Meni sjeo dio porodiljnog jer od 15.8 mi je porodiljni poceo, a dio od komplikacija nije jos.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Nisu još sjele, ali mi je došla obavijest na egradani da je uplata poslana i koji iznos, tako da bi moglo uskoro...meni u otp vecinom dodu uplate oko 16-17h :)
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
Nisu još sjele, ali mi je došla obavijest na egradani da je uplata poslana i koji iznos, tako da bi moglo uskoro…meni u otp vecinom dodu uplate oko 16-17h :)
Ajme super, kud nam i ovako ne daju puni iznos place jos ga cekam ko ozebo sunce 😅🤦🏼♀️
Meni isto na egrađani došla obavijest da su komplikacije poslane. Nisu još sjele RBA sam
Nisu još sjele, ali mi je došla obavijest na egradani da je uplata poslana i koji iznos, tako da bi moglo uskoro…meni u otp vecinom dodu uplate oko 16-17h :)
Ajme super, kud nam i ovako ne daju puni iznos place jos ga cekam ko ozebo sunce 😅🤦🏼♀️
Ja sam u zabi, ocito bude tokom dana
Mene su jučer cijeli dan leđa ubijala i oni grcevi ko pred Mjesečniccu, zadnjih sat vremena boli trbuh skroz nisko, neznam više kaj da radim, jak mi je pritisak i baš jako boli, ima još koja takve simptome?
Evo meni danas isto slicno - veselo. Prvo neke kontrakcije, ja mislim lazne, visoko na trbuhu sprijeda, dok stojim. Onda sam legla i kao te su prestale, ali me sad boli sa strane, dolje nisko. Za popiz Pravit cu se luda. Jakov se javlja, nema iscjedka, moramo jos tjedan izdrzat. Nadam se da ti je bolje sad
Ma, na pregledu u TA otvorena 5 cm pa me doktorica nagovorila da odem odmah u radjaonu, danas su prazni, imam vip tretman, trudove još nemam, ne znam kako misle da rodim 🤷🏻♀️
Sretnoooo 🥰
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sjele komplikacije - OTP
Sad ce odma stradat 😂😂
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
Sjele komplikacije - OTP
Sad ce odma stradat 😂😂
Hahahahah i meni na erste, vec sam odradila online kupnju u sinsaya 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji