Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara7
    08. Rujan 2021. 15:04

Pozdrav cure ☺️
    Traveller spakirala sam se danas woo hoo! Imam osjećaj sad ko da sam pola posla obavila 😂 neš ti rodit sad! 😂 Da me Mišić u maniri prave mame nije svaki dan gnjavila da se spakiram ne bi još sigurno 🙈 
    Noga mi je odlično, još šepuckam, ali ja sam prezadovoljna, sad idem bez štaka 💪
    Ja isto navijam da odradiš jednu Amy 🙈 možda baš ta bude presudna 😅 i ima onaj drugi video Miles circuit, možda ti taj bude sretniji!
    Japanka tako je i meni, nemam nikakve trudove, prave ili lažne, i po mom feelingu sam skroz zatvorena, vidit ćemo baš sutra na pregledu jesam u pravu. Ne žuri se njima ☺️ 
    Leonah ajme sva sreća da si na kraju spomenula taj povišeni tlak, vjerujem da će uz nadzor sve super proći 💜
    ____ 
    Ja zadnja 2 dana imam ta famozna probadanja dolje jer se valjda bebač spustio i samo ću reći da bi odabrala opet da je visoko cijelu trudnoću uključujući žgaravicu i sve tegobe jer mi je ovaj osjećaj baš ružan 😬

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

little baby
    08. Rujan 2021. 15:16

Ani92

Sutra ujutro idem nosit uzorke za GUK profil na VV i nakon toga u TA. Nadam se da ce tamo proc sve ok jer sad sam bas zabrinuta. Mirujem vec 10 dana, a malecka se ocito zuri van. Evo nalaza https://ibb.co/56z2Jts Po zadnjoj M sam usla u 34 tt, ali znam kad mi je bila ovulacija i t je zapravo tjedan dana manja iako mi dr nikad nije korigirala termin, samo na 1. pregledu je stavila napomenu. Tako da po mome, ja sam tek usla u 33 tt. A ako se ne varam, moram biti puna 34 t da bi dobila injekciju za razvoj pluca? Nadam se da ce ostat jos barem 3 tjedna unutra 🙏 Sutra cemo biti pametniji.

Mislim da ne moras biti 34.tjedan. Ja sam dvije doze primila s 28tjedana

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• buhtlica34
    08. Rujan 2021. 15:20

Lisa27 👶🧸🎀

Pozdrav curkee 🥰
    Ja obavila danas pregled, sve je ok, ja skroz zatvorena, bio je samo vaginalni pregled i ctg.. za dva tjedna radimo ponovo bris za streptokok da vidimo da li se povuklo i to je to..uputnica za rodilište je napravljena 😀
    Jučer bilq patronažna sestra da se upoznamo, danas pranje navlaka od kolica ( jaje, košara) a sutra kolijevka i pranje duda i bocice i sve je spremno 🥰
    Iduci pregled 22.09.

Jel ćeš ti negdje u Zg roditi? Pitam zbog patronažna, kako si znala kom se javiti? I koliko ranije si se javila za upoznavanje? 

bumac95
    08. Rujan 2021. 15:46

Bravo svima za super preglede 🥰
    Ja mislim da mi je upravo ispao sluzni čep 😅
    Slikala sam pa ću sutra doktoru Poslat da vidim šta kaže hahahha sa prvim mi nije pa nisam sigurna kako to treba izgledat 🤦🏼‍♀️

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Sanjarka88
    08. Rujan 2021. 15:58

Traveller

bumac95

Slikala sam pa ću sutra doktoru Poslat da vidim šta kaže hahahha sa prvim mi nije pa nisam sigurna kako to treba izgledat 🤦🏼‍♀️

Obično je kao smrkalj, sluzavo, često prošaran s krvi. Može biti i zelen i svakakav. Kako je izgledalo?

