Dan cure!
Jutros u 8:54 sati stigla je Livia dugačka 49 cm i teška 3480 grama. 🤱🏼
Čestitam ❤❤❤❤

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Natalija cestitam!!! 🤩🥳
Orhideja kad ponovno ides na ctg? Mozda je bebica samo bila uspavana. Do sad je sve bilo u redu, je li tako? 🍀🍀
Ane.si drzi se!!! 🤗

Natalija cestitam na malenoj Livi-i, a tebi sto brzi oporavak. 😊🥰💞
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Hvala cure na podrsci.. ❤️
Evo me u bolnici, obavila Sam ctg, bolji je, cekam Dr da cujem njegovo misljenje, I da li ce me ostavit vcrs na pracenju.. Jer je moja na uputnici to napisala, Ali sestra Mi je rekla da mozda mogu I kuci, pa doci vcrs opet na ctg, to bih vise voljela 🤷♀️🥺🥺. Javim I Dr. Misljenje ❤️

09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Dan cure!
Jutros u 8:54 sati stigla je Livia dugačka 49 cm i teška 3480 grama. 🤱🏼
Iskrene cestitke! Dobro nam dosla!
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉❤️😍😘

Hvala cure na podrsci.. ❤️
Evo me u bolnici, obavila Sam ctg, bolji je, cekam Dr da cujem njegovo misljenje, I da li ce me ostavit vcrs na pracenju.. Jer je moja na uputnici to napisala, Ali sestra Mi je rekla da mozda mogu I kuci, pa doci vcrs opet na ctg, to bih vise voljela 🤷♀️🥺🥺. Javim I Dr. Misljenje ❤️
Orhideja13 baš mi je drago da je CTG bolji od prvog. 🤗💪🏻 Ti i bebica ste sjajan tim i sigurno će sve biti dobro. Opusti se koliko god možeš i samo hrabro!! ❤️ Javi nam se kad porazgovaraš sa doktorom. 🍀🍀🍀🍀

👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Ivkica cestitke ! Sve najbolje i brz oporavak…. Ne zvuci mi lako ovo sto si prosla.... Ali nadam se da te sreca u rukama iscjeljuje i oporavlja!
🎉 🥰😘

Orhideja kada ponavljaš ctg u bolnici? Vjerujem da je sve ok ali te šalje radi predostrožnosti. 🙏
Sanjarka ti si mi iskusna šopingholičarka pa te moram pitat koliko dana treba da dođe dostava iz HM-a ako sam preko aplikacije naručila? Piše 2 do 7 dana a treba mi u četvrtak🤣
Love2021 nisam Sanjarka, ali javljam se da ti pomognem obzirom da dosta često naručujem sa HM-a. 🤭🤗 U principu im treba 2-3 radna dana da bi ti paket stigao na adresu. ☺️ Svakako će ti paketić stići do četvrtka.

👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Orhideja koj CTG zadnji puta kod babice bio isto tako kao kod tebe ali nisam poslana u bolnicu...kaze samo da bebac nije bio raspolozen za CTG...poslije toga imala kod doktora 2 CTG-a sve uredu bilo...drzim fige da i kod tebe bude sve ureduu ako Bog da ❤❤❤

12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Pozdrav okruglice 😊
Ivkica i Natalija cestitam na bebicama 🥰🥰
Evo izvjestaj sa pregleda i kod nas stalno neki problemi, bebica se napokon pravilno razvija i mjere su kak trebaju biti jedino bude sitnija beba i termin mi je pomaknut za tj dana kao po uzv sam danas tocno 33tj a ne 34tj kao po mengi i bebica je 1900g,protoci su uredni sve je savrseno kaj se bebice tice, ugl ovaj puta je manjak plodne vode u pitanju tj nije jos ispod granice, ali opet su na oprezu i naravno opet za tj dana na kontrolu samo moram zvati u bolnicu za kontrolu, jedno se izregulira dode drugo 😔
Koliko je vama iznosio afi u 33-34tj? Kod mene je trenutno 11, a tolerira se do 10 🥴 rekao mi je ginekolog da samo puno tekucine pijem jer se plodna voda obnavlja i da se mozda popravi stanje.
Proslu trudnocu,s 34tj hospitalizirana radi manjka plodne vode. Afi je bio 6/7 ako se dobro sijecam
I kak je proslo na kraju? Jesu te prije porodili ili su samo pratili stanje?
Lyra evo ja bila na pregledu danas 33tj tocno bebica je 1900g

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji