Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Biilja
    13. Rujan 2021. 20:20

Danas sam dobila nalaz krvi i obrazlozenje istog na mail. 
    “Anemični ste(slabokrvni). Svi ostali nalazi su uredni za trudnoću. Poslala sam na knjižicu Heferol capsule.”
    Trebam li se zabrinuti? Jel itko imao ove probleme i pio te kapsule? 

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

Lady.D
    13. Rujan 2021. 20:33

Bilja1212, jednostavno imas manjak zeljeza, sto je u trudnoci jedan od cestih problema. Nemas razloga za brigu. I mislim da je dosta cura u grupi vec pisalo o slicnom problemu, mozda su cak uzimale i istu terapiju.

plavabosanka
    13. Rujan 2021. 20:38

sanja0508

Sretan rođendan svim curama koje ga imaju danas 🥰
    Sretno curama sa trudovima….🤞🥰
    Mi smo jucer imali vjencanje kod maticara, rucak i obiteljsko druzenje u restoranu. Bilo je predivno ❤
    Eto nakon 6 godina veze, godinu dana zaruka, sada imam i muža, bas neki lijep osjecaj 🤣❤

Hahah ti si još dobra mene je moj nakon 7i po godina zaručio, nakon mjesec dana ostala trudna i dobila muža nakon 6 mjeseci zaruka😂😂

Iii Čestitam💖💗🍀

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Biilja
    13. Rujan 2021. 20:57

Onda dobro, promaknulo mi je to za ostatak cura ali hvala ti na odgovoru. Spasila si me od negativnog razmisljanja 🤞🏻 Mislila sam si vec sta ce biti s bebicom kad pri kraju moram piti neku terapiju. 

Lady.D

Bilja1212, jednostavno imas manjak zeljeza, sto je u trudnoci jedan od cestih problema. Nemas razloga za brigu. I mislim da je dosta cura u grupi vec pisalo o slicnom problemu, mozda su cak uzimale i istu terapiju.

little baby
    13. Rujan 2021. 21:03

Bilja1212 🕊

“Anemični ste(slabokrvni). Svi ostali nalazi su uredni za trudnoću. Poslala sam na knjižicu Heferol capsule.”

Ja sam anemicna i pijem Kendural C vec duze vremena. Takoder sam pila i Heferol,ali mi on uzasno lose sjeda na zeludac i probavu i jednostavno ga nisam mogla piti. Ovaj Kendural C se narucuje posebno i kosta oko 150kn,50tableta. I stvarno je odlican,uz to ne treba dodatno piti vitamin C. Uz ovaj Heferol si moras dodatno uzet tabletice vitamina C. Jer zeljezo se veze uz vitamin C i bolja je apsorpcija u tijelu

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

plavabosanka
    13. Rujan 2021. 21:08

Lorre

Cure koje ste se nedavno udavale kod maticara, kakve ste haljine imale i gdje ste ih kupile? Ja i dragi cijelo vrijeme razmišljamo oćemo, nećemo to obaviti prije bebe. Ja nisam htjela forsirat i nekako sam htjela napraviti pir nakon, ali nakon dugo razmišljanja, odlučili smo ipak to riješiti prije. I sad nemam puno vremena za traženje 😂 pomoziteee ❤️

Ja sam svoju sa Shein naručila zajedno s ovom mašnom za kosu. Buket smo kuma i ja same radile, a frizuru mi je isto ona dan prije isplela riblju kost i samo smo pokopčale sutradan. Pošto smo bili samo mi i kumovi ja sam zadovoljna 🤗 e sad nemam sliku haljine cijele od naprijed, ali ja sam na prvi pogled se zaljubila pa nije bilo moje veličine, tek poslije pa stigla skoro u zadnji tren 🙈
    https://ibb.co/FwHVs00
    https://ibb.co/Z8srjB7

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

bumac95
    13. Rujan 2021. 21:09

Joj cure mene nervoza lagano krenula. Tako sam se nadala da će me prirodno iznenadit, a ne sad ovako moram lec u krevet i znam da ću se sutra ustat i ic u bolnicu. Bas uffff 🤦🏼‍♀️😂
    Ruke mi se znoje 😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

little baby
    13. Rujan 2021. 21:10

bumac95

Joj cure mene nervoza lagano krenula. Tako sam se nadala da će me prirodno iznenadit, a ne sad ovako moram lec u krevet i znam da ću se sutra ustat i ic u bolnicu. Bas uffff 🤦🏼‍♀️😂
    Ruke mi se znoje 😅

Sretno bumac95! Nikad ne znas,mozda te u noci iznenadi i krene samo od sebe😂

💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Biilja
    13. Rujan 2021. 21:14

Ja inace imam dosta osjetljiv zeludac, od srednje skole bez gastala i peptorana nisam izlazila iz kuce. Sad u trudnoci je neopisivo gore, od bolova do jakih zgaravica. Probava mi je oduvijek savrsena do nekih zadnja dva tj gdje sam primjetila zatvor ali vidim da je to normalno u zadnjim tjednima..🤷🏻‍♀️ Podici cu sto mi je preporucila, pa cu vidjeti hice li mi odgovarati, smijem li uopce na svoju ruku sad u trudnoci uzeti neke druge tablete? Npr te koje ti koristis? 🤔 

little baby

Bilja1212 🕊

Ja sam anemicna i pijem Kendural C vec duze vremena. Takoder sam pila i Heferol,ali mi on uzasno lose sjeda na zeludac i probavu i jednostavno ga nisam mogla piti. Ovaj Kendural C se narucuje posebno i kosta oko 150kn,50tableta. I stvarno je odlican,uz to ne treba dodatno piti vitamin C. Uz ovaj Heferol si moras dodatno uzet tabletice vitamina C. Jer zeljezo se veze uz vitamin C i bolja je apsorpcija u tijelu

little baby
    13. Rujan 2021. 21:18

Bilja1212 🕊

Ja inace imam dosta osjetljiv zeludac, od srednje skole bez gastala i peptorana nisam izlazila iz kuce. Sad u trudnoci je neopisivo gore, od bolova do jakih zgaravica. Probava mi je oduvijek savrsena do nekih zadnja dva tj gdje sam primjetila zatvor ali vidim da je to normalno u zadnjim tjednima..🤷🏻‍♀️ Podici cu sto mi je preporucila, pa cu vidjeti hice li mi odgovarati, smijem li uopce na svoju ruku sad u trudnoci uzeti neke druge tablete? Npr te koje ti koristis? 🤔

little baby

Bilja1212 🕊

Mozes se s njom posavjetovat i pitat ju ako ti ne budu odgovarale ove. Mora ti i ona napisat recept jer idu kao na recept ali ih placas. Budes vidjela kad probas ove koje ti je dala

💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.