Nek nam jednostavno sliku okači ovdje 😁🤩😁
    I Traveller naravno da me moras slusat , ipak sam ja jedna stara matora 🤣🤣🤣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Rita37🤰
    08. Rujan 2021. 16:01

Traveller

sunce7

Traveller
    Pokrece li se ista🧐😂😂
    Daj mi reci stuca li tvoja beba u ovim kasnijim tjednima? 😂

Ništa, nisam odradila Amy ali sam oprala stakla doma, oprala pločice u kupaonici, načučala se dobro. 😂 Stuca svaki dan, pogotovo kad popijem veću količinu vode. Moja baš dosta stuca, kako kaže Rita, baš dođe već i iritantno. 😂 E da se hoće odstucat više iz p**** materine. 😍😂

Zara, u dilemi sam. Naučila sam da moram slušat Sanjarku. 😍💖😂 A ovo štapises za visoko nošenje, e pa meni je trbuh jako visoko, al ona je nabijena dole skroz u zdjelicu tako da ti ništa to ne znači. U prijevodu, ja sam bila dvostruka sretnica, dole razmontirana od bolova i težine jer me pritišće glavom, a gore pritisak na želudac i pluća i sve radosti šta idu s tim. 😂😂😂

Bravo za pakiranje, sad si mirnija. 🌞

🙃 🤭 🤭 🤭 🤭 🤭 🤭 🤭 🤭 Hahahahaha luda li si.   I ja sam danas evo stan pocistila.  Odmaram pa cu veceru pravit.  Pod tus i na misu. A onda imam goste pa eto danas sam aktivna skroz sutra odmaram.jer ne ide bas dva dana zaredom djipanje.   A i draze mi ciscenje neg Amy. Jos nisam pocela.  

Rita37🤰
    08. Rujan 2021. 16:03

bumac95

Wooow sretno  tiii!  
    🎉🤗🍀🍀🍀🍀✔️✔️✔️ Krenut ce uskoro veliko finale.  Drzi se hrabro! 

bumac95
    08. Rujan 2021. 16:06

A evo vam slike ali upozoravam da ne gledate ako ste Gadljive! I oprostite šta sam odvratna hahahha
    https://ibb.co/BsFhR68
    https://ibb.co/M8Crryk

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Lady.D
    08. Rujan 2021. 16:13

Traveller

sunce7

Traveller
    Pokrece li se ista🧐😂😂
    Daj mi reci stuca li tvoja beba u ovim kasnijim tjednima? 😂

Ništa, nisam odradila Amy ali sam oprala stakla doma, oprala pločice u kupaonici, načučala se dobro. 😂 Stuca svaki dan, pogotovo kad popijem veću količinu vode. Moja baš dosta stuca, kako kaže Rita, baš dođe već i iritantno. 😂 E da se hoće odstucat više iz p**** materine. 😍😂

Zara, u dilemi sam. Naučila sam da moram slušat Sanjarku. 😍💖😂 A ovo štapises za visoko nošenje, e pa meni je trbuh jako visoko, al ona je nabijena dole skroz u zdjelicu tako da ti ništa to ne znači. U prijevodu, ja sam bila dvostruka sretnica, dole razmontirana od bolova i težine jer me pritišće glavom, a gore pritisak na želudac i pluća i sve radosti šta idu s tim. 😂😂😂

Bravo za pakiranje, sad si mirnija. 🌞

Traveller, sad sam se bas nasmijala za ovo stucanje. 
    Drzim palceve da se uskoro sve pokrene. 🤞🍀

Mene je moj malac danas bas lijepo izudarao dolje po rubu gacica. Zadnjih par dana sam osjetila udarce oko lijeve prepone. Danas evo lupa po sredini i s desne strane prepone i gore ispod zeluca. Jedva cekam sutra pregled da mi kaze gdje se sto nalazi trenutno. Pa da znam s cim mlati?! 🧐😆

bumac95
    08. Rujan 2021. 16:16

Rita hvala ti. Javim se ako se šta pokrene 🥰

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.