Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • monalisa
    13. Rujan 2021. 22:27

bumac95

Hvala vam cure svima 🥰🥰
    Najteže mi je sad ic uspavat maloga kad znam da sutra idem. Kao da se opraštam sa njim na neki način 🤦🏼‍♀️😂
    Mislim da ću ga pustit kod nas u krevetu večeras hahahahh joj hormona 😂

Sretno sutra i da cim krace traje ❤

Zara7
    13. Rujan 2021. 22:29

Bumac jooooj razumijem kako se osjećaš 🙈 bit će sve super sigurno, javljaj nam se kad uspiješ pa ćemo te tješit i onda se kasnije veselit zajedno 💪🤗
    Plavabosanka preeekrasna si, nježna i bajkovita 💖🧚🏼‍♀️
    Daniella ja sam cijelo vrijeme govorila da jedva čekam 37.tjedan, da ću odmah krenut s Amy, al bome je nijednom nisam napravila, sad mi nije svejedno više 😂 prebrzo mi došlo 🙈
    Laku noć cure, želim svima osim Traveller mirnu noć 😂🌙🌟

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

daniella2207
    13. Rujan 2021. 22:32

Zara7

Bumac jooooj razumijem kako se osjećaš 🙈 bit će sve super sigurno, javljaj nam se kad uspiješ pa ćemo te tješit i onda se kasnije veselit zajedno 💪🤗
    Plavabosanka preeekrasna si, nježna i bajkovita 💖🧚🏼‍♀️
    Daniella ja sam cijelo vrijeme govorila da jedva čekam 37.tjedan, da ću odmah krenut s Amy, al bome je nijednom nisam napravila, sad mi nije svejedno više 😂 prebrzo mi došlo 🙈
    Laku noć cure, želim svima osim Traveller mirnu noć 😂🌙🌟

Bas tako prebrzo je doslo,i znam da kazu da nisi nikad spreman ali ja stvarno nisam😁ja cu pustiti neka ide svojim tokom pa kad bude bice....🤭
    Laku noc svima💤💤💤

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Rita37🤰
    13. Rujan 2021. 23:45

bumac95

Hvala vam cure svima 🥰🥰
    Najteže mi je sad ic uspavat maloga kad znam da sutra idem. Kao da se opraštam sa njim na neki način 🤦🏼‍♀️😂
    Mislim da ću ga pustit kod nas u krevetu večeras hahahahh joj hormona 😂

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

bubica_0706
    14. Rujan 2021. 00:58

bumac95

Evo javljam se nakon pregleda. Otvorena 4 cm i dobila uputnicu za sutra ujutro za indukciju :D

Sretno!! 🤞🤞💙

bumac95
    14. Rujan 2021. 01:17

Hvala cure. Imam osjećaj kao da ćete sve sutra bit samnom tamo. Girl power 🥳🥰

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• MARELA
    14. Rujan 2021. 01:39

bumac95

Joj cure mene nervoza lagano krenula. Tako sam se nadala da će me prirodno iznenadit, a ne sad ovako moram lec u krevet i znam da ću se sutra ustat i ic u bolnicu. Bas uffff 🤦🏼‍♀️😂
    Ruke mi se znoje 😅

Joj suosjecam bumac95. Ja sam s prvim isla na indukciju, doduse krenula sretna jer mi je bilo pun kufer svega (41. tjedan), al sada kada znam kak to sve izgleda, sve nekak nebi, to je proces koji ima svoj raspon događaja, pa ono...koji cu slucaj biti ovaj put, za to pitanje nisam nikad spremna 😅😅.
    Tebi zelim da ti kao drugorotki bude klasicno brz, zamisli - vec sutra ce sve tvoje muke po pitanju trudnoce biti gotove - nema boli, nema tezine, lose probave, cestih pregleda, samo ti, beba i dva muskarca doma koji nestrpljivo cekaju😄.
    Btw...kod indukcije bar ne moras onu svu papirologiju, brijanje i klistir prolaziti u trudovima, vec se mozes malo i posaliti s njima tam dok te ne pripreme 😉🤞
    Saljem ti pozitivne vibre i samo hrabro i sigurno, sve znas sta treba😘

Lisa27 👶🧸🎀
    14. Rujan 2021. 03:36

bumac sretno draga ❤❤❤❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• sunce7
    14. Rujan 2021. 04:04

bumac95 Sretnoooo🙏 Da sto prije prodee. 🤍
    _____
    Pozzzz svim nespavalicama. 🤦‍♀️😂😂

Orhideja13
    14. Rujan 2021. 04:32

Bumac95 Sretno draga 🤞🤞🍀🍀 da Bude sto brze I sto bezbolnije 🤞❤️❤️

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.