Pozdrav mame i buduce mame, citam vas cijelu trudnocu, ali eto nisam imala sto pametno za reci jer sve ste vi rekle i bas ste super ekipa 🤗 ja sam vec rodila svoju djevojcicu pa bi se samo htjela nadovezati na temu tiskanja kada je beba "jos visoko". Meni je ovo bio drugi porod i islo je dosta brzo, 6 sati i 45 minuta od prvog truda do poroda, bez ikakvih intervencija osim prokidanja vodenjaka na 8 cm, onda je doktor rekao beba je jos visoko, pusti da ju trudovi guraju, za nekih desetak minuta sam imala nagon za tiskanjem i babica mi govori samo disi i pusti trud da gura, ali pritisak je bio toliki da sam na neki nacin tiskala, ne onako kao na izgonu kao da kakam nego nekako instinktivno trbusnim misicima, kroz 3-4 takva truda smo bili spremni za izgon i u dva tiskanja je bebica bila vani 😄 eto tako da neznam, treba slusati doktore i babice, ali i pustiti svoje tijelo da odradi svoj posao
Hvala na podijeljenom iskustvu... Puno znaci.. Sve najbolje tebi i tvojoj curici uzivajte
Meni je danas grozan dan, od jučer u nekakvim laganim bolovima- mučnina stalno prisutna. Danas tri puta velika nužda kroz jutro, bolovi opet počeli, ali ne liči to meni ništa na trudove. Pojela ručak koji sam povratila nakon 10ak minuta. Ništa mi se ne da😫
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Bok trudnice 😄
Da pitam kako ste? 😊 ili vas to pitanje vec izluduje jer vas sad stvarno puno odbrojava do kraja 😄🥰
Pitanje za mame koje vec imaju djecu, ili ako neko una tko je nedavno kupovao.
Ne mogu nigdje naći staklenu Avent bočicu 0+month, i Avent dudice 0+, a o nastavcima (sisačima) za bočicu da ne pricam.
Dudice sam mu kupila u mulleru 2 bile u pakiranju, ali sad naravno nema, a bocicu u baby centru i naravno nema ni sisaca ni bocice.
Obisli sve, baby centar, dm, muller bubamaru. Nestasica.
Neko neki savjet? 🙈😅
Pusa od Karla i mene ❤❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Rita37 hvala na lijepim zeljama 😊
Mi cestitamo svima koje su rodile, a onima koje to tek ceka zelimo sto lakse i ljepse porode 😊😘
💃26 🕺35
💙🧒 2018.
💖👶🏻2021.
Bok trudnice 😄
Da pitam kako ste? 😊 ili vas to pitanje vec izluduje jer vas sad stvarno puno odbrojava do kraja 😄🥰
Pitanje za mamekoje vec imaju djecu, ili ako neko una tko je nedavno kupovao.
Ne mogu nigdje naći staklenu Avent bočicu 0+month, i Avent dudice 0+, a o nastavcima(sisačima) za bočicu da ne pricam.
Dudice sam mu kupila u mulleru 2 bile u pakiranju, ali sad naravno nema, a bocicu u baby centru i naravno nema ni sisaca ni bocice.
Neko neki savjet? 🙈😅
Pusa od Karla i mene ❤❤
Eh i ja tu muku mucim sa starijom već više od pola godine, Hr, BiH, De nema ih nigdje. Na kraju sam promjenila bocu jer sisaca nigdje nije bilo. 🤷♀️
Kako nam je Karlo, jesi nam se ti oporavila? 😘
url=https://lilypie.com]
Sunce7, Mateja31 sretno, da se nešto već pokrenulo 🙌♥️
Leonah eto tako je i meni bilo čitav dan pred porod samo sto sam imala pregled i morala hodati pola dana kroz cijelu bolnicu, navečer došla zaspala 2 sata i probudilo me pucanje vodenjak. Otišla u bolnicu skroz otvorena, jedva stigla na carski. Drzim fige da je i tebi krenulo 🙌
Heeej, evo i ja imam novost...sve slično kao kod mateje 🍂
Jučer nakon pregleda ispao sluzni čep..pošto je bilo onak dosta krvi nazvala ginu preventivno i ona mi je rekla da se to zna potaknuti vaginalnim pregledom u visokom tjednu trudnoće. Imam neke lagane menstrualne bolove i bolove u donjem dijelu leđa, ali ono jave se svaka 2,3 h ništa značajno. Hopsam po lopti, hodam, radim čučnjeve ali ništa ih ne intenzivira tako da mislim da je lažna uzbuna🦔
Jooooj nemojte mi to pričati za Avent sisače. Ja maloj pripremila 3 avent anticolic bočice. Ne znam što će joj 3 i ne znam hoće joj uopće bočica na početku trebati, ali luda mama 🤣
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Bok trudnice 😄
Ne mogu nigdje naći staklenu Avent bočicu 0+month, i Avent dudice 0+, a o nastavcima(sisačima) za bočicu da ne pricam.
Neko neki savjet? 🙈😅
Pusa od Karla i mene ❤❤
Eh i ja tu muku mucim sa starijom već više od pola godine, Hr, BiH, De nema ih nigdje. Na kraju sam promjenila bocu jer sisaca nigdje nije bilo. 🤷♀️
Koju imas bocicu sad? Slicna je? Pa da ptobamo i mi.Ovo je ludost 😅
Karlo od kad je 8. dan naucio sisat, vise ne prestaje 🤣😅 al doslovno, svakih sat vremena sisa 🤣
Ja sam puno bolje nego prije tjedan dana. Cak i sjedim 😅 ovo oko šavova je splasnilo tako da je okej, svaki dan sve bolje 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Heeej, evo i ja imam novost…sve slično kao kod mateje 🍂
Jučer nakon pregleda ispao sluzni čep..pošto je bilo onak dosta krvi nazvala ginu preventivno i ona mi je rekla da se to zna potaknuti vaginalnim pregledom u visokom tjednu trudnoće. Imam neke lagane menstrualne bolove i bolove u donjem dijelu leđa, ali ono jave se svaka 2,3 h ništa značajno. Hopsam po lopti, hodam, radim čučnjeve ali ništa ih ne intenzivira tako da mislim da je lažna uzbuna🦔
Jooooj nemojte mi to pričati za Avent sisače. Ja maloj pripremila 3 avent anticolic bočice. Ne znam što će joj 3 i ne znam hoće joj uopće bočica na početku trebati, ali luda mama 🤣
Bolje da imas 3 nego ko ja, 1 😅
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Bok trudnice 😄
Neko neki savjet? 🙈😅
Pusa od Karla i mene ❤❤
Koju imas bocicu sad? Slicna je? Pa da ptobamo i mi.Ovo je ludost 😅
Karlo od kad je 8. dan naucio sisat, vise ne prestaje 🤣😅 al doslovno, svakih sat vremena sisa 🤣
Ja sam puno bolje nego prije tjedan dana. Cak i sjedim 😅 ovo oko šavova je splasnilo tako da je okej, svaki dan sve bolje 😁
Dosta dobra zamjena aventovima je mam, tako da tu imamo za mlijeko noću, a danju smo već na Nukovim kljunašicama...
Mam imaš super izbor za male bebe boca i sisaca u Müleru.
Super baš mi je drago da si bolje, i da Karlo stalno cicka 🙌💪. Još malo i ostatk nas će vam se pridružiti na drugoj temi...🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji