Dan cure!
Jutros u 8:54 sati stigla je Livia dugačka 49 cm i teška 3480 grama. 🤱🏼
Čestitam ❤❤❤❤
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Natalija cestitam!!! 🤩🥳
Orhideja kad ponovno ides na ctg? Mozda je bebica samo bila uspavana. Do sad je sve bilo u redu, je li tako? 🍀🍀
Ane.si drzi se!!! 🤗
Natalija cestitam na malenoj Livi-i, a tebi sto brzi oporavak. 😊🥰💞
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Hvala cure na podrsci.. ❤️
Evo me u bolnici, obavila Sam ctg, bolji je, cekam Dr da cujem njegovo misljenje, I da li ce me ostavit vcrs na pracenju.. Jer je moja na uputnici to napisala, Ali sestra Mi je rekla da mozda mogu I kuci, pa doci vcrs opet na ctg, to bih vise voljela 🤷♀️🥺🥺. Javim I Dr. Misljenje ❤️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Dan cure!
Jutros u 8:54 sati stigla je Livia dugačka 49 cm i teška 3480 grama. 🤱🏼
Iskrene cestitke! Dobro nam dosla!
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉❤️😍😘
Hvala cure na podrsci.. ❤️
Evo me u bolnici, obavila Sam ctg, bolji je, cekam Dr da cujem njegovo misljenje, I da li ce me ostavit vcrs na pracenju.. Jer je moja na uputnici to napisala, Ali sestra Mi je rekla da mozda mogu I kuci, pa doci vcrs opet na ctg, to bih vise voljela 🤷♀️🥺🥺. Javim I Dr. Misljenje ❤️
Orhideja13 baš mi je drago da je CTG bolji od prvog. 🤗💪🏻 Ti i bebica ste sjajan tim i sigurno će sve biti dobro. Opusti se koliko god možeš i samo hrabro!! ❤️ Javi nam se kad porazgovaraš sa doktorom. 🍀🍀🍀🍀
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Ivkica cestitke ! Sve najbolje i brz oporavak…. Ne zvuci mi lako ovo sto si prosla.... Ali nadam se da te sreca u rukama iscjeljuje i oporavlja!
🎉 🥰😘
Orhideja kada ponavljaš ctg u bolnici? Vjerujem da je sve ok ali te šalje radi predostrožnosti. 🙏
Sanjarka ti si mi iskusna šopingholičarka pa te moram pitat koliko dana treba da dođe dostava iz HM-a ako sam preko aplikacije naručila? Piše 2 do 7 dana a treba mi u četvrtak🤣
Love2021 nisam Sanjarka, ali javljam se da ti pomognem obzirom da dosta često naručujem sa HM-a. 🤭🤗 U principu im treba 2-3 radna dana da bi ti paket stigao na adresu. ☺️ Svakako će ti paketić stići do četvrtka.
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Orhideja koj CTG zadnji puta kod babice bio isto tako kao kod tebe ali nisam poslana u bolnicu...kaze samo da bebac nije bio raspolozen za CTG...poslije toga imala kod doktora 2 CTG-a sve uredu bilo...drzim fige da i kod tebe bude sve ureduu ako Bog da ❤❤❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Pozdrav okruglice 😊
Ivkica i Natalija cestitam na bebicama 🥰🥰
Evo izvjestaj sa pregleda i kod nas stalno neki problemi, bebica se napokon pravilno razvija i mjere su kak trebaju biti jedino bude sitnija beba i termin mi je pomaknut za tj dana kao po uzv sam danas tocno 33tj a ne 34tj kao po mengi i bebica je 1900g,protoci su uredni sve je savrseno kaj se bebice tice, ugl ovaj puta je manjak plodne vode u pitanju tj nije jos ispod granice, ali opet su na oprezu i naravno opet za tj dana na kontrolu samo moram zvati u bolnicu za kontrolu, jedno se izregulira dode drugo 😔
Koliko je vama iznosio afi u 33-34tj? Kod mene je trenutno 11, a tolerira se do 10 🥴 rekao mi je ginekolog da samo puno tekucine pijem jer se plodna voda obnavlja i da se mozda popravi stanje.
Proslu trudnocu,s 34tj hospitalizirana radi manjka plodne vode. Afi je bio 6/7 ako se dobro sijecam
I kak je proslo na kraju? Jesu te prije porodili ili su samo pratili stanje?
Lyra evo ja bila na pregledu danas 33tj tocno bebica je 1900g
Sortiraj odgovore
Najstariji