Hvala cure, ja rodila oko 13:30, u podne me stavili na drip, čim su počeli prvi jači trudovi dobila dozu dolantina i bilo je skroz podnošljivo i pridošljivo do onih zadnjih na tiskanje trudova, tad sam počela jaukat na sve strane
Al imala sam divnu primalju koja je slušala i uvažila moje dosadašnje iskustvo pa nismo samo čekali da se beba spusti nego su mi dali da tiskam ako mi se tiska…išli smo malo bok pa malo tiskaj i nakon sto godina napokon izgurala bebu u kanal
Hvala cure, ja rodila oko 13:30, u podne me stavili na drip, čim su počeli prvi jači trudovi dobila dozu dolantina i bilo je skroz podnošljivo i pridošljivo do onih zadnjih na tiskanje trudova, tad sam počela jaukat na sve strane
Wooow ekspresno i kod tebe 🙌 čestitam, 🥳🎈 dobrodoslica za tvoju bebu i ti da nam se brzo oporavis ♥️
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
E sad, svaka primalja vodi porod drukčije, ova je odlična, kad je beba krenula van zabranila mi je daljnje tiskanje, svi su vikali na mene samo diši, ne tiskaj i rezultat je samo jedan vanjski sav i to zapravo od pregleda kad su mi prokidali vodenjak, ne od poroda, ja prezadovoljna, hvala ti Boze 😊
A beba je crna cupavica, nije htjela cicu, to ćemo posli, tako da eto još jedna pozitivna priča 😇
I još jedna info, muza su pustili bez covid potvrde i nisam morala imat masku, hvala svima na dobrim željama, želim i vama isto 😘😘😘
I još jedna info, muza su pustili bez covid potvrde i nisam morala imat masku, hvala svima na dobrim željama, želim i vama isto 😘😘😘
Divan porod, prvi? Čestitam i brz opravak
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Čestitke 🎉🎉🎉🥳🥳🥳❤️
Lucija 16.12.2021.💗
Čestitam!!! 🌸
Od ovi vaši pozitivni priča jedva čekam taj veličanstveni trenutak 😂💪
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
Divan porod, prvi? Čestitam i brz opravak
Četvrti 😂 zato su valjda i uzimali u obzir moje mišljenje oko zadnje faze. Prva dva poroda sam se isto ekspresno skroz otvorila, al onda po tri sata agonije s trudovima na Non stop jer se beba “nije spustila”, oba puta me spasila jutarnja smjena jer su rekli ajme tiskat i bebu bi istiskala bez problema, kadgod čujem da je neko završio na carskom jer se nije spustila imam PTSP
Čestitam!!!♥️
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Sortiraj odgovore
Najstariji