Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    17. Rujan 2021. 13:39

Meni sjeo dio porodiljnog jer od 15.8 mi je porodiljni poceo, a dio od komplikacija nije jos. 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Buba Bublica
    17. Rujan 2021. 13:41

Nisu još sjele, ali mi je došla obavijest na egradani da je uplata poslana i koji iznos, tako da bi moglo uskoro...meni u otp vecinom dodu uplate oko 16-17h :)

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

Lollypop
    17. Rujan 2021. 13:46

Buba Bublica

Nisu još sjele, ali mi je došla obavijest na egradani da je uplata poslana i koji iznos, tako da bi moglo uskoro…meni u otp vecinom dodu uplate oko 16-17h :)

Ajme super, kud nam i ovako ne daju puni iznos place jos ga cekam ko ozebo sunce 😅🤦🏼‍♀️

• LeaM
    17. Rujan 2021. 13:50

Meni isto na egrađani došla obavijest da su komplikacije poslane. Nisu još sjele RBA sam

• monalisa
    17. Rujan 2021. 13:55

Lollypop

Buba Bublica

Nisu još sjele, ali mi je došla obavijest na egradani da je uplata poslana i koji iznos, tako da bi moglo uskoro…meni u otp vecinom dodu uplate oko 16-17h :)

Ajme super, kud nam i ovako ne daju puni iznos place jos ga cekam ko ozebo sunce 😅🤦🏼‍♀️

Ja sam u zabi, ocito bude tokom dana

mala_ive
    17. Rujan 2021. 14:07

marija3998

Mene su jučer cijeli dan leđa ubijala i oni grcevi ko pred Mjesečniccu, zadnjih sat vremena boli trbuh skroz nisko, neznam više kaj da radim, jak mi je pritisak i baš jako boli, ima još koja takve simptome?

Evo meni danas isto slicno - veselo. Prvo neke kontrakcije, ja mislim lazne, visoko na trbuhu sprijeda, dok stojim. Onda sam legla i kao te su prestale, ali me sad boli sa strane, dolje nisko. Za popiz  Pravit cu se luda. Jakov se javlja, nema iscjedka, moramo jos tjedan izdrzat. Nadam se da ti je bolje sad 

Lisa27 👶🧸🎀
    17. Rujan 2021. 14:08

Bebushka

Ma, na pregledu u TA otvorena 5 cm pa me doktorica nagovorila da odem odmah u radjaonu, danas su prazni, imam vip tretman, trudove još nemam, ne znam kako misle da rodim 🤷🏻‍♀️

Sretnoooo 🥰

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

CarpeDiem.
    17. Rujan 2021. 14:38

Bebuska sretno 🙌🍀

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• Buba Bublica
    17. Rujan 2021. 14:58

Sjele komplikacije - OTP 
    Sad ce odma stradat 😂😂

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

• ponosna.mama
    17. Rujan 2021. 15:04

Buba Bublica

Sjele komplikacije - OTP
    Sad ce odma stradat 😂😂

Hahahahah i meni na erste, vec sam odradila online kupnju u sinsaya 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.