Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    18. Rujan 2021. 09:11

Johnny

Sanjarka88 rekla je nek mirujem jer je to prva trudnoća i jer je on tolko nisko, sad stalno imam osjećaj da mu sjedim na glavi 🤣 mislim da je to s mršavošću povezala s tim jer joj po dužini odgovara 34.tjednu, a po opsegu trbuha 31.pa je valjda ona to tak zaključila 🙄 ali po težini mislim da je skroz ok i u nekom prosjeku bar kolko sam ja čitala… joj, hvala na savjetu, uzela sam jučer u Kauflandu 3 bodija na akciji su, to je jedino di sam sad nabasala na tak malu veličinu, pepco ili nema ili je rasprodano uvijek, Sinsay ista stvar, jedino da naručim online.

h&m, c&a si tamo gledala?
    Next online
    h&m ima puno veći izbor online 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Johnny
    18. Rujan 2021. 10:42

Sanjarka88 🤍

Johnny

Sanjarka88 rekla je nek mirujem jer je to prva trudnoća i jer je on tolko nisko, sad stalno imam osjećaj da mu sjedim na glavi 🤣 mislim da je to s mršavošću povezala s tim jer joj po dužini odgovara 34.tjednu, a po opsegu trbuha 31.pa je valjda ona to tak zaključila 🙄 ali po težini mislim da je skroz ok i u nekom prosjeku bar kolko sam ja čitala… joj, hvala na savjetu, uzela sam jučer u Kauflandu 3 bodija na akciji su, to je jedino di sam sad nabasala na tak malu veličinu, pepco ili nema ili je rasprodano uvijek, Sinsay ista stvar, jedino da naručim online.

h&m, c&a si tamo gledala?
    Next online
    h&m ima puno veći izbor online 😊

Probala budem online jer je stvarno bilo rasprodano taman dok sam došla ili imaju tolko lošu ponudu u Varaždinu 🤣 

13.11. 🥰👶🏼💙

Lorre
    18. Rujan 2021. 10:44

Bumac imaš možda neke savjete za kbc ri? Tipa da nešto ekstra trebamo spakirat ili da ti nešto uopće nije koristilo iz torbe? 

Baby N 💙

Zara7
    18. Rujan 2021. 10:51

Jutro cure 🤗
    Bebushka hvala na savjetima i linku! Ovu nepostojeću logiku rađanja na leđima neću ni komentirati, gravitacija nula bodova 😔😬
    Sunce, Mateja31 joooj sretno vam 🥰🥰 držite se, uz vas smo!
    Traveller nadam se da si našla unutarnji mir i da si se uspjela opustiti i smiriti nakon onog šoka. U mislima si nam svima 💜
    Japanka kad počinjemo s Amy? 😏
    Želim svima ugodan vikend 🤗🥳

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Rita37🤰
    18. Rujan 2021. 11:58

Kiky 🥰

plavabosanka

Kiky 🥰

Nas krevetic je spreman
    https://ibb.co/CJxvN3L 💙

Preslatkoo 🥰💗 ovakvog ja plišanca imam od prvpg razreda ali je rozi

To je isto moj plisanac kad sam bila mala i evo sad ce bit od mog sina 🤗
    Ritapresladak trbusic nije ni toliko velik. Sad kad vidim tvoj moj mi se cini veliki🙉
    Sto se tice komplikacija, mene su sjele.
    Neka nesanica me lovi nema sanse zaspat, sigurno cu kad se pocne danit..

Hvala...
    ❤️ Nije velik... Ja muzu stalno najavljivala kako ce mi ttebati sjec nokte obuc carape ili nesto... A ja evo i dalje bas sve sama radim... Ok sporija sam i teze al ide... Zadovoljna skroz.. Nekad se pitam gdje stala mala? Hahha 

Rita37🤰
    18. Rujan 2021. 12:05

Sanjarka88 🤍

Ostalim okruglicama dobro jutro želim 😊
    Ja se naspavala 💪
    Ima li nas jos? 😊

Jucer sam se bas preforsirala po kući, stvarno ne znam mirno 🙄 sve me zivo nakon bolilo a leđa sinoć ajme. Sreća u ležećem me nista ne boli pa mogu spavati bez greske.
    Ugl. Htjedoh reći da ipak vise nisam na razini 😁

Sunce meni kod tebe zvuci da se nesto pokrenuloooo 😍👏💪🤘🤞🤞🤞
    Tracy 🤞🤞🤞 da ne docekas pregled u ponedjeljak

Jackie kako je prosao pregled u TA?

Poklnčić nemoj nas samo čitati, volim kad nam pišeš ♥️

Johnny jel ti rekla da moras mirovati ili nesto? Ja sam sa 31+6 bila uloziva za 1 prst pa mi nista nije rekao. I malac je tada imao oko 1900g, nije rekao da je to mrsavo 🤭
    Ja sam uzela 56 , moja djeca su 62 nosila tek sa cca 2mj 🤷🏻‍♀️ cak sam sad pripremila 50 za izalazak. Da li bar jedno izade kako Bog zapovida a ne ko siroče 🤣

Komplikacije meni su sjele jučer. Na izvrsenju proračuna Pise da bude isplata 17. i 20. 🤷🏻‍♀️
    Ja sam OTP
    Buba Bublica si ih vec potrosila? 😁

Marija otidji na pregled da nije upala mjehura 🤷🏻‍♀️
    Bebushka mene je isto spasilo sta su me pustili prosli put tiskat na 9 prstiju. Nadam se i ovaj put da ce bit tako

Bumac Niko je 🥰🥰🥰 šarmer mali 💙
    Rita super trbuhu za terminušu 🤘

Ugodan vikend 🍀

Joj spavanje 😴 jel se to jede?
    🙃 🤭 🤭 I dalje tesko ide ma koliko bila umorna... Drago mi je da ti jesi... Bar neko nek snagu skuplja... Meni je ne fali valda zbog femibion koliko god malo spavala opet ok je preko dana.........  Nocas sam imala malo drugacije kontrakcije onak probadanje u jajnicima tj mjestima gdje su bili....   I malo boli i kicmi skupa sve. Al od jutros opet mir.... Ugodan vikend svima! Mozda zadnji bez bebica... 

Rita37🤰
    18. Rujan 2021. 12:07

sanja0508

Rita37🤰

https://ibb.co/P41tmXx
    A evo i stomak = Rita
    .. Slavimo 39+0… Sto se mene tice ponedjeljak je kontrola i volila bi da se nesto pokrene… I dalje se drzi visoko al et nadam se cudu.

Aaa lijepaa trudnica 😍🥰

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Rita37🤰
    18. Rujan 2021. 12:13

Mateja31 i sunce7...... Sretno sretno nek krene nek nam brzo dooodjuu bebice nove... Tako i vesele grupu dignu moral odmah bi isla rodit cim neko javi dimenzije bebe
    🥰❤️❤️❤️❤️ Nek vas Bog cuva i pomogne vam! Bor ce sve u redu. 

Pokloncic13
    18. Rujan 2021. 12:15

Vidim da će ovaj vikend biti plodonosan u punom smislu rijeci 😇🙏 samo nek Vam svima kojima se nešto pokreće ide sve prirodno i opušteno,i ja sam pogledala video od doula i bas ima smisla,ali jebiga kad kao da možemo birati kako ćemo rađati 🙄
    Kaj se komplikacija tiče-ja sam Zaba i ostala sam kratkih rukava,možda i bolje jer bi sfrljila pola cifre na shopping. 🤣
    Inače moram Vam pohvaliti s instagrama profil Djelee babydecor,to je nešto predivno kakve divne stvari imaju,ako dosad niste skicnule vi koje ne brojite trudove već 🤪

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Jojo2018
    18. Rujan 2021. 12:20

Pozdrav mame i buduce mame, citam vas cijelu trudnocu, ali eto nisam imala sto pametno za reci jer sve ste vi rekle i bas ste super ekipa 🤗  ja sam vec rodila svoju djevojcicu pa bi se samo htjela nadovezati na temu tiskanja kada je beba "jos visoko". Meni je ovo bio drugi porod i islo je dosta brzo, 6 sati i 45 minuta od prvog truda do poroda, bez ikakvih intervencija osim prokidanja vodenjaka na 8 cm, onda je doktor rekao beba je jos visoko, pusti da ju trudovi guraju, za nekih desetak minuta sam imala nagon za tiskanjem i babica mi govori samo disi i pusti trud da gura, ali pritisak je bio toliki da sam na neki nacin tiskala, ne onako kao na izgonu kao da kakam nego nekako instinktivno trbusnim misicima, kroz 3-4 takva truda smo bili spremni za izgon i u dva tiskanja je bebica bila vani 😄 eto tako da neznam, treba slusati doktore i babice, ali i pustiti svoje tijelo da odradi svoj posao

💃26 🕺35
    💙🧒 2018.
    💖👶🏻2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.