Evo mene s pregleda 😊
Kaze sve u redu, tezina +1.1kg od pocetka trudnoce, mjere trbuha i bedrene kosti tocne u dan, mjera glave za 10 dana veca (nadam se da je to ok, nista nije komentira), tezina bebe 2062g, uloziva za prst, okrenuta je glavom i dosta aktivna.
Omg samo 1.1kg? A ja ponosna jer sam dobila "samo" 10.5kg 😂 Jesi na nekoj posebnoj prehrani ili?
Nisam na posebnoj prehrani, bas naprotiv jedem stalno i svaki dan bar nesto slatko 🙈
Ja mislim da mi se malo ubrza metabolizam otkako sam pocela jest svako 2-3h jer sam do sada uvijek jela jedan, eventualno dva obroka u danu.
S obzirom da sam prije nego sam zatrudnila u par mjeseci dobila 12kg, sada vjerojatno paralelno gubim kg i dobivam nove tako da se cini da stalno stojim na +1kg. Ja ti se vazem svako jutro tako da bi primjetila da sam izgubila kg i opet ih dobila. A nema bas logike da beba ima 2kg (plus posteljica, plodna voda, sise 😆), a ja samo 1kg u plusu 🤔
Hvala cure. Javljat ću se svakako sutra jer će mi bit dosadno 😂😂
Traveller ajde zeno. Čekam te do sutra 😂😂😂😂
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Evo javljam se nakon pregleda. Otvorena 4 cm i dobila uputnicu za sutra ujutro za indukciju :D
Jujujuju sretnoooo 🤞❤️❤️
Novopecenim mamicama cestitaaaam 😘😘😘
Orhideja nemoj se nista brinuti, ja vjerujem da je ctg ok. Nije strano da hrpa stvari ovisi o njemu. Dok sam bila u Merkuru tamo je ctg u cekaonici pa sam umjesto predivnih zvukova bebe cula i 'niste mi ga dobro stavili, pola tog nije ocitalo' 'ovo vam je isto ko da ste mi ga na petu stavili' pa do 'gospodo morate biti brutalnooo mirni da bi ctg bio dobar!' Tako daaa bez sekiracije ❤️
Ja u cetvrtak idem lezat u Petrovu, PT1..jel ima koja cura da ce tad biti tamo da se druskamo?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Love pa i ti si isto super sa kilama :D možda još dvije do kraja i to ti je 12. Školski :D
I ja sam na ravno 12 i stvarno sam zadovoljna time. Računam da će bar pola otic na porodu i koji dan kasnije :D
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Love pa i ti si isto super sa kilama :D možda još dvije do kraja i to ti je 12. Školski :D
I ja sam na ravno 12 i stvarno sam zadovoljna time. Računam da će bar pola otic na porodu i koji dan kasnije :D
Sretno ti sutra 🤗🤗🤗
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Orhideja drago mi je sto ti je bolji ctg! 🤗🤗
Bumac sretno sutra! 🤗🤗🤗🍀
Kile - nego sto ce vam nego barem pola otici na porodu. 🙃
Jedno off topic pitanje: kako sa znam koju veličinu šeširića za bradavice pripremiti?
Meni je sestra u bolnici rekla nek muz donese najmanje(aventove je donio) mislila sam da je do velicine cice(ja imam male cice, no sogorica fakat ima velike i jos kad je mlijeko stiglo su buknule i svejedno je trebala najmanje) ali mi se cini da je do velicine odnosno minijature usta bebice pa im bude preveliko, isto kao i dude 🤷🏼♀️
Cestitam svima na dobrim pregledima!
Orhideja13, drago mi je da je CTG sada bio bolji! Vjerujem da je sve u redu. Kao sto su cure vec ranije pisale doktori pusu na hladno, a beba je mozda samo bila lijena u tom trenu.
Bumac95, sretno sutra! Da sve prođe u najboljem redu, brzo i sto bezbolnije! 🍀🤞
Ponosna.mama 👏 za kilazu. Kod nas je isto glavica malo veca, al doktor nije pridavao paznju tome. Smijali smo se da je na tatu. 😆
Bebushka, wow...koju dobru ekipicu imas. Svaka cast zeno! 💪
I mene zanima ovo za veličinu šeširića.
Evo me s drugog ctg, drugog u bolnici 😬 I opet je dobar Bogu hvala.. Ipak moram ostat vcrs tu prenociti, sljedeci je ujutru rano.. Nadam se da I on Bude dobar abd 🍀🍀
Beba vec preko 3kg,zaboravila Sam koliko tacno, od svih podataka Danas, uglavnom tu Mi kazu da je to OK, isto je glavica Malo veca Ali nisu Mi nista rekli zato, bas Sam pitala jel to uredu kao da jeste..
Hvala vam jos jednom na podrsci, stvarno ste divne ❤️❤️🌺
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Evo me s drugog ctg, drugog u bolnici 😬 I opet je dobar Bogu hvala.. Ipak moram ostat vcrs tu prenociti, sljedeci je ujutru rano.. Nadam se da I on Bude dobar abd 🍀🍀
Beba vec preko 3kg,zaboravila Sam koliko tacno, od svih podataka Danas, uglavnom tu Mi kazu da je to OK, isto je glavica Malo veca Ali nisu Mi nista rekli zato, bas Sam pitala jel to uredu kao da jeste..
Hvala vam jos jednom na podrsci, stvarno ste divne ❤️❤️🌺
Divno....
😍 Bit ce sve ok! 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji