Bumac čestitam 🎉🎉❤️ stvarno si to expresno riješila 😍 želim ti brz oporavak i puno maženja sa bebacem 🥰
Baby N 💙
Sanja0508 tek sad sam skuzila da su nam termini blizu i da ćeš isto rodit u Rijeci 😍
Baby N 💙
Evo me u sobi bez njega pa mogu ukratko natipkat. U 11:30 su mi stavili prvu dozu gela. Drugu trebali u 5:30. Oko 4:30 sam skužila da su se trudovi krenuli pojavljivat dosta pravilno i otišla u 5 na pregled. Kaže i dalje 4 cm, pričekaj još dva sata i u 7 Odi u radaonu. Tamo negdje oko 6 su već krenuli bas dosta jaki trudovi. Taman došla večera, pojela ju, istuširala se i krenula u radaonu negdje 10 do 7. Došla dolje i krenula molit za epi jer su krenuli bit neizdrživi. Dr me pogleda kad ono 8 cm. Nema epiiii za Bumac 😂😂😂😂
I tako jedno pola sata disanja i u jedno desetak min sto su mi noge bile gore sam ga “izgurala”.
Nije bilo jednostavno stvarno i stalno mi je babica govorila diši diši diši a ja njoj ne mogu boli meeee hhahahahahh
Uglavnom uspjela sam bez ijednog sava proc sto mi je tako drago jer me sad dolje ništa ne boli (trenutno, možda sutra hoće?!). Malo me boli guza od izgona i imam lagane kontrakcije jer se maternica skuplja al to je normalno.
Nemam pojma šta da vam još napišem. Babica divna divna divna. Muž je došao zadnjih 20 min jer nismo znali da će tako brzo to sve ic 😂
KBC Ri za sad nemam nekih velikih prigovora evo. Rađaone su stvarno okej i ekipa tamo je dosta mlada i simpatična. Sestre na katu kako koja, doslovno od anđela do vragova 😂😂😂
Vidjet ćemo kako će bit sad kad sa bebom budem tu
Ovo mi zvuci kao porod iz snova.... Bas sam se pomolila za tebe kad si danas javljala.... Nadam se da cu proc bar slicno... Vjerujem da si dozivjela bol ali ipak je kratko trajalo zelim sebi i svima ovako.. Citam peti put (ne bil preslo na mene)
🙃..... Divno❤️ hvala na svim info.. Ja odo zavrsavat kolac.... Ja koja ih inace ne pravim... Nesto moram kad svejdno nocu ne spavam...
Hvala vam cure svakoj ponaosob 💙💙
Da, neću se zalit stvarno. Bilo je jako bolno al sve skupa 3 sata sto se dalo izdržat. :D
Još uvijek malecki nije kod mene. Možda bi trebala odspavat nešto dok mi ga ne donesu 😂
Ne mogu, adrenalin me pere. Išla bi pit kavu na balkon najrađe 🥰🥳
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Hvala vam cure svakoj ponaosob 💙💙
Da, neću se zalit stvarno. Bilo je jako bolno al sve skupa 3 sata sto se dalo izdržat. :D
Još uvijek malecki nije kod mene. Možda bi trebala odspavat nešto dok mi ga ne donesu 😂
Ne mogu, adrenalin me pere. Išla bi pit kavu na balkon najrađe 🥰🥳
Vjerojatno adrenalin...
A zalsuzila si kavu na balkonu hahaha... Nez kako to ide poslje poroda al ako smijes vani samo piči... Gotova ljesnjakova gnjezda ( kao da je Bozic)... Pogledam jos love island pa mozda na spavanje. Ufff sto bi se mjenjala sa tobom Bumac i da je porod iza mene... Vjerujem da osjecas olaksanje.
Rita osjećam se 70 kila lakša. Evo. Jer je sve gotovo. I boli me trenutno i sve, ali ne bi se mjenjala sa nikim sad 😂😂
Drugi frajer nam je. Prvi ima skoro 5 godina. Isti muž, ista porođajna sala :D prošli put je prosjedio 12 sati na drvenoj stolici 😅 ovaj put je došao na zadnjih pola sata i stajao je koliko je napeto bilo hahahha
A sto se tiče izlazaka van, toga nema. Možeš samo na kažu šetat lijevo - desno po hodniku. I to sa maskom :(
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
A joj da. Maske korona pravila. Ma brzo cete vi doma.. Pa uzivanje i oporavak. Idem pokusat spavat... A pokusaj i ti.. Duboko disanje smirenje i odmor. Dobro ce ti doc 🤗 ( muz ovaj put dobro prosao. Neka super za vas!) cestitke jos jednom!
🎉
Ima li nas jos budnihh 🤷♀️🤦♀️ molim Boga samo da porod krene zbog ove nesanice....vec me iscrpila...ne spavam skoro 7 dana 🤷♀️🤷♀️ aaa ni u toku dana ne mogu 😟😟 nemam vise snagee 🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Gel koji se dobije u bolnici nije gel o kojem sve pišete. Ovaj njihov se uštrca unutra. Potiče trudove i potiče otvaranje. Neke cure 2x dobiju gel.. Ako ne ide onda daju drip pa pojačaju drip pa se čeka.. Gelom tim krene, indukcija..pa neki probuše vodenjak. Neki čekaju i tak...
Moj malac je dobio 1160g u 21 dan života. Mogli bi do prvog pregleda natuć kilu i pol. Samo sisa i spava. Navečer je mala nervoza.. Sutra ga idemo prijavit
Sortiraj odgovore
Najstariji