Nije to nista obilno ali vec 4 para gacica sam promjenila,onako kao kad di malo pobjegne kad kihnes bar se meni događalo sada u trudnoci
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Mislim da je meni pukao vodenjak,sad sam se digla iz kreveta i bas mi je iscurilo dosta...idem do bolnice provjeriti da budem sigurna
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Ja do sada nisam imala nikakve kontrakcije (bar mislim) jel to uopce normalno s obzirom da se blizim kraju? Vidim mnoge cure tomprolaze dosta rano a ja ni na kraju.. 😬 jedino menstrualne grceve i bolove u kicmi, to sam od najuzasnijih bolova do najblazih imala..
daniella2207 isti slucaj i kod mene samo sam pocela stavljati ulozak jer konstantno mjenjanje gacica nije imalo smisla, plodnu vodu kad sam isla vidjeti na hitnu bilo je dovoljno i negativno se pokazalo da curi voda, rekli su mi da beba stiska mjehur i da dosta puta zna “pobjeci” a da ni ne osjetimo pa nije razlog za brigu. Ako smatras da je previse ili da nije do mjehura, urina ili da nije ni iscjedak najbolje bi bilo da posjetis hitnu, oni ce ti ipak vise reci a ti ces biti mirnija sto je i najvaznije od svega 🤍
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Cure s lažnjacima jel pijete magnezij? On bi trrbao pomoci s laznjacima.
Sanjarka da li ti jos pijes magnezij obzirom si u 36-om tjednu? Do kad se uopce pije? Znam da se vec pisalo ali nemrem popamtit sve... 🤔
Btw ja sam mislila da je vecina tu s gestacijskim al po ovom sheranju recepta za gnjezda ispada da nije tako 😁
Cure, molim vas recite mi sto da kupim za grlobolju, ne mogu gutati, sve mi se cjedi niz grlo a nos je zastopan. Imam citavu ljekarnu stvari koje ne smijem konzumirati u trudnoci jer smo se prosli tjedan dobro opskrbili sa svime jer je muz prolazio isto. Ja hvala Bogu nemam problema s temperaturom i kasljom ali se bojim da do toga sad ne dode.. Vitamin C vec pijem uz tablete za zeljezo, ne znam sta da mi muz donese iz ljekarne a da smijem piti?! Pomozite 😵💫🤕
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Cure, molim vas recite mi sto da kupim za grlobolju, ne mogu gutati, sve mi se cjedi niz grlo a nos je zastopan. Imam citavu ljekarnu stvari koje ne smijem konzumirati u trudnoci jer smo se prosli tjedan dobro opskrbili sa svime jer je muz prolazio isto. Ja hvala Bogu nemam problema s temperaturom i kasljom ali se bojim da do toga sad ne dode.. Vitamin C vec pijem uz tablete za zeljezo, ne znam sta da mi muz donese iz ljekarne a da smijem piti?! Pomozite 😵💫🤕
Pastile Isla te smiju trudnice
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Jutro cure 😊
Mene su sinoć šibali lažnjaci, jutro opet 1-2 kontrakcije… sreća preko noći nista pa se naspavala 🤘
Nadam se da ovi lažnjaci me nece sad pratiti do kraja i da je to samo zbog preforsiranosti zadnjih dana.
