm, malo setala po predradaoni i tek na nekih 7cm isla u radaonu. Uglavnom islo je dosta brzo, curica je bila 3740 g i 51 cm, nisam ni rezana ni popucala izvana zahvaljujuci predivnoj babici, samo 2 ogrebotine iznutra koje nisu sivane. Nisam se nadala da cu proci bez rezanja i sivanja jer sam prvi put i rezana i popucala, a samo zato jer se doktorici nekuda zurilo 🤨
Ja sam iz Daruvara ali zivimo u zg, zanima me Pkc jer smo cesto kod staraca pa da znam ako me uhvati dok smo tu 😅🙈
Svi su jako ljubazni, trenutno su 3 muska doktora koji sve lijepo objasne i njezni su na pregledima, sestre i babice su isto super, mozda imaju dvije koje su malo previse sluzbene, ali ok su. Sada kada sam ja bila nije bila velika guzva pa smo bile svaka sama u svojoj sobi, imas TV, hrana odlicna. Pratnja moze u radaonu sa testom, potvrdom o cijepljenju ili da je preboljena corona, isto tako i za posjete, ali mislim da samo otac moze doci u posjetu. 😊
I dalje nemaju epiduralnu?
Welcome 😊
Oooooo
Odakle si? 😊
Ovo zvuci super! Svi u Pakrac rodit! 😀
Lollypop epiduralna valjda ako pogodis kada je anesteziologinja koja to radi tamo, nisam se raspitivala pa nisam sigurna, ali imaju rajski plin.
Mia38 mislim da bi me zadavili zbog dobre reklame, malo je rodiste, a i ovako imaju puno posla 😆😆 normalno ima i kome nije bilo tako lijepo kao meni, ali uglavnom su dobra iskustva
💃26 🕺35
💙🧒 2018.
💖👶🏻2021.
Cure sretno svima sa trudovima/vodom itd. Javite se :D
Mi možda danas idemo doma. Držite palčeve 🥰
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Pozdrav cure, nadam se da uzivate u vikendu! Ja evo pijuckam kavu i prelistavam nove knjige sto sam kupila u Hocu knjigu. Lagano me hvata frkica. Pitam se kako cu ja hendlati s tim malim bićem. Blazeno neznanje. 🙈
Evo knjiga:
https://ibb.co/mJvx0J7
Rita37, divna trudnica s malim trbuščićem. Kolacici su mrak! Imam i ja slican recept koji sam radila prosle godine za Bozic.
https://www.mysticcakes.com/nutellotti-keks-sa-nutelom/?fbclid=IwAR2B74Ab9B7nnUovmvNWRHBwJkr2JE1wuHxv20CYc3g41iBAi87ywv_etVc
Cure, kojima se nesto pokrenulo ili se pokrece sretno! Javljajte nam se sa novostima kada stignete! 🍀💪
Daniella, h&m stvarcice su preslatke. Sweet child o'mine! 😍
Jojo2018, dobrodosla! Cestitam na bebici! 🥳👶😊
Sanja0508 i ti mi radis zazubice sa ovom prelijepom tortom. Ja i dalje izbjegavam slatkise zbog secera. Eventualno napravim palacinke s pirovim brasnom i domacim pekmezom koji sam radila bez secera. 🤭
LadyD-ne spominji mi secer 🤣 muku mucim s njim od pocetka trudnoce. Ali ajde jedan komad smijem ostalo se drugi pojesti 🤣. Inace kao i ti pazim gledam, brojim... Ali kako sam blize kraju nekada si dam oduška pa pojedem neku secernu bombu 🙊
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
LadyD-ne spominji mi secer 🤣 muku mucim s njim od pocetka trudnoce. Ali ajde jedan komad smijem ostalo se drugi pojesti 🤣. Inace kao i ti pazim gledam, brojim… Ali kako sam blize kraju nekada si dam oduška pa pojedem neku secernu bombu 🙊
Sanja0508, ja sam vec luda od izmisljanja obroka. Doručci mi se uglavnom svode na zobene pahuljice ili pirov griz sa maslacem od kikirikija, malo cimeta, gorkog kakaa i nekog voca. Uzine vocka, orasasti plodovi ili dva-tri keksica bez secera. Rucak najcesce meso i povrce. Izbacila sam peceni krumpir, rizu, obicnu tjesteninu sam zamjenila pirovom, kruh iskljucivo kupujem proteinski u Lidlu. Vecera sendvic, neko povrce i jogurt najcesce. Naravno da ne pazim konstantno, zalutam i ja nekad. Sinoc sam rekla dragom da mi se jede pizza, ali i napomenula da nikako ne narucuje dvije, nego jednu...pa cemo podijeliti po pola, da ne dođem u napast pojesti cijelu sama. Secer iznenađujuće ok: 4,8. 🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji