Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tracy_
    13. Rujan 2021. 15:17

Jedno off topic pitanje: kako sa znam koju veličinu šeširića za bradavice pripremiti?

• buhtlica34
    13. Rujan 2021. 15:29

Čestitam Natalija 🥰🥳🎉
    Orhideja I AneŠi, držim fige da sve bude uredu 💞

sanja0508
    13. Rujan 2021. 15:32

Orhideja13

Hvala cure na podrsci.. ❤️
    Evo me u bolnici, obavila Sam ctg, bolji je, cekam Dr da cujem njegovo misljenje, I da li ce me ostavit vcrs na pracenju.. Jer je moja na uputnici to napisala, Ali sestra Mi je rekla da mozda mogu I kuci, pa doci vcrs opet na ctg, to bih vise voljela 🤷‍♀️🥺🥺. Javim I Dr. Misljenje ❤️

Drzi se, i ne brini puno. Kada sam bila zadnji put jednoj curi su 20 minuta trazili otkucaje bebine i mrdali i gledali. Ova jadna poludila na kraju sve uredu.
    I onda jos kazu, a ove sonde malo zezaju 🤦‍♀️
    Lidl sam poharala u 8. Uzela grudnjak jedan, susilo za bocice, dvoje tajice. 
    Cure koje ste rodile sretnooo i brz oporavak, drago mi je da je proslo sada uzivajte sa svojim bebicama 😍
    Pisite izvjestaje! ☺

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

bumac95
    13. Rujan 2021. 16:34

Evo javljam se nakon pregleda. Otvorena 4 cm i dobila uputnicu za sutra ujutro za indukciju :D

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• ponosna.mama
    13. Rujan 2021. 16:58

Evo mene s pregleda 😊
    Kaze sve u redu, tezina +1.1kg od pocetka trudnoce, mjere trbuha i bedrene kosti tocne u dan, mjera glave za 10 dana veca (nadam se da je to ok, nista nije komentira), tezina bebe 2062g, uloziva za prst, okrenuta je glavom i dosta aktivna. 

• ponosna.mama
    13. Rujan 2021. 17:13

bumac95

Evo javljam se nakon pregleda. Otvorena 4 cm i dobila uputnicu za sutra ujutro za indukciju :D

Sritno sutra, drzim 🤞🏼da prođe sta bezbolnije 🥰

Love2021
    13. Rujan 2021. 17:47

Mateja2602

Love2021

Orhideja kada ponavljaš ctg u bolnici? Vjerujem da je sve ok ali te šalje radi predostrožnosti. 🙏
    Sanjarka ti si mi iskusna šopingholičarka pa te moram pitat koliko dana treba da dođe dostava iz HM-a ako sam preko aplikacije naručila? Piše 2 do 7 dana a treba mi u četvrtak🤣
    Love2021nisam Sanjarka, ali javljam se da ti pomognem obzirom da dosta često naručujem sa HM-a. 🤭🤗 U principu im treba 2-3 radna dana da bi ti paket stigao na adresu. ☺️ Svakako će ti paketić stići do četvrtka.

Hvala ti, dala si mi nadu 🤗 Sve uvijek zadnji čas obavljam😏

Love2021
    13. Rujan 2021. 17:50

ponosna.mama

Evo mene s pregleda 😊
    Kaze sve u redu, tezina +1.1kg od pocetka trudnoce, mjere trbuha i bedrene kosti tocne u dan, mjera glave za 10 dana veca (nadam se da je to ok, nista nije komentira), tezina bebe 2062g, uloziva za prst, okrenuta je glavom i dosta aktivna.

Omg samo 1.1kg? A ja ponosna jer sam dobila "samo" 10.5kg 😂 Jesi na nekoj posebnoj prehrani ili? 

• Bebushka
    13. Rujan 2021. 17:56

Tracy_

Jedno off topic pitanje: kako sa znam koju veličinu šeširića za bradavice pripremiti?

hmmmm, možda najbolje da pogledaš mjere šeširića pa svoje mjere ja sam bila odoka uzela avent srednje i zeznila se, bile su mi ogromne

• Bebushka
    13. Rujan 2021. 17:59

Sanjarka88 🤍

Bebushka 5. Dijete svaka čast 😍😍😍😍 kolike su starije seke? 😊 zanimljivo ime 😊👏

imam blizanke od 4 godine, pa jednu curu od 3 godine (točno godinu i dva tjedna iza seka, malo me zeznulo izdajanje) i onda još jednu od skoro 1,5 godine, sve su dosta male, al zato su super ekipa, često se uhvatim da baš uživam dok ih gledam kako su kreativne 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.