Rita bas mi je zao sta ne mozes spavati 😒
Sunce nadam se da se vec mazite ♥️🤗🙏
Ugodnu nedjelju zelim 😊
Kako izgledaju laznjaci? Cijelu noc imam bh kontrakcije (valjda🙄) beba jako mirna jucer, mozda se dva puta promigoljio nocas, a trbuh na svako mijenjanje polozaja kamen
Ne bole nego više grče donji dio trbuha, i nisu pravilni razmak, tipa 20,min 15 min.. Bar su kod mene takve. Moj se isto umirio i to ne udara nego se migolji, vise ne reagira na moje diranje trbuha, trbuh je bas tvrd
E da, bas se promigolji i ne reagira na gurkanje
Zlica meda i cuclaj, čaj sa medom i limunom
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Pozdrav mame i buduce mame, citam vas cijelu trudnocu, ali eto nisam imala sto pametno za reci jer sve ste vi rekle i bas ste super ekipa 🤗 ja sam vec rodila svoju djevojcicu pa bi se samo htjela nadovezati na temu tiskanja kada je beba "jos visoko". Meni je ovo bio drugi porod i islo je dosta brzo, 6 sati i 45 minuta od prvog truda do poroda, bez ikakvih intervencija osim prokidanja vodenjaka na 8 cm, onda je doktor rekao beba je jos visoko, pusti da ju trudovi guraju, za nekih desetak minuta sam imala nagon za tiskanjem i babica mi govori samo disi i pusti trud da gura, ali pritisak je bio toliki da sam na neki nacin tiskala, ne onako kao na izgonu kao da kakam nego nekako instinktivno trbusnim misicima, kroz 3-4 takva truda smo bili spremni za izgon i u dva tiskanja je bebica bila vani 😄 eto tako da neznam, treba slusati doktore i babice, ali i pustiti svoje tijelo da odradi svoj posao
Welcome 😊
Kad si rodila djevojčicu? 🥰
Pridruži se curama na bebama 😊
🤗 Hvala, javit cu se curama 😊
Termin je bio 2.9., a rodila sam 10.9., znaci sa 41+1 😅
Oooooo
Jel krenulo na kraju prirodno ili si isla na indukciju?
Odakle si? 😊
Krenulo je prirodno, moguce da je malo bilo i potaknuto amnioskopijama kojih je bilo 5, trudovi odmah na 5-10 minuta i dosla u bolnicu otvorena 5 cm, malo setala po predradaoni i tek na nekih 7cm isla u radaonu. Uglavnom islo je dosta brzo, curica je bila 3740 g i 51 cm, nisam ni rezana ni popucala izvana zahvaljujuci predivnoj babici, samo 2 ogrebotine iznutra koje nisu sivane. Nisam se nadala da cu proci bez rezanja i sivanja jer sam prvi put i rezana i popucala, a samo zato jer se doktorici nekuda zurilo 🤨
Iz okolice Bjelovara sam, a rodila u Pakracu
💃26 🕺35
💙🧒 2018.
💖👶🏻2021.
Pozdrav mame i buduce mame, citam vas cijelu trudnocu, ali eto nisam imala sto pametno za reci jer sve ste vi rekle i bas ste super ekipa 🤗 ja sam vec rodila svoju djevojcicu pa bi se samo htjela nadovezati na temu tiskanja kada je beba "jos visoko". Meni je ovo bio drugi porod i islo je dosta brzo, 6 sati i 45 minuta od prvog truda do poroda, bez ikakvih intervencija osim prokidanja vodenjaka na 8 cm, onda je doktor rekao beba je jos visoko, pusti da ju trudovi guraju, za nekih desetak minuta sam imala nagon za tiskanjem i babica mi govori samo disi i pusti trud da gura, ali pritisak je bio toliki da sam na neki nacin tiskala, ne onako kao na izgonu kao da kakam nego nekako instinktivno trbusnim misicima, kroz 3-4 takva truda smo bili spremni za izgon i u dva tiskanja je bebica bila vani 😄 eto tako da neznam, treba slusati doktore i babice, ali i pustiti svoje tijelo da odradi svoj posao
Welcome 😊
Kad si rodila djevojčicu? 🥰
Pridruži se curama na bebama 😊
🤗 Hvala, javit cu se curama 😊
Termin je bio 2.9., a rodila sam 10.9., znaci sa 41+1 😅
Oooooo
Jel krenulo na kraju prirodno ili si isla na indukciju?
Odakle si? 😊
Krenulo je prirodno, moguce da je malo bilo i potaknuto amnioskopijama kojih je bilo 5, trudovi odmah na 5-10 minuta i dosla u bolnicu otvorena 5 cm, malo setala po predradaoni i tek na nekih 7cm isla u radaonu. Uglavnom islo je dosta brzo, curica je bila 3740 g i 51 cm, nisam ni rezana ni popucala izvana zahvaljujuci predivnoj babici, samo 2 ogrebotine iznutra koje nisu sivane. Nisam se nadala da cu proci bez rezanja i sivanja jer sam prvi put i rezana i popucala, a samo zato jer se doktorici nekuda zurilo 🤨
Iz okolice Bjelovara sam, a rodila u Pakracu
Ja sam iz Daruvara ali zivimo u zg, zanima me Pkc jer smo cesto kod staraca pa da znam ako me uhvati dok smo tu 😅🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji