Hej zenice kako ste mi,kak Vam pase ova kiša i pad temp?
Bumac čestitam na ekspresnom porodu 💙 zvuci divno,bez obzira na epiduralnu..
Ja se lagano nemrem dočekati iskreno,bez obzira kaj sam ušla tek u 32.tjedan. 😍
Nisam nešto pisala ali sam Vas čitala svaku zoru kad ne mogu spavati jel..sve kao zapamtim,a dok nađem vremena pored smrklje koji ne ide u vrtić tipkat zaboravim kome sam kaj namijenila 🤭
Povremeno me boli dolje u gospođi kao kosti,čak sam si jučer gledala onu crtu kaj ste pisale za otvaranje,čak je i ima 2cm negdje,ne znam jel to ok za tjedne u kojima jesam..
Pregled mi je 27.9 pa ćemo čuti kak stoji grofica ovaj put..
Curke s pregledima danas,počastite nas slikama 💖💙
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Ma, na pregledu u TA otvorena 5 cm pa me doktorica nagovorila da odem odmah u radjaonu, danas su prazni, imam vip tretman, trudove još nemam, ne znam kako misle da rodim 🤷🏻♀️
Hej zenice kako ste mi,kak Vam pase ova kiša i pad temp?
Bumacčestitam na ekspresnom porodu 💙 zvuci divno,bez obzira na epiduralnu..
Ja se lagano nemrem dočekati iskreno,bez obzira kaj sam ušla tek u 32.tjedan. 😍
Nisam nešto pisala ali sam Vas čitala svaku zoru kad ne mogu spavati jel..sve kao zapamtim,a dok nađem vremena pored smrklje koji ne ide u vrtić tipkat zaboravim kome sam kaj namijenila 🤭
Povremeno me boli dolje u gospođi kao kosti,čak sam si jučer gledala onu crtu kaj ste pisale za otvaranje,čak je i ima 2cm negdje,ne znam jel to ok za tjedne u kojima jesam..
Pregled mi je 27.9 pa ćemo čuti kak stoji grofica ovaj put..
Curke s pregledima danas,počastite nas slikama 💖💙
Pokloncic13 pa baš sam se pitala gdje si nam, samo nisam te misli pretočila ovdje. 😅 Piši nam, volimo kad si nam tu. ☺️
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Ma, na pregledu u TA otvorena 5 cm pa me doktorica nagovorila da odem odmah u radjaonu, danas su prazni, imam vip tretman, trudove još nemam, ne znam kako misle da rodim 🤷🏻♀️
Bebushka sretno! Ako si već 5 cm otvorena, mogla bi ti skoro. Možda se nešto pokrene. Javi nam se kako si. ❤️🥳🤩
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Izgleda da mi ne gine drip, ajde da i to doživim 😔
Trebala sam slusat sebe i ic još šetat oko bolnice il na kavu, mrzi kad upadnem u sustav 😡
Pokloncic ja sam po toj liniji mislila da sam otvorena bar tri- cetiri prsta jer jer je dosta vidljiva, da bi doktor danas rekao jedan.😂 tako da ocito ni tu nema pravila.
Bebushka moja frendica je u Splitsko rodiliste dosla otvorena 9 prstiju i dobila je drip… al ako im vec nije guzva trebali su te pustit da sama malo odradis. Al kako god sretnooo proci ce i to.
Izgleda da mi ne gine drip, ajde da i to doživim 😔
Trebala sam slusat sebe i ic još šetat oko bolnice il na kavu, mrzi kad upadnem u sustav 😡
Bebushka možda i ne bude tako loše sa dripom. Neka se ti samo uskoro maziš sa svojim malenim i mirisnim smotuljkom. Sretno.
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Jebemu sad me već brine, ja 40 tt i nisam otvorena ni prst. Niti omekšana nit išta šta se spominje... Meni ne gine drip onda sigurno 😂
Bebushka, sritno!
Jel koja hopsa na pilates lopti? Bas sam se pitala jel pomaze 😬
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Jel koja hopsa na pilates lopti? Bas sam se pitala jel pomaze 😬
Evo ja počela. Zasad ne pomaže. 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji