Muffin cestitam na djecaku predivnog imena! 😍😘🥳 zao mi je sto se se ti toliko napatila i zelim ti sto brzini laksi oporavak. 🤗
Bumac sreetnooo!!! 🍀💪🏻🍀💪🏻🍀💪🏻 Mozes ti to!! Evo za utjehu: meni je prvi porod induciran (puknuo vodenjak, nisam bila otvoena i bez trudova), ali sam na kraju dobila svoje trudove. Nadam se da ces i ti tako! 😃😃😄
Traveller eppur si muove! 😁😁😁 moguce da ti je zapocelo ciscenje. 😀
Ajde Traveller sretno i javi se sa pregleda :D
Misic hvala ne utjesi. Ja sam otvorena 4 cm i imam nešto svojih trudova pa se nadam da neću opet 12+ sati 🤦🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Muffin,cestitke i brz oporavak od svega! :)
Ja si sve mislim da cu ipak traziti carski (prvi zavrsio carskim) i da mi se ne pokusava uopce prirodno. Danas idem u Petrovu u TA pa cu vidjeti moze li se s njima dogovoriti odmah da se ide na carski. Ako ne, trazim dalje. Merkur i Sv Duh otpadaju jer oni forsiraju prirodno. Dakle ostaje mi Vinogradska
Zasto je prvi put bio carski?
Curenje mekonijske plodne vode preko 12 sati, nepravila ctg a ja se nisam ni blizu otvorila do kraja. Uz drip na najjace. Nikak nije islo. Gin mi kaze da to ne znaci da ce drugi put tako, da je to do specificnog poroda ali ne prolazi mi se to iskreno. Bas je veliki stres kad doktori svaku minutu taj ctg gledaju i vidis da su svi spremni svaki cas reagirat. Vjerujem da mi je to utjecalo na trudove i neotvaranje.
Traveller eppur si muove! 😁😁😁 moguce da ti je zapocelo ciscenje. 😀
Aaa ne smijem se ni ponadati više. Zaspala sam opet malo i čim se probudila otrcala na wc. Prca li me opet za bezveze, zabranjujem joj izlaske do 18.godine!
Sad pod tuš pa u TA.
Sretnoooo. Sad ce to svaki cas!
Zavrsen ctg, Koji je dobar hvala Bogu.. Evo me u sobi, rekla Mi je da cekam, nadam se da idem kuci 😣 🍀
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Muffin cestitaam, predivno ime.😍 Posteno si se namucila😒 nadam se da vrijedi ona da se sve zaboravi kad se beba uzme u narucje. Nek je on samo dobro, sigurna sam da ces i ti kroz koji dan biti.🤍
Zavrsen ctg, Koji je dobar hvala Bogu.. Evo me u sobi, rekla Mi je da cekam, nadam se da idem kuci 😣 🍀
Super🙏vjerovatno ce te pustiti kuci da😉
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Draga Ivkica i Natalija, čestitke od srca objema! Livia je zaista predivno ime! :)
Bilja1212, jučer sam bila na pregledu i OGTT je pročitala nalaz i kaže šećer je skroz uredan, ali se pojavio blagi nedostatak željeza pa mi je pripisala istu terapiju - Heferol kapsule. Jutros sam krenula uzeti nakon što sam pojela jaja za doručak i skužim da se ne smije uzimati u kombinaciji s jajima tako da sad čekam da prođe 2 sata pa da mogu popiti. Inače, iste kapsule piju kolegice koje su anemične i kažu da su dosta teške tako da se ne veselim baš uzimanju istih do kraja trudnoće, ali što je, tu je, sve za bebu.
_____
Izvještaj s pregleda sa 29t+5
Mala se okrenula glavom prema dolje, teška je cca 1340 gr, i nema drugih komentara. :D Ponovo je radila bris na Ureaplazmu i, ako se ovaj put ne povuče, nećemo ga više liječiti. Sljedeći pregled je 04.10.
Čitam Vas i pratim iako rijetko tipkam jer puno učim/selim se/razmještam namještaj/obavljam posljednje šopinge i sl.
Čestitke svima koje ste rodile, nadam se da se lijepo i brzo oporavljate.
_____
E da, tko ima iskustva sa kolicima 3u1 Kinderkraft? ili FreeOn?
