Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buhtlica34
    17. Rujan 2021. 10:51

Jutreko cure!
    Konačno kiša weeeee 🥳🎉 ja inače obožavam sunce i more ali bome mi sad godi kiša, nadam se da će mi konačno biti lakše disati. Navečer me tako stisne u plućima borim se za zrak cilu večer, to mi je najgori dio trudnoće za sada. A još mi je stomak dosta nisko!
    Uglavnom da gubim po kući i ne radim ništa i ništa mi se ne da.
    E negdje sam pročitala da kad curi plodna voda da se "miriši" po spermi 😂😂 pa eto možda tak da testirate isto
    Bumac je imala odličan porod, baš bi bilo super da svima bude tako 🙈🙈

• sunce7
    17. Rujan 2021. 10:54

E moja Sanjarka nista kod mene😂 bila na pregledu, otvorena jedan prst, plodna voda uredu, ctg ocitao dva malo veca truda. U toku noci su me prali menstrualni bolovi i mislila sam da necu docekati jutro kad ono sipak.😂😂 Imala sam cak tri puta jucer stolicu sto je za moj metabolizam u trudnoci vrh😂 i malo iscjedka pomjesanog s krvlju i eto cekamo i dalje. Nadam se stvarno da ce bebara doci kroz ova dva tri dana jer su ovi dani kao godina.🙊 Bez obzira sto sam bas aktivna sa setnjama, cucnjevima, cajevima p**** m*** ocito nema pravila🤣🤣
    Bumac sad se mazi sa svojom bebicom.❤️
    Ostale cure sretno na pregledima. 🙏

Sanjarka88
    17. Rujan 2021. 10:54

Mateja2602 evo bolje slike mushie spremnika za dude 

https://ibb.co/7j84CF6

Bilo me strah onoga sta je Lješnjak rekla da se unutra zavlači ruka pa se duda dira svakako no riskirala sam i drago mi da jesam jer se otvor stvarno da jako otvoriti a duda lipo izvaditi 👏👍

https://ibb.co/y5PJRfr

Spremnik je periv u perilici 👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tracy_
    17. Rujan 2021. 11:12

Lovely i meni je prevruće, spavam gola ispod prozora a preko dana nekad upalim i klimu. Presparno..
    _
    Ja jutros bila na pregledu, nije mi radila ultrazvuk pa ne znam kolika je mala ali ja san dobila kilo ipo u 9 dana 😁 CTG uredan, ništa trudovi. Išla je napravit plodnu vodu ali sam zatvorena skroz pa nije tila forsirat ali u ponedjeljak će je morat napravit. A šteta mi je šta mala nije štreberica i ne izađe danas jer je moja privatnica danas/večeras dežurna u bolnici i to bi mi bilo idealno. Al' eto, šta je tu je..
    Ovaj vikend ću skakukat po lopti i mužu i naoravit vruću kupku da se do ponediljka otvorim bar prst za tu provjeru plodne vode da me nebi bolilo...
    U nedjelju idem na CTG samo svratit, a u ponedeljak pregled + plodna voda. Prijavim ako bude šta!

• Tienna
    17. Rujan 2021. 11:18

Cure pomoc! zvali me maloprije iz Petrove da moram doc ponovit testove senzibilizacije jer su mi došli pozitivni 😔 e sad, mene su ionako kasno poslali na to testiranje i čitam po netu i pise da je ovako kasno moguća fetalna anemija što vodi oštećenjima ploda i u ekstremnim slučajevima smrti djeteta i spominju potrebu ranijeg porođaja, ma svašta nešto! U banani sam totalnoj pa me zanima ima li koja iskustava s tim iz prve ruke?
    Bumac draga, čestitke od 💓

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

Tratinčica12
    17. Rujan 2021. 11:19

Ja čekam drugi pregled u TA. Prošli put sam bila 5 sati. Nadam se da ću danas biti veće sreće i da će trajati kraće 😃😃
    -
    Čestitke, bumac95 na malom dječaku 💙
    Sretno svim curama koje su u iščekivanju! 🍀🍀💫

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Mateja2602
    17. Rujan 2021. 11:20

