Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    19. Rujan 2021. 04:49

Vi sve kao da spavate... 
    🙃.... Ja apsulutno oka nisam sklopila....  Red bh kontrakcija, pa red njezonog mrdanja na sve nacine l stiska mjehur najvise... Piskim davadeseti put.... I sve tako u krug ... Vise nisam sigurna  sto je sve... Sad su bolovi povremeno i iz kicme sto prije nisu bili.... U svakom slucaju... Teska pretreska noc....  Vec odavno su lose al ovo je do sad najjace.... 

Sanjarka88
    19. Rujan 2021. 07:21

Jutro cure 😊

Mene su sinoć šibali lažnjaci, jutro opet 1-2 kontrakcije... sreća preko noći nista pa se naspavala 🤘
    Nadam se da ovi lažnjaci me nece sad pratiti do kraja i da je to samo zbog preforsiranosti zadnjih dana. 

Rita bas mi je zao sta ne mozes spavati 😒

Sunce nadam se da se vec mazite ♥️🤗🙏

Ugodnu nedjelju zelim 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lollypop
    19. Rujan 2021. 07:58

Sanjarka88 🤍

Jutro cure 😊

Mene su sinoć šibali lažnjaci, jutro opet 1-2 kontrakcije… sreća preko noći nista pa se naspavala 🤘
    Nadam se da ovi lažnjaci me nece sad pratiti do kraja i da je to samo zbog preforsiranosti zadnjih dana.

Ugodnu nedjelju zelim 😊

Kako izgledaju laznjaci? Cijelu noc imam bh kontrakcije (valjda🙄) beba jako mirna jucer, mozda se dva puta promigoljio nocas, a trbuh na svako mijenjanje polozaja kamen

Jojo2018
    19. Rujan 2021. 08:05

Sanjarka88 🤍

Jojo2018

Pozdrav mame i buduce mame, citam vas cijelu trudnocu, ali eto nisam imala sto pametno za reci jer sve ste vi rekle i bas ste super ekipa 🤗 ja sam vec rodila svoju djevojcicu pa bi se samo htjela nadovezati na temu tiskanja kada je beba "jos visoko". Meni je ovo bio drugi porod i islo je dosta brzo, 6 sati i 45 minuta od prvog truda do poroda, bez ikakvih intervencija osim prokidanja vodenjaka na 8 cm, onda je doktor rekao beba je jos visoko, pusti da ju trudovi guraju, za nekih desetak minuta sam imala nagon za tiskanjem i babica mi govori samo disi i pusti trud da gura, ali pritisak je bio toliki da sam na neki nacin tiskala, ne onako kao na izgonu kao da kakam nego nekako instinktivno trbusnim misicima, kroz 3-4 takva truda smo bili spremni za izgon i u dva tiskanja je bebica bila vani 😄 eto tako da neznam, treba slusati doktore i babice, ali i pustiti svoje tijelo da odradi svoj posao

Welcome 😊
    Kad si rodila djevojčicu? 🥰
    Pridruži se curama na bebama 😊

🤗 Hvala, javit cu se curama 😊
    Termin je bio 2.9., a rodila sam 10.9., znaci sa 41+1 😅

💃26 🕺35
    💙🧒 2018.
    💖👶🏻2021.

Sanjarka88
    19. Rujan 2021. 08:28

Lollypop

Sanjarka88 🤍

Jutro cure 😊

Mene su sinoć šibali lažnjaci, jutro opet 1-2 kontrakcije… sreća preko noći nista pa se naspavala 🤘

Ugodnu nedjelju zelim 😊

Kako izgledaju laznjaci? Cijelu noc imam bh kontrakcije (valjda🙄) beba jako mirna jucer, mozda se dva puta promigoljio nocas, a trbuh na svako mijenjanje polozaja kamen

Kombinacija boli u donjem dijelu leđa i stvrdnjavanje trbuha istodobno. Ali nisu pravilne ni redovne
    Su to lažnjaci? Neke kontrakcije jesu 😅🤣
    Evo nastavilo se i jutros.... 
    Samo me živciraju. Nisu toliko bolne koliko neugodne

Sanjarka88
    19. Rujan 2021. 08:29

Lollypop

Sanjarka88 🤍

Jutro cure 😊

Ugodnu nedjelju zelim 😊

A kako izgledaju Bh kod tebe?

Sanjarka88
    19. Rujan 2021. 08:29

Jojo2018

Sanjarka88 🤍

Jojo2018

Pozdrav mame i buduce mame, citam vas cijelu trudnocu, ali eto nisam imala sto pametno za reci jer sve ste vi rekle i bas ste super ekipa 🤗 ja sam vec rodila svoju djevojcicu pa bi se samo htjela nadovezati na temu tiskanja kada je beba "jos visoko". Meni je ovo bio drugi porod i islo je dosta brzo, 6 sati i 45 minuta od prvog truda do poroda, bez ikakvih intervencija osim prokidanja vodenjaka na 8 cm, onda je doktor rekao beba je jos visoko, pusti da ju trudovi guraju, za nekih desetak minuta sam imala nagon za tiskanjem i babica mi govori samo disi i pusti trud da gura, ali pritisak je bio toliki da sam na neki nacin tiskala, ne onako kao na izgonu kao da kakam nego nekako instinktivno trbusnim misicima, kroz 3-4 takva truda smo bili spremni za izgon i u dva tiskanja je bebica bila vani 😄 eto tako da neznam, treba slusati doktore i babice, ali i pustiti svoje tijelo da odradi svoj posao

Welcome 😊
    Kad si rodila djevojčicu? 🥰
    Pridruži se curama na bebama 😊

🤗 Hvala, javit cu se curama 😊
    Termin je bio 2.9., a rodila sam 10.9., znaci sa 41+1 😅

Oooooo
    Jel krenulo na kraju prirodno ili si isla na indukciju?
    Odakle si? 😊

Lollypop
    19. Rujan 2021. 08:34

Sanjarka88 🤍

Lollypop

Sanjarka88 🤍

Jutro cure 😊

Ugodnu nedjelju zelim 😊

A kako izgledaju Bh kod tebe?

Skameni mi se trbuh, isto nije bolno al je neugodno, al ne bole me ni leđa ni dolje ko pred mengu 🤷🏼‍♀️ isto nepravilni.. Svakih 3-4min pa onda 15min mir pa opet

daniella2207
    19. Rujan 2021. 08:36

Jutro cure,mene jutros probudila ostra bol i onda jaki menstrualni grcevi,muz mi je pomogao hodati do wc-a,nakon toga vec sat vremena mi svako toliko nesto curi, i kad pusem nos isto...imam i dalje te grceve,nisam sigurna dali je moguce da mi lagano curi ta plodnaa voda ili da mi je oslabio mjehur???
    Neznam sta da radim,dali da zovem hitni ginekoloski ili? 

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Mateja32
    19. Rujan 2021. 08:37

Lollypop

Sanjarka88 🤍

Jutro cure 😊

Ugodnu nedjelju zelim 😊

Ne bole nego više grče donji dio trbuha, i nisu pravilni razmak, tipa 20,min 15 min.. Bar su kod mene takve. Moj se isto umirio i to ne udara nego se migolji, vise ne reagira na moje diranje trbuha, trbuh je bas tvrd

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.