Hvala cure, ja rodila oko 13:30, u podne me stavili na drip, čim su počeli prvi jači trudovi dobila dozu dolantina i bilo je skroz podnošljivo i pridošljivo do onih zadnjih na tiskanje trudova, tad sam počela jaukat na sve strane
Čestitam ❤❤❤❤❤
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Hvala cure, ja rodila oko 13:30, u podne me stavili na drip, čim su počeli prvi jači trudovi dobila dozu dolantina i bilo je skroz podnošljivo i pridošljivo do onih zadnjih na tiskanje trudova, tad sam počela jaukat na sve strane
Čestitaaaam🥳🥳🥳
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Cestitam od ❤️!
🎉🎉🎉🎉
Bebushka evo jos jedne bebice! Pridruzujem se cestitkama i drago mi je da je sve proslo brzinski i u redu 😘🤗❤
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Bebushka Bravo mama!! 😍 sad mazenje s bebom.
🥰
___
Morala sam goglat sta je dolantin, nisam imala pojma.
Bebushka, bravo i ti si bila ekspresna! Cestitam i sve najbolje babici! Brzo se oporavite! 🥳🤱👶
Čestitam 🥰 ovo je bilo stvarno brzooo 💕
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Mateja31 Ne mogu spavat na sisama jer su pune, bole i curi mlijeko ahahahhaha. A leć na stomak mi je trebalo dobrih 2 tjedna. Čudan osjećaj
Sortiraj odgovore
Najstariji