Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pokloncic13
    17. Rujan 2021. 11:33

Hej zenice kako ste mi,kak Vam pase ova kiša i pad temp?
    Bumac čestitam na ekspresnom porodu 💙 zvuci divno,bez obzira na epiduralnu..
    Ja se lagano nemrem dočekati iskreno,bez obzira kaj sam ušla tek u 32.tjedan. 😍
    Nisam nešto pisala ali sam Vas čitala svaku zoru kad ne mogu spavati jel..sve kao zapamtim,a dok nađem vremena pored smrklje koji ne ide u vrtić tipkat zaboravim kome sam kaj namijenila 🤭
    Povremeno me boli dolje u gospođi kao kosti,čak sam si jučer gledala onu crtu kaj ste pisale za otvaranje,čak je i ima 2cm negdje,ne znam jel to ok za tjedne u kojima jesam..
    Pregled mi je 27.9 pa ćemo čuti kak stoji grofica ovaj put..
    Curke s pregledima danas,počastite nas slikama 💖💙

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

• Bebushka
    17. Rujan 2021. 11:34

Ma, na pregledu u TA otvorena 5 cm pa me doktorica nagovorila da odem odmah u radjaonu, danas su prazni, imam vip tretman, trudove još nemam, ne znam kako misle da rodim 🤷🏻‍♀️

Mateja2602
    17. Rujan 2021. 11:40

Pokloncic13

Hej zenice kako ste mi,kak Vam pase ova kiša i pad temp?
    Bumacčestitam na ekspresnom porodu 💙 zvuci divno,bez obzira na epiduralnu..
    Ja se lagano nemrem dočekati iskreno,bez obzira kaj sam ušla tek u 32.tjedan. 😍
    Nisam nešto pisala ali sam Vas čitala svaku zoru kad ne mogu spavati jel..sve kao zapamtim,a dok nađem vremena pored smrklje koji ne ide u vrtić tipkat zaboravim kome sam kaj namijenila 🤭
    Povremeno me boli dolje u gospođi kao kosti,čak sam si jučer gledala onu crtu kaj ste pisale za otvaranje,čak je i ima 2cm negdje,ne znam jel to ok za tjedne u kojima jesam..
    Pregled mi je 27.9 pa ćemo čuti kak stoji grofica ovaj put..
    Curke s pregledima danas,počastite nas slikama 💖💙

Pokloncic13 pa baš sam se pitala gdje si nam, samo nisam te misli pretočila ovdje. 😅 Piši nam, volimo kad si nam tu. ☺️ 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Mateja2602
    17. Rujan 2021. 11:42

Bebushka

Ma, na pregledu u TA otvorena 5 cm pa me doktorica nagovorila da odem odmah u radjaonu, danas su prazni, imam vip tretman, trudove još nemam, ne znam kako misle da rodim 🤷🏻‍♀️

Bebushka sretno! Ako si već 5 cm otvorena, mogla bi ti skoro. Možda se nešto pokrene. Javi nam se kako si. ❤️🥳🤩

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• Bebushka
    17. Rujan 2021. 11:56

Izgleda da mi ne gine drip, ajde da i to doživim 😔
    Trebala sam slusat sebe i ic još šetat oko bolnice il na kavu, mrzi kad upadnem u sustav 😡

• sunce7
    17. Rujan 2021. 12:04

Pokloncic ja sam po toj liniji mislila da sam otvorena bar tri- cetiri prsta jer jer je dosta vidljiva, da bi doktor danas rekao jedan.😂 tako da ocito ni tu nema pravila.
    Bebushka moja frendica je u Splitsko rodiliste dosla otvorena 9 prstiju i dobila je drip… al ako im vec nije guzva trebali su te pustit da sama malo odradis. Al kako god sretnooo proci ce i to.

Mateja2602
    17. Rujan 2021. 12:04

Bebushka

Izgleda da mi ne gine drip, ajde da i to doživim 😔
    Trebala sam slusat sebe i ic još šetat oko bolnice il na kavu, mrzi kad upadnem u sustav 😡

Bebushka možda i ne bude tako loše sa dripom.  Neka se ti samo uskoro maziš sa svojim malenim i mirisnim smotuljkom. Sretno. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Tracy_
    17. Rujan 2021. 12:17

Jebemu sad me već brine, ja 40 tt i nisam otvorena ni prst. Niti omekšana nit išta šta se spominje... Meni ne gine drip onda sigurno 😂

Bebushka, sritno! 

Pokloncic13
    17. Rujan 2021. 12:34

Jel koja hopsa na pilates lopti? Bas sam se pitala jel pomaze 😬

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Tracy_
    17. Rujan 2021. 12:36

Pokloncic13

Jel koja hopsa na pilates lopti? Bas sam se pitala jel pomaze 😬

Evo ja počela. Zasad ne pomaže. 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.