Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lady.D
    19. Rujan 2021. 16:00

sunce7

Cure moje
    Nakon 37 sati “procesa”dosla Eva, tvrdoglavica.
    Eva je ziva i zdrava, sve drugo ce mama zaboraviti.❤️
    Moje mame sve mozete, ovo je stvarno nadljudska snaga. 🥰

Sunce7, cestitam ti od srca! Sve najbolje zelim i tebi i malenoj Evi i da se sto prije oporavite. Uzivajte, mazite se, ljubite i pazite! 💖🥳👶🤱🥰
    P.S. Jel to mala tvrdoglavica rođena tocno na dan termina? Vidim da ti pise 19.09. dolje. 🧐

Biilja
    19. Rujan 2021. 16:01

Sunce cestitaaam!!🤍🥰
    mala_ive hvala ti to cu uzet sigurno 🤞🏻🤍

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

freya_444
    19. Rujan 2021. 16:18

Sunce, čestitam 💗💗🥰🎊🎊

Lucija 16.12.2021.💗

Endzrue
    19. Rujan 2021. 16:20

Čestitam sunceeee napokon. Taman nam je i prijateljica rodila danas. U pol 3 došla u bolnicu u 10 ujutro rodila. Prvi bio carski, drugi prirodno uspjela.. Mom mišu malo nos škripi al normalno sisa. Tako da za sada samo ispiremo. fiziološkom, kapam aqua maris(dobila reklamno) i usisavam (ja imam usni usisavač, nisam kupovala ovaj baš za pravi). Ne znam jel vrtić il ova promjena u Dalmaciji sa 30 na 18 stupnjeva dnevno

• buhtlica34
    19. Rujan 2021. 16:36

Sunce, čestitam na maloj Evi i želim ti brz oporavak 🥳🎉💞

Orhideja13
    19. Rujan 2021. 16:42

sunce7

Cure moje

Sunce pa svaka ti cast.. 37 sati 🥺🥺 
    Ovo Mi danas nije trebalo da procitam, svakako Sam nesto da izvinete sjebana, bez razloga, mozda I zbog vremena,.. PA kako Koji Dan prolazi sve se vise pitam kako cu ja to, hocu li znati I tako to.. Jos sad ovo, 37 sati jao majko moja 🙈😁.. 
    Cestitam ti draga, da ti je zdrava I ziva, I brz oporavak ti zelim 😘😘😘😘❤️❤️🎉🎉🎉

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Rita37🤰
    19. Rujan 2021. 16:47

CarpeDiem.

Rita hvala puno, pravit ću ovih dana pa javim da li sam uspjela.🙌
    Danielladrzim fige da bude brzo, i podnosljivo 🙏 uz tebe smo, javi nam se kad stigneš.
    Sanja (čini mi se) čestitam na prvoj uradjenoj torti, predivno izgleda. 👌🤤
    Mi smo od jutros u pokretu, voznji i već smo umorni, a tek pola dana prošlo.
    Želim vam ljep dan curke❣

Na bas najjednostavniji nacin pravim...  1,5dcl zagrijem dodam manje od pola Buttera... Istopi se brzo dodam mljeveni keks neki 250gr.. 150 gr mljeveni ljesnjaka (badema ili kososa sto vec volis)... Sve izmjesam  dodam jednu milku da se istopi u to sve... A nekad i jos kasiku Nutelle.....  Smjesa kad postane onak srednje cvrsta ostavim da se hladi... Kad ohladi pravim kuglice i uvaljam ih u ostatak ljesnjaka.... obicno sutra dan u njih stavim bjelu linoladu......  Ima jos svakakvi recepata al meni ovak "napamet" skroz  ovo prelako i brzo... Smjesa gotova za 10ak min.....a kugluce poslje za 20 min...... Sve skupa od ovoga izadje oko 60kom.... Javi kako je proslo i nemoj sve pojest dok ih napravis... Jer cijelo vrijeme je okus top. 

Rita37🤰
    19. Rujan 2021. 16:50

sunce7

Cure moje

Cestitam od srca!!! Dobro Dosla Eva 🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍👣👣👣👣! Brz oporavak ti zelim. 

Rita37🤰
    19. Rujan 2021. 16:52

Sanja
    Bas moram googlat taj recept izgelda preukusno.....
    🤗🙈😍. 

Ja nisam noc spavala pokusala danas nije islo..tocni kako dokazi san na oci tako mjehur me salje na wc a bas nisam pila skoro nista daj da zaspim al ne ide... Idem nadomjestiti tekucinu....  Da imam za cim ustajat.. 

bubica_0706
    19. Rujan 2021. 16:57

sunce7

Cure moje

Cestitam i dobrodosla Eva! 🥰❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.