Traveller daje mi ovo sad nadu da ću izbjeći indukciju hahahah
Šaljem vibre da se i tebi pokrene. 🥰 bilo bi fora da su Niko i Nika na isti dan 😂
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Traveller uhhh, fotofinish 😍
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Ja evo po treci put smaram. Unaprijed hvala na odgovorima. Prije postupka sam citala ko luda i mislila da sam sve polovila.
Danas nakon prvog samostalnog iglarenja s Orgalutranom, 🤷🏻♀️!
Uglavnom, na prvom pregledu nakon Elonve, 3 x jedan jajnik i 1x drugi. Jel to prihvatljivo?
I moze malo iskustava; u ponedjeljak imam punkciju, ostati na bolovanju ili cuvati bolovanje za tranfer?
Hvala puno
💃🏻 34 - visok prolaktin
👨🏻💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
Previše godina truda 5+
9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
13.9.punkcija - 4 oplodjene js
18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
29.9. 543 bHCG
25.11. Nifty uredan, dečko!
33. tjedan
Bumac super da si stavila sliku da znam ako sta ispadne i iz mene kako izgleda. Brzo ce to onda krenut..
Gledam, sve ste vecinom dobile brzo preglede a mene moj stavio na 2 dana prije termina😪 tek za 3 tjedna. Do tad mozda i rodim. Maleni u trbuhu stuca po 3-4 puta na dan obavezno, bas zna bit malo iritantno da😂 a danas je tako aktivan, mislim da nije ni sat vremena mirovao, lupa na sve strane. Dole kad hodam mi je takav pritisak. A u subotu idemo na pir valjda cu izdrzat😂 a nedjelju moj rođendan. Mami sam narucila baklavu da napravi a ja nemam snage a ni vremena za kolace posto idemo na pir pa cu kupit u slasticarni,bas sam lijena🤪🤭
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Leonoah glavobolja je baš zeznuta stvar, znam kad sam ja imala glavobolje sa nekih 14.5godina taman pred upis u srednju školu, toliko su me iscrpile da nisam znala razlikovati stvarnost od sna. Sjećam se što se dešavalo, ali tad u tim trenucima kao da to nije bilo stvarno nego kao da sanjam. Užasan osjećaj.
Držim fige da prođe sve u najboljem redu i bez te glupe glavobolje 💗💗🤞🏻🤞🏻
Ponosna. Mama nisam znala da se za pratnju na porodu mora i platiti? Šta stvarno?? 😱
Ma to se valjda placa tecaj koji se ne odrzava radi korone 🙄 ..prije je kostalo 400kn, ne znam je li jos uvik toliko 🤷🏻♀️
Na stranici bolnice sam samo vidila da se treba doc upisat i platit 100kn za zastitnu odjecu, a ne znam koliko jos za "tecaj" 😏
Mislim da se tečaj otkad je korona ne plaća
A sta se onda placa 🙈
Je li znas ti slucajno koliko kosta za pratnju osim ovih 100kn na stranici? Dobila sam info da je i dalje 400, pa onda od druge osobe 250, a na stranici bolnice nalazim samo ovih 100🤦🏻♀️
Kiky malo mi je bed jer je “neugodna” slika, al nadam se da se neće niti jedna uvrijedit 😅😅
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
I sretno na svim tim događanjima :D
Ja imam 23. rođendan i nadam se da sam do tad već doma sa pisulincem 😍
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Ja sam odslušala tečaj od Doma zdravlja istok Zg i nije se plaćao. Našla sam na njihovom webu kad su termini i prijavila se na onaj koji mi paše. Dan prije održavanja pošalju mail s vremenom održavanja i onda nekih sat vremena prije početka dobijete pristupni link. Trajalo je 2 dana po 3 sata i bio je naknadno još jedan dan tečaj za dojenje.
To je tecaj za rodilje, drugo je tecaj za pratnju koji je kod nas bio obavezan i naplatili bi ga 400kn. S tim da bi se trebalo upisat cim ostanes trudna jer kasnije ne bi bilo slobodnih termina 🙄 ..onda su odjednom stavili da mozes samo platit 400kn bez da ides na tecaj.. i sad ocito vise nema tecaja otkad je korona, al cisto sumnjam da i dalje nece pokusat naplatit neku glupost 🙄🙄
Bumac drzim ti 🤞🏼 da se pokrene sta prije 🥰
(iako kod mene nazalost nije bio takav slucaj u prvoj trudnoci😏)
I sretno na svim tim događanjima :D
Ja imam 23. rođendan i nadam se da sam do tad već doma sa pisulincem 😍
Hvala 😉 Ti ces probit prva led u Rijeckoj bolnici,bas me zanima kakva je situacija kod nas u rodilistu. Na fejsu u grupi svi hvale rodiliste pa neka i nama tako bude i da sve prodje kako treba. 🥰
Sto se slike tice, ja nisam bas gadljiva 😉😉
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji