Drage cure,
Jučer oko pola 10 ujutro je došao moj Noel, 3850 i 52 cm.
Došla sam u bolnicu u nedjelju oko pola 3 u noći jer su krenuli trudovi i to odmah pravilni na svakih 5 minuta, provjerila sam tlak i bio je 150/98 pa smo krenuli u bolnicu.
Zaprimili me zbog trudova iako nisam bila otvorena uopće, kod njih je tlak bio dobar.
Ujutro kažu da sam otvorena 1 prst i da kreće porod, ali zbog prethodnog carskog će se pustiti da sve ide polako prirodno.
Sad više ni trudove baš ne osjetim, a dobivam temperaturu 38. Curica doma mi ima rota virus i od srijede je loše, dehidrirala i vozili je 3 dana na infuziju. Napomenula sam im to kod prijema ali nisu registrirali. Nakon što sam dobila temperaturu me izoliraju odmah u rađaonicu.
Ukratko jer ne želim pisati sve, bila u rađaonici od 11h u nedjelju do jučer ujutro kada je na kraju rođen moj bebač i to hitnim carskim pod općom anestezijom. Ja sam u nekoliko navrata molila da naprave carski jer da ne mogu više, bila sam iscrpljena još od brige za malenu taj tjedan i toliko sati trudova bez otvaranja. Cijelo vrijeme sam imala trudove jako pravilne i bolne, na kraju na 1-2 minute, ali sam stala na 5 prstiju otvorenosti, isto kao i prvi put.
Na kraju mi izmjerili zdjelicu, ispalo je da je premala i da beba neće proći te da će vjerojatno ponovno stati porod, prokinuli su vodenjak i bila je mekonijska plodna voda - pa su se odlučili za carski.
Malenog još nisam vidjela jer su ga izolirali od mene, i ja sam sama dolje u izolaciji jer su kod mene isto potvrdili rotu 😭
Moram danas doći k sebi i ustati se pa će mi ga donijeti ako budem dobro jer će onda cijelo vrijeme ostati sa mnom, ne smije se miješati više s drugim bebama, a preko mlijeka će dobivati antitijela za virus.
Nemojte se obeshrabriti mojim iskustvom, ne želim zato pisati detalje - ali kod mene se stvarno poklopilo više stanja i ja sam vidjela već tamo u nedjelju navečer da ja neću moći prirodno roditi. Hvala Bogu on je dobro, a to je najbitnije 🙏
Čestitam🥳🥳🥳, malo su te izmucili i stvarno ti se poklopilo dosta toga😔ali dobro,bitno da je sve proslo u redu i da je Noel dobro,sada ce biti sa svojim bebacem i uzivaj🥰
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Muffin, cestitam ti! Dobrodošao mali Noel. 💙 Zao mi je sto si se toliko napatila, bas te sve odjednom izmucilo. Nadam se da ces danas biti vec bolje i maziti svoj mali smotuljak. 🥳🤱💪
Ane_ši, vjerujem da ces s doktoricom dogovoriti ono sto je najbolje za tebe i bebu. Javi nam se svakako.
Bumac95, drzi se! Zelim ti da sto prije sve zavrsi i da se ne mucis puno! Gledaj s vedrije strane, za 3-4 dana vec ces biti kod kuce i najgore ce biti iza tebe. Tvoji dečki ce vas cekati s nestrpljenjem. Saljem dobre vibracije i veliki hug! 🤗
Traveller, tvoja mala bas tvrdoglavo uziva! Briga nju za tvoje tegobe. 🙈😆
Jutro ekipa 😊
Ja danas zujim od 5ipo, pregled je danas. Logično 😅 cekam jos proljev 🤭💪😅😂
Tek sam kasnije popodne pa javim kad stignem 😊
Bumac draga ♥️ sretno. Samo hrabro i bez straha. Jedva cekam da nam se ti i Niko javite 🥰💙🥰
Love Mateja ti je vec rekla.. jako su brzi i vjerujem da ce paket stići na vrijeme ♥️
Orhideja kakvo je jutros stanje? 🤞🤞🤞
Ponosnamama svaka čast za kilazu 💪👏 glavata mala ha? 😂 Nista to.....i ja sam bila sa 31+6 uloziva za prst. Očito skroz normalno za nas višerotke 😊
Bebushka divno. Uzivaj sa svojim curama Max 🥰 kako se tata snalazi s toliko žena oko sebe? 🤭
Lovely krenuli ste sa hopsanjem?👏😁 Opako si blizu i ti a termin 10mj tek sad kuzim da cu i ja rodit za Misec dana 😅
Daniella nisi jedina. Sta se vise blizi vise mi se neda 🤭 a i muz je tek od 18.10 na go tako da stiskam noge 😂
Volim ja i spavati nocu, neka Hvala 😁
aAnchy super da je sve u redu 🥰 koliki je bio tlak?
Rita ja imam dijagnozu uske zdjelice. Sitna jesam ali to zapravo nema veze s tim. I ne znači da svaka sitna žena ima usku zdjelicu ni obrnuto. Budu 3 mjere da
Kad smo već kod toga ovaj gin uopće tome ne pridaje pažnju dok je proslom to bila glavna okupacija....bas cu ga danas pitat
Traveller nadam se danas konkretnijem i normalnijem pregledu kod tebe 💪🤞
Sretno svima danas 🍀
Nyssa, Veky kako su Vasi prosli jučer? 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Muffin cestitam na malenom Noelu. 😊💙 Tebi sto brzi oporavak i od carskog i od virusa. 😊
Ostale zene drzim vam fige da sve prode u najboljem redu i da se maziteni pazite uskoro sa bebicama svojim. 😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Muffin čestitam na bebaču, želim ti brz oporavak i što skoriji odlazak kući 🥰💙🎉
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
RUJAN:
Sanjarka88 14.09.
CarpeDiem 14.09.
Daniella 14.09.
Traveller 14.09.
Ivona1505 15.09.
Bilja1212 15.09.
Ana25 16.09.
Tommyfame 16.09.
Sanjalica 16.09.
Zara 16.09.
Plava Bosanka 16.09.
Tracy 17.09.
Mateja31 17.09.
Rita37 20.09.
Ani92 20.09.
Freya_444 21.09.
Bubica_0706 21.09.
MARELA 21.09.
Keto35 22.09.
Orhideja 22.09.
Lisa27 22.09.
Sanja0508 22.09.
Plava Bosanka 22.09.
Love2021 23.09.
Leah 23.09.
aAnchy 23.09.
LiLM 24.09.
Lollypop 24.09.
Little baby 24.09.
Kiky 27.09.
Mala_Ive 27.09.
Lyra 28.09.
Lorre 28.09.
LISTOPAD:
Buhtlica34 04.10.
Mateja2602 04.10.
Crni Labud 06.10.
LadyD 07.10.
Muffin, čestitam na bebaču i želim ti brz oporavak i puno maženja s bebicom ❤️❤️🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Muffin, cestitke i brz oporavak od svega! :)
Ja si sve mislim da cu ipak traziti carski (prvi zavrsio carskim) i da mi se ne pokusava uopce prirodno. Danas idem u Petrovu u TA pa cu vidjeti moze li se s njima dogovoriti odmah da se ide na carski. Ako ne, trazim dalje. Merkur i Sv Duh otpadaju jer oni forsiraju prirodno. Dakle ostaje mi Vinogradska
Muffin,cestitke i brz oporavak od svega! :)
Ja si sve mislim da cu ipak traziti carski (prvi zavrsio carskim) i da mi se ne pokusava uopce prirodno. Danas idem u Petrovu u TA pa cu vidjeti moze li se s njima dogovoriti odmah da se ide na carski. Ako ne, trazim dalje. Merkur i Sv Duh otpadaju jer oni forsiraju prirodno. Dakle ostaje mi Vinogradska
Zasto je prvi put bio carski?
Muffin cestitam na smotuljku srece ❤❤ nadam se da se uskoro mazite 😊
Ja danas imam prvi puta pregled u bolnici...imam i razgovor taj neki glavni i obilazak bolnice...
Sretno curee koje danas imaju preglede ❤❤❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji