Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebushka
    17. Rujan 2021. 15:12

Hvala cure, ja rodila oko 13:30, u podne me stavili na drip, čim su počeli prvi jači trudovi dobila dozu dolantina i bilo je skroz podnošljivo i pridošljivo do onih zadnjih na tiskanje trudova, tad sam počela jaukat na sve strane

• Bebushka
    17. Rujan 2021. 15:14

Al imala sam divnu primalju koja je slušala i uvažila moje dosadašnje iskustvo pa nismo samo čekali da se beba spusti nego su mi dali da tiskam ako mi se tiska…išli smo malo bok pa malo tiskaj i nakon sto godina napokon izgurala bebu u kanal

CarpeDiem.
    17. Rujan 2021. 15:15

Bebushka

Hvala cure, ja rodila oko 13:30, u podne me stavili na drip, čim su počeli prvi jači trudovi dobila dozu dolantina i bilo je skroz podnošljivo i pridošljivo do onih zadnjih na tiskanje trudova, tad sam počela jaukat na sve strane

Wooow ekspresno i kod tebe 🙌 čestitam, 🥳🎈 dobrodoslica za tvoju bebu i ti da nam se brzo oporavis ♥️

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• Bebushka
    17. Rujan 2021. 15:17

E sad, svaka primalja vodi porod drukčije, ova je odlična, kad je beba krenula van zabranila mi je daljnje tiskanje, svi su vikali na mene samo diši, ne tiskaj i rezultat je samo jedan vanjski sav i to zapravo od pregleda kad su mi prokidali vodenjak, ne od poroda, ja prezadovoljna, hvala ti Boze 😊
    A beba je crna cupavica, nije htjela cicu, to ćemo posli, tako da eto još jedna pozitivna priča 😇

• Bebushka
    17. Rujan 2021. 15:18

I još jedna info, muza su pustili bez covid potvrde i nisam morala imat masku, hvala svima na dobrim željama, želim i vama isto 😘😘😘

Mateja32
    17. Rujan 2021. 15:26

Bebushka

I još jedna info, muza su pustili bez covid potvrde i nisam morala imat masku, hvala svima na dobrim željama, želim i vama isto 😘😘😘

Divan porod, prvi? Čestitam i brz opravak 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

freya_444
    17. Rujan 2021. 15:27

Bebushka

Čestitke 🎉🎉🎉🥳🥳🥳❤️

Lucija 16.12.2021.💗

• Buba Bublica
    17. Rujan 2021. 15:28

Bebushka

Čestitam!!! 🌸

Od ovi vaši pozitivni priča jedva čekam taj veličanstveni trenutak 😂💪

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

• Bebushka
    17. Rujan 2021. 15:36

Mateja31

Divan porod, prvi? Čestitam i brz opravak

Četvrti 😂 zato su valjda i uzimali u obzir moje mišljenje oko zadnje faze. Prva dva poroda sam se isto ekspresno skroz otvorila, al onda po tri sata agonije s trudovima na Non stop jer se beba “nije spustila”, oba puta me spasila jutarnja smjena jer su rekli ajme tiskat i bebu bi istiskala bez problema, kadgod čujem da je neko završio na carskom jer se nije spustila imam PTSP

Biilja
    17. Rujan 2021. 15:38

Čestitam!!!♥️

Bebushka

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.