Jedno off topic pitanje: kako sa znam koju veličinu šeširića za bradavice pripremiti?
Čestitam Natalija 🥰🥳🎉
Orhideja I AneŠi, držim fige da sve bude uredu 💞
Hvala cure na podrsci.. ❤️
Evo me u bolnici, obavila Sam ctg, bolji je, cekam Dr da cujem njegovo misljenje, I da li ce me ostavit vcrs na pracenju.. Jer je moja na uputnici to napisala, Ali sestra Mi je rekla da mozda mogu I kuci, pa doci vcrs opet na ctg, to bih vise voljela 🤷♀️🥺🥺. Javim I Dr. Misljenje ❤️
Drzi se, i ne brini puno. Kada sam bila zadnji put jednoj curi su 20 minuta trazili otkucaje bebine i mrdali i gledali. Ova jadna poludila na kraju sve uredu.
I onda jos kazu, a ove sonde malo zezaju 🤦♀️
Lidl sam poharala u 8. Uzela grudnjak jedan, susilo za bocice, dvoje tajice.
Cure koje ste rodile sretnooo i brz oporavak, drago mi je da je proslo sada uzivajte sa svojim bebicama 😍
Pisite izvjestaje! ☺
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Evo javljam se nakon pregleda. Otvorena 4 cm i dobila uputnicu za sutra ujutro za indukciju :D
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Evo mene s pregleda 😊
Kaze sve u redu, tezina +1.1kg od pocetka trudnoce, mjere trbuha i bedrene kosti tocne u dan, mjera glave za 10 dana veca (nadam se da je to ok, nista nije komentira), tezina bebe 2062g, uloziva za prst, okrenuta je glavom i dosta aktivna.
Evo javljam se nakon pregleda. Otvorena 4 cm i dobila uputnicu za sutra ujutro za indukciju :D
Sritno sutra, drzim 🤞🏼da prođe sta bezbolnije 🥰
Orhideja kada ponavljaš ctg u bolnici? Vjerujem da je sve ok ali te šalje radi predostrožnosti. 🙏
Sanjarka ti si mi iskusna šopingholičarka pa te moram pitat koliko dana treba da dođe dostava iz HM-a ako sam preko aplikacije naručila? Piše 2 do 7 dana a treba mi u četvrtak🤣Love2021nisam Sanjarka, ali javljam se da ti pomognem obzirom da dosta često naručujem sa HM-a. 🤭🤗 U principu im treba 2-3 radna dana da bi ti paket stigao na adresu. ☺️ Svakako će ti paketić stići do četvrtka.
Hvala ti, dala si mi nadu 🤗 Sve uvijek zadnji čas obavljam😏
Evo mene s pregleda 😊
Kaze sve u redu, tezina +1.1kg od pocetka trudnoce, mjere trbuha i bedrene kosti tocne u dan, mjera glave za 10 dana veca (nadam se da je to ok, nista nije komentira), tezina bebe 2062g, uloziva za prst, okrenuta je glavom i dosta aktivna.
Omg samo 1.1kg? A ja ponosna jer sam dobila "samo" 10.5kg 😂 Jesi na nekoj posebnoj prehrani ili?
Jedno off topic pitanje: kako sa znam koju veličinu šeširića za bradavice pripremiti?
hmmmm, možda najbolje da pogledaš mjere šeširića pa svoje mjere ja sam bila odoka uzela avent srednje i zeznila se, bile su mi ogromne
Bebushka 5. Dijete svaka čast 😍😍😍😍 kolike su starije seke? 😊 zanimljivo ime 😊👏
imam blizanke od 4 godine, pa jednu curu od 3 godine (točno godinu i dva tjedna iza seka, malo me zeznulo izdajanje) i onda još jednu od skoro 1,5 godine, sve su dosta male, al zato su super ekipa, često se uhvatim da baš uživam dok ih gledam kako su kreativne
Sortiraj odgovore
Najstariji