Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebushka
    13. Rujan 2021. 21:22

Lady.D

I mene zanima ovo za veličinu šeširića.

ne da mi se sad ić provjeravat u torbu za rodilište, al uvjerena sam da se veličina gleda po širini bradavice (na small piše 15 mm), vjerujem da zapravo većini odgovara small, jer su mi se medium činili baš jako veliki i beba ih nije baš prihvatila, taman toliko da se bradavice oporave
    plavabosanka awwwww prelijepa 
    bumac ni meni ne bi bilo svejedno , al ajde, bar ćeš imat vremena inzistirat na epiduralnoj ako bude gadno, mislim da svaa inducirana to zaslužuje  

Biilja
    13. Rujan 2021. 21:26

Svakako sam si spremila naziv i tvoj odgovor pa cu vidjeti s njom, placanje je najmanji problem samo da mi odgovaraju. Hvala ti 🤍🤍🤍

little baby

Bilja1212 🕊

Ja inace imam dosta osjetljiv zeludac, od srednje skole bez gastala i peptorana nisam izlazila iz kuce. Sad u trudnoci je neopisivo gore, od bolova do jakih zgaravica. Probava mi je oduvijek savrsena do nekih zadnja dva tj gdje sam primjetila zatvor ali vidim da je to normalno u zadnjim tjednima..🤷🏻‍♀️ Podici cu sto mi je preporucila, pa cu vidjeti hice li mi odgovarati, smijem li uopce na svoju ruku sad u trudnoci uzeti neke druge tablete? Npr te koje ti koristis? 🤔

little baby

Bilja1212 🕊

Danas sam dobila nalaz krvi i obrazlozenje istog na mail.
    “Anemični ste(slabokrvni). Svi ostali nalazi su uredni za trudnoću. Poslala sam na knjižicu Heferol capsule.”
    Trebam li se zabrinuti? Jel itko imao ove probleme i pio te kapsule?

Ja sam anemicna i pijem Kendural C vec duze vremena. Takoder sam pila i Heferol,ali mi on uzasno lose sjeda na zeludac i probavu i jednostavno ga nisam mogla piti. Ovaj Kendural C se narucuje posebno i kosta oko 150kn,50tableta. I stvarno je odlican,uz to ne treba dodatno piti vitamin C. Uz ovaj Heferol si moras dodatno uzet tabletice vitamina C. Jer zeljezo se veze uz vitamin C i bolja je apsorpcija u tijelu

Mozes se s njom posavjetovat i pitat ju ako ti ne budu odgovarale ove. Mora ti i ona napisat recept jer idu kao na recept ali ih placas. Budes vidjela kad probas ove koje ti je dala

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

bumac95
    13. Rujan 2021. 21:42

Bebuska ja sam ti tolika pizda za igle da ne mogu zamislit da dobijem epiduralnu. Evo. Znam da zvuci smješno al prvog malog sam telila 12 sati na dripu i mislila da ću umrijet od bolova al nisam pristala na epiduralnu 😂😂😂
    Ovaj put sam MOŽDA hrabrija. Vidjet ću kako bude išlo. Al vjeruj mi toliki strah od igle rijetko tko ima 😂😂😂😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• ponosna.mama
    13. Rujan 2021. 21:46

bumac95

Bebuska ja sam ti tolika pizda za igle da ne mogu zamislit da dobijem epiduralnu. Evo. Znam da zvuci smješno al prvog malog sam telila 12 sati na dripu i mislila da ću umrijet od bolova al nisam pristala na epiduralnu 😂😂😂
    Ovaj put sam MOŽDA hrabrija. Vidjet ću kako bude išlo. Al vjeruj mi toliki strah od igle rijetko tko ima 😂😂😂😂

I meni je tako 🙈 ..i mislim se cilo vrime da ih trazim epiduralnu, a na kraju imam osjecaj da cu doc prekasno i da mi je nece moc dat 😄

lovely
    13. Rujan 2021. 21:48

Nove mamasite čestitam vam 💕💕  uživajte u svojim srećama!
    Traveller kraljice..obožavam tvoje postove 😅😅🌞
    Bumac držim fige da krene samo od sebe ipak! 
    Željezo meni je gina preventivno dala Ferum za piti. Rekla mi je da trebamo pumpati zalihe željeza jer je porod naporan i žene izgube dosta krvi, pa da spriječimo eventualne probleme kasnije!

Inače moja novost je ta da sam krenula danas s Amy..nekako mi se to čini preslabo budući da sam više manje cijelu trudnoću jako aktivna.
    Krenuli smo i sa sexom i sluzni mi je krenuo lagano ispadati ali ne uzbuđujem se previše... znam da može ispadati i tjednima doslovno.
    U petak idem na kontrolu pa ćemo vidjeti sve šta kaže dr 🤗

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

bumac95
    13. Rujan 2021. 21:55

Ponosna.mama ja sad znam da ću doc na vrijeme. I čak razmišljam da bi ju uzela. Al takav strah će me uhvatit kad dođem tamo da već vidim da ću im rec da ne želim 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

daniella2207
    13. Rujan 2021. 22:02

plavabosanka

Lorre

Cure koje ste se nedavno udavale kod maticara, kakve ste haljine imale i gdje ste ih kupile? Ja i dragi cijelo vrijeme razmišljamo oćemo, nećemo to obaviti prije bebe. Ja nisam htjela forsirat i nekako sam htjela napraviti pir nakon, ali nakon dugo razmišljanja, odlučili smo ipak to riješiti prije. I sad nemam puno vremena za traženje 😂 pomoziteee ❤️

Ja sam svoju sa Shein naručila zajedno s ovom mašnom za kosu. Buket smo kuma i ja same radile, a frizuru mi je isto ona dan prije isplela riblju kost i samo smo pokopčale sutradan. Pošto smo bili samo mi i kumovi ja sam zadovoljna 🤗 e sad nemam sliku haljine cijele od naprijed, ali ja sam na prvi pogled se zaljubila pa nije bilo moje veličine, tek poslije pa stigla skoro u zadnji tren 🙈
    https://ibb.co/FwHVs00
    https://ibb.co/Z8srjB7

Prelijepa si😍
    Haljina je bas top👍

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Rita37🤰
    13. Rujan 2021. 22:04

Bumac95. Ne znam jesam vec rekla al zelim ti svu srecu od srca.  Budi hrabra i samo mislim pozitivno....  Iz boli ce se rodit radost ljubav sreca.. Bit ce divno sve u svemu! 🍀
    ❤️ 

daniella2207
    13. Rujan 2021. 22:11

Bumac sretno sutra🤞
    Stalno citam da netko krece s Amy a ja nekako imam osjecaj da sam jedina ovdje koja ne zeli da to krene,nekako imam veci strah od svega toga kad krene pa sam u blazenom neznanju i mirna kao da imam jos 2-3 mjeseca ispred sebe i ne zelim da to krene prije🤣🤣🤣 ima jos koja ko ja?😁

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

bumac95
    13. Rujan 2021. 22:22

Hvala vam cure svima 🥰🥰
    Najteže mi je sad ic uspavat maloga kad znam da sutra idem. Kao da se opraštam sa njim na neki način 🤦🏼‍♀️😂
    Mislim da ću ga pustit kod nas u krevetu večeras hahahahh joj hormona 😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.