Sanjarka88 🤍

Mateja2602 evo bolje slike mushie spremnika za dude

https://ibb.co/7j84CF6

Bilo me strah onoga sta je Lješnjak rekla da se unutra zavlači ruka pa se duda dira svakako no riskirala sam i drago mi da jesam jer se otvor stvarno da jako otvoriti a duda lipo izvaditi 👏👍

https://ibb.co/y5PJRfr

Spremnik je periv u perilici 👍

Pozdrav ženice drage 🙋🏼‍♀️🤰🏼 
    Kako ste danas ? 
    Vidim da tipkate da vam baš paše ovo kišno vrijeme, pa se moram i ja složiti s vama. Baš je gušt slušati kišu, biti ušuškana u toplu deku sa čajem u ruci. Ja baš volim jesenske dane. 🍁🍂🍷 Ali ipak bi potpisala za još malo sunca, jer volim kad je jesen topla i sunčana. 🤩 
    Sutra sam u pogonu od ranog jutra jer su kod nas u kraju počele berbe grožđa, pa smo sutra u berbi. 🍇👩🏼‍🌾 Držite fige da nas vrijeme koliko-tolko posluži. 😎 
    Vidim da pišete i o valovima vrućine po noći, mene to isto muči. Počela sam se buditi mokra kao miš. Prije sam to pripisivala visokim temperaturama i ljetu, ali sad mislim da su to sve hormoni. 😅 
    Sanjarka88 pa ženo što mi radiiiiš ?! 😜🙆🏼‍♀️ sad ću ju definitivno morati naručiti, prekrasan je. Čekam da sjednu komplikacije pa se bacam u potragu. 💪🏻🛍🎉 Jako mi se sviđa taj tvoj Mushie. Jedva čekam da ga i ja ubodem. 😂 Hvala na slikicama. Super je šta se da prati u perilici. 🥳 
    Curke koje ste imale preglede - baš mi je drago da sve super prolazi i da bebice lijepo napreduju. 🥳🤩🎉 
    Mašam vam svima! 🙋🏼‍♀️💋 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

lovely
    17. Rujan 2021. 11:27

Tienna nemam iskustva s tim ali držim ti fige! Pokušaj što manje guglati i slušaj samo stručnjake.. vjerujem da će sve biti dobro 🥰 🙏

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Mateja2602
    17. Rujan 2021. 11:29

Tienna

Cure pomoc!zvali me maloprije iz Petrove da moram doc ponovit testove senzibilizacije jer su mi došli pozitivni 😔 e sad, mene su ionako kasno poslali na to testiranje i čitam po netu i pise da je ovako kasno moguća fetalna anemija što vodi oštećenjima ploda i u ekstremnim slučajevima smrti djeteta i spominju potrebu ranijeg porođaja, ma svašta nešto! U banani sam totalnoj pa me zanima ima li koja iskustava s tim iz prve ruke?
    Bumacdraga, čestitke od 💓

Tienna to si radila onaj IAT i testirana si na sve markere hepatitisa ? Jesi dobila nalaz da nam ga staviš tu ? Mislim da su već neke curke tu prije bile pisale da im je IAT bio pozitivan, ali da to nije ništa opasno. To samo treba redovito kontolirati. Zato su ti i rekli da ćeš morati ponoviti. Nemoj se samo stresirati prije vremena. Bit će to sve dobro, znaju oni dobro šta rade. 💪🏻 Ako koja curka zna više ili sam nešto krivo napisala samo me ispravite. 
    Meni je zadnji puta bio onaj AntiHBs pozitivan i tu su mi curke sve lijepo objasnile i utješile me. I doktorica mi je sama kasnije rekla da on mora biti pozitivan. Piši nam više ako si dobila nalaze. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Mateja2602
    17. Rujan 2021. 11:30

Tienna

Cure pomoc!zvali me maloprije iz Petrove da moram doc ponovit testove senzibilizacije jer su mi došli pozitivni 😔 e sad, mene su ionako kasno poslali na to testiranje i čitam po netu i pise da je ovako kasno moguća fetalna anemija što vodi oštećenjima ploda i u ekstremnim slučajevima smrti djeteta i spominju potrebu ranijeg porođaja, ma svašta nešto! U banani sam totalnoj pa me zanima ima li koja iskustava s tim iz prve ruke?
    Bumacdraga, čestitke od 💓

I ne googlaj!! To ti kažem iz iskustva i od srca. Nemoj se bezveze stresirati i tražiti po netu jer ćeš se samo isprepadati. ❤️ 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.