Naša srećica** 12/2021
Draga Ivkica i Natalija, čestitke od srca objema! Livia je zaista predivno ime! :)
Bilja1212,jučer sam bila na pregledu i OGTT je pročitala nalaz i kaže šećer je skroz uredan, ali se pojavio blagi nedostatak željeza pa mi je pripisala istu terapiju - Heferol kapsule. Jutros sam krenula uzeti nakon što sam pojela jaja za doručak i skužim da se ne smije uzimati u kombinaciji s jajima tako da sad čekam da prođe 2 sata pa da mogu popiti. Inače, iste kapsule piju kolegice koje su anemične i kažu da su dosta teške tako da se ne veselim baš uzimanju istih do kraja trudnoće, ali što je, tu je, sve za bebu.
_____
Izvještaj s pregleda sa 29t+5
Mala se okrenula glavom prema dolje, teška je cca 1340 gr, i nema drugih komentara. :D Ponovo je radila bris na Ureaplazmu i, ako se ovaj put ne povuče, nećemo ga više liječiti. Sljedeći pregled je 04.10.
Čitam Vas i pratim iako rijetko tipkam jer puno učim/selim se/razmještam namještaj/obavljam posljednje šopinge i sl.
Čestitke svima koje ste rodile, nadam se da se lijepo i brzo oporavljate.
_____
E da, tko ima iskustva sa kolicima 3u1 Kinderkraft? ili FreeOn?
Ja imam Kinderkraft prime 3u1 sastavila sam ih i izgledaju mi dobro,ali iskustva jos nemam kako ce se ponasati u praksi🤷♀️
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Drage cure,
Jučer oko pola 10 ujutro je došao moj Noel, 3850 i 52 cm.
Došla sam u bolnicu u nedjelju oko pola 3 u noći jer su krenuli trudovi i to odmah pravilni na svakih 5 minuta, provjerila sam tlak i bio je 150/98 pa smo krenuli u bolnicu.
Zaprimili me zbog trudova iako nisam bila otvorena uopće, kod njih je tlak bio dobar.
Ujutro kažu da sam otvorena 1 prst i da kreće porod, ali zbog prethodnog carskog će se pustiti da sve ide polako prirodno.
Sad više ni trudove baš ne osjetim, a dobivam temperaturu 38. Curica doma mi ima rota virus i od srijede je loše, dehidrirala i vozili je 3 dana na infuziju. Napomenula sam im to kod prijema ali nisu registrirali. Nakon što sam dobila temperaturu me izoliraju odmah u rađaonicu.
Ukratko jer ne želim pisati sve, bila u rađaonici od 11h u nedjelju do jučer ujutro kada je na kraju rođen moj bebač i to hitnim carskim pod općom anestezijom. Ja sam u nekoliko navrata molila da naprave carski jer da ne mogu više, bila sam iscrpljena još od brige za malenu taj tjedan i toliko sati trudova bez otvaranja. Cijelo vrijeme sam imala trudove jako pravilne i bolne, na kraju na 1-2 minute, ali sam stala na 5 prstiju otvorenosti, isto kao i prvi put.
Na kraju mi izmjerili zdjelicu, ispalo je da je premala i da beba neće proći te da će vjerojatno ponovno stati porod, prokinuli su vodenjak i bila je mekonijska plodna voda - pa su se odlučili za carski.
Malenog još nisam vidjela jer su ga izolirali od mene, i ja sam sama dolje u izolaciji jer su kod mene isto potvrdili rotu 😭
Moram danas doći k sebi i ustati se pa će mi ga donijeti ako budem dobro jer će onda cijelo vrijeme ostati sa mnom, ne smije se miješati više s drugim bebama, a preko mlijeka će dobivati antitijela za virus.
Nemojte se obeshrabriti mojim iskustvom, ne želim zato pisati detalje - ali kod mene se stvarno poklopilo više stanja i ja sam vidjela već tamo u nedjelju navečer da ja neću moći prirodno roditi. Hvala Bogu on je dobro, a to je najbitnije 🙏
Čestitke na malenom Noelu! brz oporavak ti želim :) i da se što što prije mazite!
Naša srećica** 12/2021
Sortiraj odgovore
Najstariji