Evo cure ja sam ipak otisla na hitnu jer sam se digla iz kreveta nakon sto sam vam otipkala i sve se izlilo iz mene kao da sam se popiskila...doktorica potvrdila plodna voda curi dosta,trudova nema smjestili me u sobu na ctg duzi da prate ako se pojave trudovi,ukoliko ne krenu morati ce potaknuti oni trudove tako su mi rekli...ja zatvorena,prst otvorena ali doktorica pipa glavicu je rekla
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Daniella sretno. Da prođe sto brže i bezbolnije ❤️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Daniellasretno. Da prođe sto brže i bezbolnije ❤️
Hvala🙏
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Evo cure ja sam ipak otisla na hitnu jer sam se digla iz kreveta nakon sto sam vam otipkala i sve se izlilo iz mene kao da sam se popiskila…doktorica potvrdila plodna voda curi dosta,trudova nema smjestili me u sobu na ctg duzi da prate ako se pojave trudovi,ukoliko ne krenu morati ce potaknuti oni trudove tako su mi rekli…ja zatvorena,prst otvorena ali doktorica pipa glavicu je rekla
Sretnooo 🥰 javljaj nam situaciju ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Evo cure ja sam ipak otisla na hitnu jer sam se digla iz kreveta nakon sto sam vam otipkala i sve se izlilo iz mene kao da sam se popiskila…doktorica potvrdila plodna voda curi dosta,trudova nema smjestili me u sobu na ctg duzi da prate ako se pojave trudovi,ukoliko ne krenu morati ce potaknuti oni trudove tako su mi rekli…ja zatvorena,prst otvorena ali doktorica pipa glavicu je rekla
Sretno! Nadam se da ce ici brze i sa sto manje boli. Javljaj nam se kada budes u mogucnosti. 💪🤗
Hvala javim vam ali evo vec su me spojili na infuziju i dali taj lijek za poticanje trudova...
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Hvala javim vam ali evo vec su me spojili na infuziju i dali taj lijek za poticanje trudova…
Daniella suuuper super.... Ic ce to sad svojim tokom! Drzi se hrabro i dozivi tako veliki trenutak. Stizeee bebaaaac!
🎉 🎉 🎉 🎉 Sretno nek bude brzo
❤️😘😘😘
Hvala javim vam ali evo vec su me spojili na infuziju i dali taj lijek za poticanje trudova…
Sretno!!! Neka bude brzo ! 🙏🏻🍀
'21. 💙
'24. 💛
Daniella sretno i samo hrabro 🙏🥰
Mislimo na tebe 💖
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Jutro cure 😊
Mene su sinoć šibali lažnjaci, jutro opet 1-2 kontrakcije… sreća preko noći nista pa se naspavala 🤘
Nadam se da ovi lažnjaci me nece sad pratiti do kraja i da je to samo zbog preforsiranosti zadnjih dana.
Rita bas mi je zao sta ne mozes spavati 😒
Sunce nadam se da se vec mazite ♥️🤗🙏
Ugodnu nedjelju zelim 😊
Kako izgledaju laznjaci? Cijelu noc imam bh kontrakcije (valjda🙄) beba jako mirna jucer, mozda se dva puta promigoljio nocas, a trbuh na svako mijenjanje polozaja kamen
A kako izgledaju Bh kod tebe?
Skameni mi se trbuh, isto nije bolno al je neugodno, al ne bole me ni leđa ni dolje ko pred mengu 🤷🏼♀️ isto nepravilni.. Svakih 3-4min pa onda 15min mir pa opet
Da to bas izgleda kao Bh kontrakcije
Mislim da u mene nije to nego bas lazni trudovi jer bol ide iz leđa
Dok su lazni dobro je 💪💪💪
Sta se tiče pokreta. Malac je klasično aktivan i reagira na dodir izvani.
Mene mrvu strah da se sta ne pokrene jer sam već otvorena al nadam se da neće
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji